Supersnel kerststukje maken voor aan de muur

0

Heb je nog een stukje lege muur over waar je graag een mooi kerststukje ziet? Dan ben je in dit blogje aan het juiste adres! We gaan, weer samen met Marieke van Bloemmarie, een hangend kerststukje maken dat hartstikke leuk is aan de muur of aan een deur.

Wat heb je nodig?

Voor het maken van dit kerststukje heb je nodig:

  • Kerstgroen
  • Asparagus
  • Kerstballen
  • Katoenplant
  • Andere takken die je erin wilt verwerken
  • Vilt of lint
  • Bolletje wol
  • Bouillondraad

benodigdheden hangend kerststukje

Aan de slag

Dit kerststukje is echt ongelofelijk makkelijk om te maken. In feite doe je niets anders dan alle takken bij elkaar binden en de kerstballen eraan maken. Begin met het bijeenbinden van de takken met een stukje touw.

benodigdheden kerststukje

Bevestig de kerstballen vervolgens aan bouillondraad, eentje met wat meer draad en eentje wat minder voor een leuk ‘hangend’ effect. Bevestig de kerstballen met bouillondraad aan een van de takken.

bevestigen

Nu hoef je niets meer te doen, behalve een stukje vilt om de takken te draaien (of een mooi lint) en een wollen touwtje om het af te maken. Dat kan natuurlijk in de kleuren van je kerstversiering. Hang je stukje op, en je bent klaar!

kerststukje voor aan de muur

Hoe simpel was dat? Je kunt het kerstgroen en decoratie gebruiken die jij mooi vindt. Past het ook meteen perfect bij de rest van je kerstversiering.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!