Have yourself a Nordic Christmas met de kerstcollectie van Bloomingville

3

Naast House Doctor is ook Bloomingville zo’n geweldig Scandinavisch woonmerk. Dit jaar komt het Deense bedrijf met een complete kerstcollectie. Hou je van de nordic woonstijl, dan vind je de decoraties voor kerst 2015 en alle andere winterse accessoires van dit merk vast prachtig!

The Nordic Spirit

‘A special time of year calls for a special look for your home’ vertelt Bloomingville in haar kerstbrochure. Oftewel: zo’n speciale tijd als Kerst, daar hoort ook een speciale uitstraling van je huis bij. Bloomingville komt dit jaar daarom met een stijlvolle Nordic kerstcollectie, zodat je ook in de laatste maanden van het jaar je huis in je geliefde Scandinavische sferen kunt hullen.

bloomingville kerst 2015 - kerstcollectie christmas kerstdecoratie kerstversiering

Erg tof vind ik de stoffen grijze ‘jersey’ stoffen adventkalender op de foto linksbeneden. Maar ook de houten letterbak op de foto linksboven is geweldig, toch?

Een echt kerstgevoel

De stijl in deze kerstcollectie is licht, er worden veel natuurlijke materialen gebruikt en we zien fijne lijnen. Om een echt kerstgevoel te creëren heeft het merk daarnaast warme en gouden tinten gecombineerd met de typische metalen elementen die je in de Nordic woonstijl steevast terugziet. Qua kleuren zien we verder veel grijs, zwart, houttonen en natuurlijk kan ook winters sneeuwwit niet ontbreken. De geometrische zwarte kerstboom op de foto hier rechtsonder is er trouwens ook in koper, echt prachtig!

collage kerst bloomingville christmas 2015

Kerstervies & kerstservetten

De serviescollecties en andere spulletjes voor in de keuken en op tafel van Bloomingville vind ik altijd al geweldig. Ik heb een servettentic, dus ook de papieren kerstservetjes met toffe quotes erop vinden dit jaar absoluut hun weg naar mijn eettafel. Oh en die kussens op de bank (foto rechtsonder) wil ik ook!!

bloomingville kerst 2015 servies servetten nordic christmas - scandinavische kerst bloomingville 2015

Inpakken maar!

Tot slot mag ook een collectie inpakspulletjes niet ontbreken. Het kerstcadeaupapier van Bloomingville is werkelijk prachtig. Veel grijze tinten, beige en wit. Echt mijn kleuren! Ook de labeltjes met cijfers, boompjes en kerstballen vind ik supertof.

bloomingville inpakpapier cadeaulabels kerst 2015

Waar kun je deze spulletjes kopen?

Er zijn helaas geen Bloomingville-winkels in Nederland en België, dus het is – afhankelijk van waar je woont – misschien best een uitdaging om deze spulletjes te vinden. Een deel van de kerstcollectie zal in oktober verschijnen in de webwinkels VTWonen.nl en Wehkamp en op Bol.com. De Bijenkorf verkoopt op de home-afdeling ook spulletjes van Bloomingville, dus daar verwacht ik ook kerstdecoratie te vinden. En menig tuincentrum koopt er ook wat van in. Mocht je de Bloomingville-kerstcollectie nog op een andere plek tegenkomen, laat het dan zeker weten een in reactie hieronder!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

3 reacties