Toffe kerstfilms op Netflix om nu al te kijken

6

Waarom kerstfilms alleen rond kerst kijken? Ze zijn eigenlijk altijd geweldig leuk! Zelf ben ik ontzettend fan van Netflix, en het leuke is dat er altijd kerstfilms te kijken zijn via Netflix. Ik heb hieronder een selectie gemaakt van de films die je nu kunt bekijken.

10 kerstfilms om lekker samen naar te kijken

Dit zijn tien van mijn favoriete kerstfilms uit het aanbod van Netflix!

1. A Royal Christmas

Als de troonopvolger van Cordinia zijn Amerikaanse vriendin mee naar huis neemt, beraamt zijn moeder (de koningin) een plan om hun relatie te saboteren. Maar lukt dat wel…? Of wordt het toch A Royal Christmas?

a-royal-christmas

2. Grinch (how the Grinch stole Christmas)

De Grinch besluit kerst in het dorpje van de Wie’s te verpesten, maar de vriendelijkheid van de kleine Cindy Lou Who en haar familie doen zijn hart smelten.

3. A Cookie Cutter Christmas

Twee leraressen zijn sinds hun jeugd rivalen en doen tijdens de feestdagen mee aan een bakwedstrijd om een aantrekkelijke, alleenstaande vader voor zich te winnen. Wie gaat er in A Cookie Cutter Christmas met de hoofdprijs naar huis?

4. A Christmas Carol (Disney)

Wanneer de vrek Ebenezer Scrooge wordt geconfronteerd met het leed van een gebrekkige jongen en met zijn eigen sterfelijkheid, leert hij eindelijk om zijn hart open te stellen. A Christmas Carol is echt een klassieke kerstfilm naar een boek van Charles Dickens.

A-Christmas-Carol-Jim-Carrey-Cover-Poster

5. Santa Baby 2

Jenna McCarthy speelt opnieuw de rol van Kerstman in deze sequal. Oké, het is niet echt een hele goede en originele film, maar hij brengt me wel altijd direct in de kerststemming!

6. Mickey’s Kerstmagie (Disney)

In deze Disneyfilm zijn Mickey en zijn vrienden ingesneeuwd en Donald is daar niet zo blij mee. Om hem op te beuren en in de feeststemming te brengen, organiseren ze een kerstfeest! Superleuk om met de kids te kijken.

Mickey-Mouse-Christmas-disney-christmas-27884821-1024-768

7. All I Want for Christmas

Het enige wat Hallie en Ethan in ‘All I want for Christmas‘ willen voor kerst dit jaar, is dat hun gescheiden ouders weer bij elkaar komen. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te regelen…

8. Beethoven’s Christmas Adventure

Het kerst en de zak met kerstcadeaus is spoorloos verdwenen! Kan de Sint-Bernhard Beethoven er toch nog een mooie feestdag van maken?

9. White Christmas

White Christmas is een klassieker uit 1954. Twee oorlogsvrienden vallen voor twee zussen en volgen de meisjes rond de feestdagen naar een resort dat in handen is van hun excommandant, die mogelijk zijn positie verliest.

whitechristmas

10. Four Christmases

In Four Christmases wordt een koppel gedwongen om hun eerste kerst samen een bezoek te brengen aan elk van hun vier gescheiden ouders in één dag. Dat levert een hoop hilarische situaties op! Een romantische komedie met Reese Witherspoon en Vince Vaughn uit 2008.

Welke kerstfilm ga jij kijken?

Dit is slechts een selectie uit een aanbod, er zijn nog veel meer kerstfilms te vinden op Netflix. Wel zijn het voornamelijk familiefilms en Disney-films op dit moment. Helaas haalt Netflix regelmatig films uit het aanbod. Het kan dus voorkomen dat de films in deze lijst – wanneer je dit artikel leest – niet meer in het aanbod staan. Maar dan zijn er waarschijnlijk nog genoeg leuke andere films (en series) om je mee te vermaken! Ik ben benieuwd: staat er een film tussen die jij gaat kijken?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

6 reacties

    • ik vind het een beetje stom dat de films niet allemaal in Nederlandse op Netflix te zien zijn Bijvoorbeeld : White Christmas en a Royal Christmas..

  1. Ik heb van de week the snowglobe gekeken op popcorntime ook erg kersterig .. home alone is ook al opgeweest samen met de christmas carol en het is nog maar oktober

  2. Pingback: Welke kerstfilms zijn er in 2015 in de bioscoop te zien?

  3. Ik heb 6 van de 10 al gekeken , nu kijk ik A boyfriend for Christmas wel op dvd. Aanrader om te kijken op Netflix is Snowglobe!