Feestelijke kerstjurkjes voor vrouwen met een maatje meer

0

Als je, net als ik, gezegend bent met een maatje meer, dan is een feestjurkje voor kerst of oud & nieuw vinden niet altijd even makkelijk. Daarom hebben we hieronder diverse kerstjurkjes verzameld voor ladies met curves, like me! Lees gauw verder…

Wehkamp

Ik begin mijn online zoektocht naar kerstjurkjes meestal bij Wehkamp, ze hebben een grote collectie merken voor vrouwen met rondingen, o.a. hun eigen merk Great Looks. En de drie feestelijke jurkjes op de foto hieronder zijn alledrie te bestellen bij Wehkamp.

collage kerstjurkjes wehkamp plussize

 1. Great Looks jurk pailetten, t/m maat 56, €59,95
 2. X-two jurk, t/m maat 56, €69,95
 3. Great Looks jurk, t/m maat 56, €44,95

Violeta by Mango

Dit is mijn nieuwe favoriete merk! Je kunt het bestellen via Wehkamp of de Mango website, maar er zijn ook een aantal ‘echte’ winkels van Violeta by Mango (t/m maat 52), waaronder in mijn woonplaats Eindhoven. Love it! De derde jurk op de foto hieronder (zwarte met kraag) heb ik zelf.

collage violeta

 1. Violeta by Mango pailletten jurk, t/m maat 52, €119,99
 2. Violeta by Mango rode jurk, t/m maat 52, €59,99
 3. Violeta by Mango zwart met ronde kraag, t/m maat 52, €59,99

Expresso

Expresso is een van mijn favoriete merken, omdat er in het ontwerp van de kledingstukken rekening wordt gehouden met rondingen. Dit merk gaat t/m maat 46 of XXL, dus niet voor alle ladies met curves geschikt en het is wel een wat duurder merk. Maar de kwaliteit is echt super! Het jurkje helemaal links op de foto hieronder is trouwens mijn kerstjurk voor dit jaar.

collage expresso

 1. Verona jurk, t/m maat 46, €109,95
 2. Veracruz jurk, t/m maat 46, €119,95
 3. Pleasure dress t/m maat XXL, €109,95

Miss Etam

Het fijne van Miss Etam is dat de ‘gewone’ lijn al tot en met maat 48 gaat. Maar ook de speciale plussize collectie bevat diverse leuke kerstjurkjes.

collage kerstjurkjes xl miss etam

 1. Jurk zwart, Miss Etam, t/m maat 54 – €59,99
 2. Jurk pailletten, Miss Etam, t/m maat 3XL – €49,99
 3. Jurk zwart, Miss Etam, t/m maat 48 – €49,99

Ik hoop dat er een mooi kerstjurkje voor jou bijzit! Laat je het weten als je een van bovenstaande jurkjes uitgekozen hebt? Ik hoor het heel graag.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!