Kerstcadeaus inpakken? Check deze 5 webshops!

4

Door websites als Pinterest en Instagram waarop creatievelingen hun zelfgemaakte kerstversieringen en origineel ingepakte cadeaus delen, volstaat alleen simpel pakpapier met een kerstprint al lang niet meer voor de presentjes onder de boom. Bij deze vijf webshops vind je allerlei decoratiemateriaal om van je kerstcadeaus ware kunstwerkjes te maken.

1. Vlinders in je buik

De naam van deze webshop zegt het al: hier worden allerlei hebbedingetjes verkocht waarop je op slag verliefd bent. Van cadeaupapier tot stickers en van cadeauzakjes tot stempels in allerlei soorten en maten. Kleuterjuf Corina Penders lanceerde in 2012 Vlinders in je buik, omdat er volgens haar niets leukers is dan een mooi ingepakt cadeautje geven of krijgen. En daarmee zijn wij het bij Christmaholic uiteraard helemaal eens.

persbeeldwinkel_2014-09-04_54082d357b993_o_vlindersinjebuik_nl_cadeaupapier-golden-snowpersbeeldwinkel_2014-09-04_54082db58c23d_o_vlindersinjebuik_nl_cadeaupapier-kerst-2014

 

2. Dreamkey

‘Papierwaren die het leven nét even wat mooier maken’. Dat is de slogan van de webshop Dreamkey die een zeer uitgebreid assortiment aan stationery heeft. Voor kerst heeft oprichter en grafisch ontwerper Nienke van de Water een heuse goodiebag samengesteld, met daarin onder meer drie rollen inpakpapier, gouden stickers, kersttouw en labels. Naast inpakmateriaal vind je op Dreamkey ook kerstkaarten, notitieboekjes en een klein assortiment kussens, katoenen tassen en theedoeken. Leuk detail: een deel van het assortiment is door Nienke zelf ontworpen, helemaal origineel dus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gingerbread-kerst2-LR

3. Inpakken en Uitdelen

Geen inpakpapier, maar wel leuke labels in de vorm van sterren en kerstbomen, stickers in schoolbordstijl, diverse linten en kerststempels om je cadeaus net dat extraatje te geven. Kijk bij Inpakken en Uitdelen ook iets verder dan alleen bij de kerstitems, want de webshop heeft nog allerlei inpakmateriaal dat ook voor kerst geschikt is. Zoals deze kraft cadeaudoosjes, een uitgebreide collectie bakkerstouw en verschillende cadeaulabels.

happy x maspine tree roodpine tree zwart

4. Winkel van Papier

Iets bij Winkel van Papier bestellen is een feestje op zich. Bij je bestelling krijg je allerlei vrolijke extra’s en een handgeschreven bedankje van oprichter Daniëlle. Als klein meisje spaarde ze altijd al stickertjes, schriftjes en alles wat met papier te maken had. Niet vreemd dus dat ze twee jaar geleden deze uitgebreide webshop opende, waar je naast inpakmateriaal voor kerst al gauw verdwaalt tussen alle prachtige scrapbooks, behang, planners, ponpons en ga zo maar door. En wie voor 20 december iets bij Winkel van Papier bestelt, doet automatisch mee aan de kerstLOTTO. Bij een bestelling ontvang je een lootje waarmee je kans maakt op een cadeaubon. De winnaars worden op 24 december bekend gemaakt.

full30190907

5. Oktoberdots

Deze webshop vol kaarten, posters en papierwaren ademt kerst. Alle producten in de webshop van Oktoberdots zijn van eigen ontwerp en in beperkte oplage gedrukt, waardoor je ze nergens anders tegenkomt. Je vindt hier geen rollen kersttapes, inpaktouw en andere ditjes en datjes om je cadeaus op te leuken, maar wel prachtig origineel inpakpapier, stickers en kerstkaarten.

Kerst sticker Merry Christmas OktoberdotsSamenwerking

 

Mist er volgens jou nog een website met originele inpakspulletjes in deze blog? Vergeet het dan zeker niet door te geven met een reactie onder deze blog!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Voor Anouk geen kerst zonder Bing Crosby, zelfgebakken wafels, Limburgs 'knien in 't zoer' en een pasteitje met ragout. Jarenlang kreeg haar kerstboom elk seizoen nieuwe ballen, maar langzaamaan begint goud de basiskleur te worden. Voor Christmaholic deelt ze haar beste familierecepten, recenseert kerstmuziek en schrijft DIY's van zelfgemaakte kerstdecoraties. Lees meer over Anouk op haar website of volg haar op instagram.

Reageer!

4 reacties