5x Lastminute cadeautjes voor je vrouw of vriendin

0

Yep, het is weer december. De tijd om je hoofd te breken voor een cadeautje voor je vrouw of vriendin. Die waarschijnlijk net als jij alles al heeft. Of toch niet? Christmaholic tipt vijf lastminute cadeau-ideeën voor dames die je snel scoort en waar ze heel blij mee is.

1. Cosmetica van Lush

Afgelopen jaar introduceerde een vriendin mij met de cosmeticaproducten van Lush. De winkel die er van buiten uitziet als een snoepwinkel, want van alle producten krijg je de indruk dat je ze kunt opeten. En dat is geen toevallige keuze, want de cosmetica wordt gemaakt van biologische groenten en fruit. Onder het motto: wat je kunt opeten, is ook goed voor je huid. Als je geen idee hebt wat je uit de bergen badbruisballen, zeepblokken en gezichtsmaskers moet kiezen, geen zorgen, de medewerkers van Lush nemen alle tijd om uitleg te geven. Ligt er geen winkel bij jou in de buurt? Lush heeft ook een uitgebreide webshop.

Foto: Flickr

Foto: Flickr

2. Opname tv-programma bijwonen

Het blijft leuk om een doe-cadeau te geven. Zeker als je vriendin weinig wensen heeft. Er is vast een televisieprogramma waar ze graag naar kijkt en niks zo leuk om te zien hoe het er daar achter de schermen aan toe gaat. De website uitzendingbijwonen.nl houdt een overzicht bij van zowel publieke als commerciële tv-programma’s waarvoor ze publiek zoeken. Schrijf je vervolgens in, prik de datum alvast in jullie agenda en maak een leuke uitnodiging die je met kerst aan haar geeft.

3. Chocolade van Chocstar

We women, we loooove chocolat. In alle varianten, soorten en maten. En als we dan ook nog onze eigen favoriete smaken bij elkaar in een reep hebben, gemaakt door onze favoriete man? Dan kan ons geluk niet op. Haast je dus naar de webshop van Chocstar en creëer de heerlijkste chocoladereep voor je vriendin. Grappig detail: je waant je als besteller in Willy Wonka’s chocoladefabriek als je een orderbevestiging van de Oempa Loempa’s ontvangt.

Chocstar_Melkchocolade_Sterren Chocstar_Harten

4. Het nieuwe album van Beyoncé

Het was misschien wel het best bewaarde geheim van 2013. Het in december uitgebrachte album Beyoncé. Niets dan lovende kritieken kreeg ze voor dit muzikale en visuele spektakel, want ze had ook al even bij elk nummer een videoclip opgenomen. Alsof het niks is. En nu heeft ze een ‘Platinum Edition’ uitgebracht – die ook op Spotify is te beluisteren – met nog eens twee nieuwe nummers en vier remixes die we ook allemaal willen hebben. Want we all love Beyonce. Even if we don’t. Je koopt ‘m voor €29,99 bij Bol.com.

5. Custum made sieraad

Schrijf in je eigen handschrift iets liefs of een inspirerende uitspraak op papier en laat er een sieraad van maken. Of een armbandje met jullie namen erop. Op Etsy vind je talloze webshops met verschillende stijlen handgemaakte sieraden die ook nog eens best betaalbaar zijn. Zoals shopLUCA en YvonneBoutique. Mocht je nog iets voor kerst willen bestellen dan moet dat uiterlijk 14 december binnen zijn in verband met de levertijd van veertien dagen. Oke, niet echt een last minute cadeautje, maar wel erg leuk. En anders voor volgend jaar. 🙂

Foto bovenaan dit blog: Flickr

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Voor Anouk geen kerst zonder Bing Crosby, zelfgebakken wafels, Limburgs 'knien in 't zoer' en een pasteitje met ragout. Jarenlang kreeg haar kerstboom elk seizoen nieuwe ballen, maar langzaamaan begint goud de basiskleur te worden. Voor Christmaholic deelt ze haar beste familierecepten, recenseert kerstmuziek en schrijft DIY's van zelfgemaakte kerstdecoraties. Lees meer over Anouk op haar website of volg haar op instagram.

Reageer!