WIN! 5 x 2 kaarten voor Kerstbeleving in Den Bosch

159

Het is weer oktober, hoera! En dat betekent niet alleen dat je weer de leukste artikelen kunt verwachten hier op Christmaholic, maar ook dat de wekelijkse winacties weer van start gaan. En de eerste van het seizoen is meteen een knaller. Je maakt deze week kans op kaartjes voor het geweldige event Kerstbeleving 2015!

De eerste kerstbeurs van het seizoen

Kerstbeleving is traditioneel de eerste kerstbeurs van het seizoen, begin november al kun je heerlijk inspiratie opdoen, shoppen en proeven. Er zijn allerlei leuke en originele winkeltjes, waar je kunt struinen naar dat ene hebbedingetje, accessoire, kledingstuk, sinterklaascadeautje of kerstartikel. Het event biedt alle inspiratie die je nodig hebt voor de gezellige decembermaand! En tijdens deze jubileumeditie pakt de beurs flink uit, je kunt er genieten van inspirerende workshops, originele demonstraties en sfeervol entertainment.

kerstbeleving-persenmedia-7

De mooiste kerstbomen

Wat is nu een Kerstbeurs zonder Kerstbomen? Dit jaar vindt voor het eerst de ‘’Mooiste Kerstboom verkiezing’’ plaats (hey, waar kennen we die van ;-)). Het is wel een beetje anders dan de verkiezing hier op Christmaholic, de prachtige dennenbomen mogen alleen met 70% plantaardige decoratie aangekleed worden!

kerstbeleving-persenmedia-12

De mensen die meedoen aan de verkiezing zijn ook geen ‘gewone mensen’, de deelnemers zijn afkomstig van groenopleidingen, bloemisten en andere professionals die jou als bezoeker de nieuwste (plant)aardige kerstdecotrends laten zien. Lekker inspiratie opdoen dus!

Demonstraties en meet & greets

In het bloemschiktheater verzorgt ware meesteres in de bloemsierkunst Sarah Dikker gratis toegankelijke demonstraties en presentaties. Op het programma staat onder andere: Kerstboom decoreren, kerstkrans maken en het maken van een plantaardige kerstbal.

DSC_0303Je las hier al eerder op Christmaholic dat Rudolph van Veen dit jaar een prachtig kerstboek heeft uitgebracht. Rudolph zal ook op de beurs aanwezig zijn! Zo zal hij de beurs officieel komen openen en zijn boek presenteren, inclusief een exclusieve signeersessie!

Waar, wanneer & hoe koop ik kaarten!?

Kerstbeleving vindt plaats op 5 t/m 8 november in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt hieronder natuurlijk meedoen met de winactie, maar als je zeker wil zijn van je tickets, kun je ze natuurlijk het beste zelf bestellen. De toegangsprijs bedraagt € 12,50 p.p. Voor kinderen (4 t/m 10 jaar) is het € 5,00 p.p. incl. deelname aan workshops, een verrassingstasje en schaatsen! Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Kaartjes kopen doe je hier.

WIN! Maak kans op 2 van de 10 kaartjes voor Kerstbeleving

Heb je meteen helemaal naar beneden gescrold voor de winactie? Stiekemerd ;-). Maar ik snap je wel hoor, deze kaarten wil je gewoon winnen! We mogen van de organisatie van Kerstbeleving 5 x 2 kaartjes weggeven. Wil je kans maken op één van die setjes? Laat dan hieronder een reactie achter en vertel ons waar jij aan denkt bij het woord ‘kerstbeleving’. Wat betekent kerstbeleving voor jou? Waar krijg je het echte kerstgevoel van?

kerstbeleving-persenmedia-1

Deze winactie loopt t/m 14 oktober 2015. De kaarten worden verloot onder alle reacties. De winnaars ontvangen via e-mail bericht (hou je inbox dus in de gaten!). Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

159 reacties

 1. Ik had al een berichtje achtergelaten
  Maar blijf proberen.
  Ik zou heel graag naar de kerstbeleving willen.
  Ook ter nagedachtenis aan mijn opa die iets langer dan een maand geleden is overleden.
  Net zo een kerst fan als ik.

 2. Marloes van Dorp op

  Net op het nippertje zie ik jullie win actie langs komen! Dit jaar mag ik voor het eerst men eigen huisje versieren voor kerst. Deze beurs is hier natuurlijk super geschikt voor!

 3. Ik hou het simpel. Van te voren het huis een beetje aankleden. Lekker een paar dagen vrij. Samen eten, liefst door iemand anders klaargemaakt 🙂 maar eenvoudig. Verder veel onverwacht plezier en genieten.

 4. Kerstbeleving is voor mij, warmte, samen zijn en de kleuren rood met groen, vele gezellige lichtjes/kaarsjes die je gevoel extra warmte geven 🙂 en natuurlijk een hele mooie versierde kerstboom. Maar ook gezellige kerstshows/markten aflopen en zien wat voor mooie dingen er dit jaar weer te zien/koop zijn.
  Ik verheug me nu al op de warme tijd die komen gaat! De gezelligste en warmste tijd in mijn ogen is dus de Decembermaand en hopelijk mag ik van jullie de kaartjes winnen 😉 zodat ik heerlijk samen met mijn man van jullie kerstshow mag en kan genieten! 🙂

  Fijne Kerstdagen wens ik jullie toe!

  Groetjes, Esther.

 5. Ik krijg het kerstgevoel door vanaf 1 november al kerstradio te luisteren en de eerste kerstmarkten in de intranuin af te struinen