WIN! 3x een glazen stolp met kerstlandschap van Intratuin

462

Oh wat mag ik deze week een leuke prijs weggeven jongens (en meisjes)! Zie je de stolp op de foto hierboven? Met al die leuke decoratie erin? Nou, die mag ik dus 3x weggeven van Intratuin. Hoe tof is dat! Lees gauw verder om te ontdekken hoe je kans maakt.

Kerstlandschap onder een stolp

De glazen stolp is dit najaar razend populair, je vindt hem in allerlei soorten en maten. Natuurlijk kun je er plantjes in zetten, of een verzameling van prachtige voorwerpen in leggen (zoals mooie kerstballen met wat kerstlampjes). Maar wat ook hartstikke trending is de komende kerst zijn kleine sfeervolle kerstlandschapjes achter glas!

collage glazen stolp kerst versieren

Creëer een kerstwereld achter glas

Speciaal voor Christmaholic heeft Merel Pieters, stylist bij Intratuin, dit landschapje gemaakt. Intratuin verkoopt talloze decoraties die je kunt gebruiken om zo’n kerstwereld te maken. Wat je nodig hebt om dit specifieke landschapje te maken is:

 • Een glazen stolp met een witte ondergrond (€19,95)
 • Winterse diertjes zoals pinguins (€5,99 per twee stuks)
 • Takje van buiten, gewoon van de grond oprapen
 • Nepsneeuwdoek en wat losse nepsneeuw
 • Iets van hout zoals een boomstammetje of bast
 • Mini kerstboompjes (zakje met 9 boompjes a €5,49)
 • Een wit kersthuisje met lampjes (€6,49)
 • Eventueel: papieren decoratie

DSC_0887

Tips bij het decoreren van een winters landschap in een stolp

Als je zelf zo’n kerstlandschap wil gaan maken, is het handig om de losse kerstspulletjes een beetje vast te lijmen, zodat ze niet te veel verschuiven als je de stolp optilt om het lampje in het huisje aan te maken. Maar als je elk jaar weer iets anders onder de stolp wil zetten, dan kun je dat natuurlijk beter niet doen. Merel heeft daarnaast nog een paar handige tips:

 • Gebruik niet te veel accessoires. Less is more. Nu staat er een boompje, pinguïn, een huisje in en ligt er wat sneeuw op de bodem en dat is al behoorlijk vol!
 • Denk aan verschillende hoogtes. Het huisje is het hoogst, maar de hoge tak maakt het af en vult de stolp mooi op.
 • Als je de stolp van buiten nog wil decoreren, neem dan lint of touw in de kleuren die je terugziet in de stolp. Merel heeft nu zwart en geel gebruikt. Deze kleuren zie je terug in de pinguïn.
 • Schrijf met krijt iets leuks op de stolp als je de stolp weggeeft! Zo is het een hartstikke leuk kerstcadeautje.

glazen stolp intratuin kerst met pijl tekst

WIN! We verloten 3 glazen stolpen inclusief kerstdecoratie

Ja ja, jij maakt kans op één van deze gave winterse kerstlandschapjes in een glazen stolp. We mogen van Intratuin 3x een glazen stolp weggeven, inclusief de kerstdecoratie zoals op het voorbeeld hieronder!

DSC_0876

Hoe je kans maakt? Je weet inmiddels vast wel hoe het werkt! Laat hieronder een reactie achter en vertel ons waarom deze stolp echt perfect zou passen in jouw interieur. Deze winactie loopt van 21 t/m 28 oktober 2015. Winnaars ontvangen via e-mail bericht. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

462 reacties

 1. Ik hou van Kerst. Als het aan mij zou liggen dan begon ik nu al met versieren. Echt is volledige Kerst versiering in een studentenkamer niet heel praktisch en haalbaar. Volgend jaar hopen mijn vriend en ik het samen in een wat groter stulpje (stolpje ;-)) te kunnen vieren. Maar voor nu is dit een mooi compromis denk ik zo!

 2. De blaadjes vallen van de bomen en de herfst is nog flink aanwezig. Buiten is het guur en koud maar binnen is het warm en gezellig. Ik zit met mijn gedachte al bij de kerst, de donkere dagen van december met overal gezellige kaarsjes, lichtjes, warme dekentjes, lekker eten en gezelligheid. Een mooie boom met fonkelende lichtjes, overal kaarsjes en hier en daar een mooi zelfgemaakt kerststuk. Ik heb zelfs nog echte traditionele kerstdecoratie van mijn oma! En wat zou jullie prachtige kerststolp het kerstplaatje compleet kunnen maken in mijn ‘kersthuis’! Superleuk om kans te maken! Groetjes van Jaimie.

 3. Ons huis is rustig met mooie/leuke en creatieve interieur elementen. Ik denk dat deze stolp met super schattige pinguin zich helemaal thuis voelt.

 4. Ik zou heel graag het landschapje van Merel Pieters willen namaken in deze prachtige stolp! Ik maak altijd ieder jaar een mooie ‘kersttafel’ met kerstdecoratie en deze stolp wil ik daar dit jaar heel graag als blikvanger op! Wat ontzettend leuk! ‘

 5. Ik ben ook een CHRISTMAHOLIC! Mijn interieur is in een een landelijke/romantische style dus deze prachtige Kerststolp zal hier geweldig bij passen! Ik zou graag met natuurlijke materialen willen werken in de kerststolp zoals hout en vers (kerst)groen! Ik heb al een paar leuke ideetjes ;-)!

 6. Super leuk voor mijn schoonmoeder! Zij vindt kerst net zo fantastisch als ik en is altijd op zoek naar iets nieuws voor kerst. Dit zou een super leuk cadeau zijn voor haar voor haar eerste kerst als oma 🙂

 7. De kerstshow van Intratuin is weer fantastisch! Heb er al weer vele leuke dingen gezien, maar nog niets gekocht, want daar wacht ik nog even mee! Deze mooie kerststolp kan misschien een mooi begin zijn…. ;-)! Die straalt een hele hoop gezelligheid uit dus laat de kersttijd maar komen hoor!

 8. Omdat wij dit jaar geen kerstboom doen omdat het niet past in onze huisje.
  Daarom doen wij kleine versiering.
  En zo mooie stolp er bij maakt het helemaal compleet

 9. Marian van Trigt op

  Geweldig mooi. Dit zou ik graag op de tsfrl willen zetten. Zo eenvoudig mooi. Alles goed doorgelezen. Zou er 4 weken van genieten. Zet altijd alles vroeg neer 6 december tot en met 6 januari. Gezellige feestmaand

 10. Heel erg graag! Na een interne verhuizing staan onze kerstspullen ergens achteraan in een berging. Deze kerststolp zou alvast een beetje kerstsfeer in huis brengen.

  Anna Marie

 11. Lotte Tesselaar op

  Deze kerststolp zou zo goed in ons huisje passen! Sinds maart wonen wij samen en eigenlijk heb ik totaal geen kerstspullen, dat terwijl ik een enorme kerstfan ben! Ik kan niet genoeg krijgen van kerst, kerstliedjes, kerstspullen en de kerstsfeer. Het is altijd leuk om kerstspullen te gaan sparen maar omdat wij op dit moment bezig zijn met het kopen van ons eerste huisje hebben we daar niet zo veel geld voor over. Daarom zou deze kerststolp de kroon op ons nieuwe huisje zijn deze kerst!

 12. Ik hou van de kerst!!!! De gezelligste tijd van het jaar. Mijn huis is elk jaar weer versiert met gekochte en zelfgemaakte dingen. Dus deze stolp zal heel erg welkom zijn in ons kerst huis.

 13. Kerst is voor mij werkelijk de mooiste tijd van het jaar. Familie is heel belangrijk voor mij en daarom wil ik dit jaar proberen de hele familieu bij elkaar te krijgen bij mij thuis! Deze prachtige kerststal zal zeker bijdragen aan de kerstsfeer die ik iedereen wil laten beleven. Samen herinneringen en tradities maken!

 14. Een mooie stolp maakt de dagen voor en tijdens de kerst helemaal gezellig. Lekker genieten van warme chocolademelk en een fleecekleed over je heen. En dan genieten van de stolp die bij je staat

 15. Mijn saaie kast wordt nooit wat met kerst. Ik heb nog allemaal oude kerstspullen dus het is een allegaartje. Met deze glazen stolp heb ik een blikvanger op de kast staan en ben ik helemaal happy. Dat wordt een top kerst.

 16. Ik ben dol op pinguins dus het is extra leuk dat die onder deze stolp staat. Met een schattig winters tafereeltje ben ik helemaal in love. Ik ben dol op de feestdagen en die worden extra leuk als ik iedere keer naar deze glazen stolp kijk.

 17. Elke van Vugt op

  Ik hou echt van kerst en ik ben ondertussen op mijn studentenkamertje al bezig met alles gezellig te maken door mason jars (gewoon lege glazen potjes, even etiket eraf weken) in kerst thema te versieren en er theelichtjes in te doen. Ik denk dat deze stolp er geweldig bij zou staan! 😀

 18. Danielle Goossens op

  Ik ben zelf alweer fanatiek aan het knutselen voor de december maand…. Ik vind deze stolp zo super vet! Zou leuk zijn om ipv het zelf te maken het een keer te winnen… Heb nu al zin in de feestdagen en met deze kerst stolp krijg ik er alleen maar meer zin in!

 19. Kerst is voor mij het mooiste wat er is,
  Deze stolp past mooi in onze nis,
  Elke keer als je er naar kijkt,
  Komt heimwee naar vroeger terug zo blijkt,
  Deze stolp omvat het geheim van geluk,
  En kan ons gemoed nooit meer stuk,
  Daarom begint bij mij de kerst al vroeg,
  En zijn deze mooie decoraties nooit genoeg!

 20. door de inhoud van de stolp aan te passen is het te gebruiken voor elk seizoen of feestdagen zodat er de juiste sfeer uitstraald

 21. Ik zou deze graag willen hebben om hem bij me oma der graf neer te kunnen zetten..Ze I afgelopen week overleden en was dol op kerst helaas heeft ze dat dit jaar niet meer kunnen halen dus wil ik het op haar graf plaatsen met de kerst…

 22. Deze mooie stolp zou ik graag winnen voor mijn dochter. Door een buitenlandse man die niets met de kerst heeft zijn het de kleine accenten waarmee ze de kerstsfeer in huis weet te brengen. Wat zou ze hier blij mee zijn!

 23. Taartenbakkertje op

  Wat leuk, dit past perfect bij mijn Kerst.
  Ik denk dat mijn oudste kleindochter mij vast wel wil helpen om de decoraties netjes onder de stolp te schikken .
  Op de schoorsteenmantel boven de haard is nog wel een plaatsje, waar dit schattige stolpje kan staan.
  Wij gaan samen .. duimen.

 24. Een witte kerst dat wil toch iedereen????
  Het gevoel dat onder de stolp zit zou ik graag in (en buiten) mijn woninkje terug willen laten komen.
  Ja, ook een pinguïn is welkom…

 25. Bianka Melchels op

  De kersstolp zou geweldig in mijn kamer staan! Sneeuw weet ik niet of we die gaan zien, maar zeer zeker niet met kerst, dus hebben we een beetje nostalgie onder de stolp.