Kerstcollectie Riverdale: Wishes & Wonders

0

Terwijl ik dit stukje tik, loeit de wind om het huis. Het is slechts een paar graden boven nul, de bladeren aan de bomen zijn al verkleurd, de takken hebben al heel wat blad laten vallen en de regen komt met bakken uit de hemel. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben al in de stemming voor kerst hoor. Van de kerstcollectie van Riverdale voor 2015 kom je dat des te meer!

Riverdale: een van de leukste Nederlandse woonmerken

Het leek me leuk om eerst wat meer te vertellen over Riverdale. Wist je namelijk dat het een echt Nederlands merk is? Het is opgericht in 1993 door ondernemersfamilie ten Bos en inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste merken in de woonbranche. Naast een uitgebreide kerstcollectie, hebben ze ook ieder jaar een toffe voorjaars- en najaarscollectie. De najaarscollectie vind je momenteel ook in de winkels.

WW15-057

Samen genieten met kerst: kerstservies van Riverdale

Met de kerstcollectie, die dit jaar Wishes & Wonders heet, wil Riverdale het warme thuisgevoel omhelzen. Versier een robuuste houten tafel met schalen vol comfort food. Feestelijke vaasjes en sfeerlichtjes met geurkaarsen staan nonchalant verspreid over de zacht verlichte kamer. Plaids en kussens verwarmen en verzachten het geheel. Op de foto’s hieronder zie je goed hoe Riverdale dat sfeertje probeert te neer te zetten!

WW15-025WW15-055

Heel tof zijn de houten schalen en planken en de grote stenen sterren waar je kaarsen in kunt zetten. Stoer, rustiek en enorm sfeervol! Ik hou er wel van.

WW15-046

Niet mokken, maar wel kerstmokken!

Voor de binnenkant doen de warme chocolademelk en voor de allergrootsten de glühwein met kruidnagel en kaneel wonderen. Geserveerd in grote mokken zodat zelfs de koudste handen een minikachel binnen handbereik hebben. Heel tof is deze Riverdale mok hieronder met het winterse patroontje. Ik heb wel zin in een mok glühwein!

WW15-049

Kerstdecoraties van Riverdale

Helaas heeft Riverdale dit jaar geen prachtig sfeerbeeld (zoals de foto’s hierboven) van de kerstversieringen, dus ik heb een verzameling gemaakt van mijn favoriete items in de afbeeldingen hieronder. Zoals je kunt zien zijn er ornamenten in diverse stijlen (zwart-wit, maar ook chique en warm met bruin en roze).

collage kerst collectie riverdale 2015

Houten kerstbomen van Riverdale

Heel tof ook zijn deze grote votives waar je een rustieke kaars in kunt zetten. Zo komt je tafel in no time in kerstsferen. En zoals elk jaar heeft Riverdale ook weer allerlei kerstboompjes ter decoratie met touwen eromheen, waar je je kerstkaarten aan kunt hangen bijvoorbeeld. Maar je kunt er natuurlijk ook wat lichtjes omheen wikkelen en ze zo als decoratie neerzetten!

collage votives kaarsen kerst riverdale 2015collage houten kerstbomen

Ook zijn er diverse kaarsenhouders, schaaltjes, etagères en glazen bakjes met kerstornamenten erop. Genoeg reden om eens in de winkels te gaan kijken dus! Je kunt een groot deel van de kerstcollectie van Riverdale voor 2015 trouwens ook shoppen op VTwonen.nl, Bol.com en Wehkampcollage riverdale kerst 2015

Lieve knuffels voor onder de kerstboom

Ik ben echt in love met de knuffelberen en andere knuffels uit de Wishes & Wonders-collectie. Oké, het is niet echt kerstdecoratie (hoewel, als je voor een traditionele kerstdecoratie kiest, dan is zo’n ouderwetse knuffelbeer natuurlijk superleuk onder de boom bijvoorbeeld), maar toch… Check die beer nou, zo lief!

WW15-059

Ziet er iets voor je tussen?

Ik ben benieuwd of je er iets leuks tussen ziet! Laat het zeker even weten hieronder. De kerstcollectie van Riverdale voor 2015 verschijnt de komende weken in de winkels (check vooral woonwinkels, tuincentra en winkeltjes die woondecoratie verkopen). Je kunt ook online je slag gaan. Kijk eens bij VTWonen, Bol.com of Wehkamp.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo