Een zachte, vrouwelijke kerst bij Rivièra Maison

0

De collectie van Rivièra Maison voor kerst 2015 is geïnspireerd op het elegante en zachte dat Coco Chanel in de jaren 20 weer terug gaf aan de Europese vrouw. De feestelijke wintercollectie van RM heet dit jaar heel sjiek: ‘Cambon’.

Poederroze & luxe materialen

De kerstspulletjes hebben, net als de naam van de collectie, iets Frans, iets sierlijks en iets glamoureus. Kijk maar naar de kerstballen op de foto’s hieronder!

collage kerst riviera maison 2015collage kerst collectie rm 2015

Verder vind je in de wintercollectie luxe materialen als faux fur (nepbont), velvet en chanel tweed in prachtige tinten crème, wit, poederroze en goud. Dat geeft samen een hele vrouwelijke uitstraling. In de accessoires heeft Riviera Maison overigens heerlijk uitgepakt met parels, glas en goud.

collage kussens riviera maison winter 2015

Gevulde glazen kerstballen

See through kerstdecoratie vind je dit jaar erg veel in de kerstcollectie van Rivièra Maison. Glazen ballen gevuld met glitters, sterretjes of sneeuw. De vier decoraties op de foto’s zijn slechts een greep uit het assortiment.

collage gevulde glazen kerstballen riviera maison 2015

But wait, there’s more. Vooral de zwart-witte hangers voor in de boom hieronder vind ik erg leuk! Er is in elk geval genoeg variatie te vinden in deze collectie.

collage kerstballen riviera maison 2015

Kussens & kaarsen met kerstquotes

Hier heb ik echt een zwak voor; kussens met kerstquotes. Zo leuk! Deze twee exemplaren zouden prachtig staan op mijn crèmewitte bank. Vooral die beige op de foto rechts vind ik super!

collage kerst kussens riviera maison 2015

En er is nog meer te koop met kerstige quotes, zoals we dat van RM natuurlijk wel verwachtten. Wat vind je van deze gave windlichthouders? Daar krijg je toch meteen een kerstgevoel van?

collage kaarsen votives kerst riviera maison 2015

Kerst in de keuken en op tafel

Erg herkenbaar altijd zijn de serviezen van Riviera Maison. Ik vind de glazen, mokken, kommen en borden elk jaar weer fantastisch. Hieronder zie je stoere schalen en mokken in zwart-wit en goud-wit.

collage servies kerst riviera maison 2015

Maar er is ook ruimte voor meer elegantie en luxe, zoals je terugziet in het servies op de foto’s hieronder. Sierlijk en fragiel glas met een gouden feestrandje.

collage servies glas kerst riviera maison 2015

Deze drie items voor op de kersttafel vond ik ook te leuk om niet te laten zien. Hoe schattig zijn de eierdopjes met kerstkettinkjes? En die sjablonen voor chocopoeder op je cappuccino ga ik sowieso kopen. A very merry Coffee!

collage kerst servies eierdopjes voorraadpot riviera maison 2015

Wanneer is de kerstcollectie van Rivièra Maison te koop?

Er staan superveel foto’s in deze blog, maar is nog zoveel meer leuks! Ik kon het gewoon niet kwijt in dit artikel. Dus wil je meer zien? Dan zul je toch echt zelf naar de winkel moeten! De Cambon-collectie is vanaf eind oktober verkrijgbaar in alle Rivièra Maison stores en in de webwinkel.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo