Win! 3x WASGIJ? kerstpuzzels van Jumbo

186

De donkere herfst- en wintermaanden zijn begonnen, een heerlijke tijd om binnen spelletjes te spelen en puzzels te maken. Koninklijke Jumbo heeft speciaal voor december een hele nieuwe puzzel uitgebracht; een WASGIJ? Christmas Puzzle. Op de verpakking staat een herkenbaar getekend tafereel: het doen van kerstinkopen in een druk warenhuis.

Puzzelen in kerstsferen

In deze doos zitten maar liefst 2 puzzels van 1000 stukjes. Eén puzzel is die met de afbeelding op de voorkant van de doos. De tweede puzzel is de typische WASGIJ?-puzzel, daar heb je helemaal geen voorbeeld van! Gegarandeerd uren puzzelplezier waar je direct van in kerstsferen komt.

WASGIJ? Wat is dat?

Ja, je leest het goed; puzzelen zonder voorbeeld! WASGIJ? is al ruim 15 jaar de breinbreker onder de puzzels. Het maken van de WASGIJ? is geen eenvoudige opgave, je moet echt je fantasie gebruiken! Wat je puzzelt is eigenlijk datgene waar de mensen op de voorkant van de doos ‘naar kijken’. Maar wat dat precies is? Sja, dat blijft een verrassing!

puzzelen met kerst

De Christmas Puzzle Test!

Zelf ben ik niet zo’n puzzelaar – ik heb er om eerlijk te zijn het geduld niet voor – maar gelukkig is mijn vriend dat wel. Normaal puzzelt hij het liefst de Jan van Haalsteren-puzzels, ook van Jumbo. Deze WASGIJ? puzzel is dus helemaal iets voor hem; eveneens een grappige cartoon en dan ook nog eens in kerstsferen. Natuurlijk heb ik wel meegeholpen hoor (met de stukjes uit de doos sorteren vooral ;-)).

puzzelen kerstvakantie

Het plan was om beide puzzels op een zondagmiddag te maken. Mijn vriend dacht dat ie in een uurtje of twee wel klaar zou zijn met de ‘eenvoudige’ puzzel – die waarvan je wel een voorbeeld hebt – maar dat viel even tegen. We hebben bijna 4 uur samen zitten puzzelen (lees: hij 4 uur, ik 2 uur ;-)). Zoals je op de foto’s kunt zien, was het toen inmiddels donker!

laatste stukje puzzelkerstpuzzelen

We zijn dus nog niet toegekomen aan de moeilijke variant zonder voorbeeld (de echte WASGIJ? dus). Maar dat is helemaal niet erg! Hebben we iets leuks om te doen tijdens de kerstvakantie. En dan kan ik nu ook niet per ongeluk iets verraden over wat er precies opstaat!

WIN! 3x de WASGIJ? Christmas Puzzle (2 x 1000 stukjes)

Het allerleukste is natuurlijk dat we deze week maar liefst 3 van deze toffe kerstpuzzels t.w.v. €19,99 mogen verloten onder de reacties hieronder. Ik hoor graag van je wat je zo leuk vindt aan puzzelen en waarom je deze puzzel zou willen winnen.

WASGIJ kerstpuzzel

Deze winactie loopt van 10 december t/m 17 december. De winnaars ontvangen via e-mail bericht (hou je inbox dus in de gaten!). En op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Heb je niet gewonnen, maar wil je wel puzzelen? Je kunt deze puzzel o.a. bij Bol.com bestellen! Ook andere WASGIJ? kerstpuzzels kun je daar vinden.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

186 reacties

  1. Gure herfstdagen of koude winterdagen; het is heerlijk om binnen te puzzelen. Lekker samen met mijn dochter om een puzzel zitten. Samen eerst de makkelijke variant maken en dan beginnen aan de uitdaging WASGIJ! Lijkt me heerlijk om samen heel wat uurtjes mee te vullen!

  2. Ik hou erg van puzzelen, omdat dit ik dit ontspannend vind en met een gezellig muziekje erbij een heerlijk dag kan hebben. Als ik eenmaal aan het puzzelen ben dan kan ik moeilijk stoppen. Baal daarom ook als ik bijvoorbeeld aan het werk moet.

  3. Leuk om te doen en verder nergens aan te denken. Alhoewel; het doet me denken aan vroeger, toen ik samen met mijn vader grote legpuzzels maakt. Mijn moeder liep dan af en toe ook even langs en ‘frommelde’ er ook soms een (niet-passend) stukje in; was echt hilarisch.
    Ik kan er uren mee bezig zijn en vergeet soms etenstijd.
    Helaas heb ik er niet altijd tijd voor, maar in de wintermaanden lukt het soms gelukkig toch.