Kersttrend: winters wit met denimblauw

4

Hou jij ervan om een winters gevoel te creëren met je kerstdecoratie? Dan is deze landelijke kersttrend je op het lijf geschreven. Dit jaar combineer je natuurlijke materialen, hout en winters wit met koel denimblauw!

Een bevroren winterwereld

Een winters thema met veel wit en natuurtinten komt natuurlijk elk jaar weer terug. De wolgrijze en blauwe accenten maken deze trend voor kerst 2015 net even wat meer bijzonder. Het blauw komt niet alleen terug in de kerstballen en andere decoraties, maar ook in de kleur van de kerstlampjes. Koel blauw past natuurlijk perfect in een winterse stijl kerstdecoratie, kijk maar naar de foto’s hieronder.

kersttrends 2015 kerst christmaholic trends

Foto: Kaemingk

collage kerst winter trends 2015

DSC_0179

Creëer warmte met kleden en kussens

Door wit, grijs, zilver en blauw te combineren haal je de winter naar binnen. Breng wat warmte in die koude winterwereld door een kunstmatig vuurtje aan te leggen, zoals op de foto hieronder. Wat houtblokken met rode en oranje lampjes eronder die rustig flikkeren doen de truc! Ook kleden, kussens, throws en faux fur geven net dat tikkie huiselijke warmte aan je winterse kerstinterieur. Heel sfeervol…

Kerst trends denim sneeuw

Foto: Kaemingk

trend denim winters

Bruin, brons en koper

Nog meer warmte nodig? Voeg dan kerstdecoraties in donkerbruin, brons of koper toe aan de mix van wit en blauw. Die combinatie is echt prachtig. De kleur van de bruine ballen op de foto hieronder heet trouwens ‘Truffel’. Mooi warm toch?

kerstballen kerst 2015 kerstkleurenlandelijke kerstdecoratie trends kerst 2015Nurture je nature

Ook natuurlijke materialen, zoals houten decoraties en stoffen versieringen, mogen natuurlijk niet ontbreken. Juist die elementen geven deze trend net wat meer diepgang. Het hertje op de foto hieronder vind ik echt super. Dikke kans dat je, net als ik, al zoiets op zolder of in de kelder hebt liggen. Het hoort er zeker weer bij dit jaar!

hertjekerst trends blauw witkersttrends 2015

Wat vind jij van deze trend kerstdecoratie voor 2015?

Wat vind jij van dit winterse kleurenpalet van wit, grijs, blauw en bruintinten? Is deze kersttrend iets voor jou en haal jij dit jaar de winter je huiskamer in, of ga je toch voor een andere stijl? Ik ben heel benieuwd. Deel jouw decoratieplannen hieronder met ons in de reacties. Vinden we superleuk om te lezen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

4 reacties

 1. In het blauw wit kan ik me ook wel vinden.
  Maar geen denim blauw
  Maar de icy bleu kleuren.
  Prachtig….
  Maar om ieder jaar hele nieuwe kerstspullen te kopen gaat me een beetje te ver.
  Kost je behoorlijk wat geld.
  Maar ik vind het heel leuk om te zien wat er zoal te koop is met kerst.
  (er zit altijd wel iets bij )

 2. Erg mooi. Ik kan mij hier zeker in vinden. Ga lekker speuren op internet naar nog meer ideetjes. En bedenken hoe ik het dit jaar wil hebben 🙂

 3. Ik vind dit super leuk, deze sfeer wil ik de hele winter in huis, nep bontjes, hout, dikke plates en kussens een hertenhoofd boven de schouw… heerlijk.
  En dan na Snterklaas mijn de kerstboom met wit en zilver en mijn Friesche Elfsteden dorp erbij…. maar omdat ik niet ieder jaar nieuwe kleuren ga kopen voor mij dus geen blauw.

 4. Pingback: De leukste kersttrends van 2015 - Like & Love (it!)