De foute kersttruien van Primark: ze zijn er weer!

9

Ladies and gentlemen, ze zijn er weer! De foute kersttruien van Primark liggen weer in de winkels. En voor kerst 2015 hebben ze weer allerlei maffe, weirde, gekke, absurde en ronduit lelijke ‘ugly christmas sweaters’ in de collectie. In deze blog laat ik je graag een selectie zien uit het aanbod. Er zijn kersttruien voor vrouwen, kinderen en heren. Maar er is meer!

Foute kersttruien van Primark: dit zijn de leukste!

Op de foto’s hieronder zie je een selectie uit het aanbod van Primark dit jaar. Er zijn leuke foute truien, maar ook echt vreselijk lelijke. De foto’s hieronder zijn allemaal truien voor dames, ze kosten allemaal tussen de €10 en €15 dus hartstikke leuk voor een gek kerstfeestje of om gewoon met kerst aan te trekken!

collage dames kersttruien primark vrouwen 2015

Foute kerstjurkjes voor dames

Hoe cool zijn deze foute kerstjurkjes, inclusief kerstmuts? Het linker jurkje ben je echt een kerstvrouwtje, en met het rechter jurkje een elf. Perfect om alvast voor carnaval te kopen lijkt me. Ik vind ze hilarisch! Ze kosten allebei 20,- euro.

collage kerstjurkjes met muts primark 2015

Kerstruien voor mannen: first, let me take an #elfie

De trui met #elfie erop is echt mijn favoriet. Ik hoop dat deze ook in de Eindhovense winkel komt te liggen, dan ga ik hem zeker kopen voor mijn vriend. Al vrees ik dat hij hem niet aan zal durven trekken… Welke van de onderstaande ugly christmas sweaters zou jij zelf aantrekken of aan je vriend/man geven?

collage heren mannen kerst truien primark 2015

Schattige kersttruien voor kinderen

Last but not least: kersttruien voor de mini’s. Van stoere exemplaren met ‘this dude loves xmas’ en ‘santa loves this kid’ tot een lieve blauwe trui met een vogeltje in kerstoutfit. Ik vind ze allemaal leuk!collage kersttruien primark kinderen 2015

Kerstpyjama’s voor kinderen van Primark

Wat ik ook echt geweldig vind, zijn deze (stiekem ook best wel foute) kerstpyjama’s. Oké ze zijn niet alleen fout, ze zijn ook behoorlijk schattig. Ben benieuwd hoe ze slapen! En ik hoop ook eigenlijk dat er ook versies voor volwassenen komen.

collage kinder pyjama's kerst

Welke kersttrui zou jij aantrekken?

Nu (in oktober) ligt er al een selectie van het aanbod in de winkels, maar de grote hoeveelheden komen pas in november. Half november zullen de Primark-winkels helemaal in kerstsferen zijn omgetoverd. Helaas is daarnaast niet van alle kersttruien en kerstkleding van Primark prijsinformatie beschikbaar, en ik weet ook niet of de truien en outfits hierboven in alle winkels te koop zullen zijn (daarover is geen informatie verkrijgbaar).

Het wordt dus echt een kwestie van gaan kijken bij een vestiging bij jou in de buurt om te zien of jouw favoriet er tussen hangt! Ik ben wel nieuwsgierig: welk exemplaar zou jij wel in je kledingkast willen hebben hangen? En zou je ‘m dan ook echt aantrekken, die ugly christmas sweater?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

9 reacties

  1. Ik leef er al helemaal naartoe totdat die truien te koop zijn bij Primark! Ik heb zelf al een trui met een sneeuwpop en zo’n 3d wortelneus:) die trek ik gewoon aan naar het werk in de week van de kerst! Nu wil ik wel een iets rustigere trui Zag overigens in de Action folder ook een gave kersttrui voor 8,95! Die ga ik maar even eerst bekijken

  2. geweldig!!! enne ik slaap stiekum al in een kerstpiama,ik kon het niet laten,het is een rood big shirt met 2 herten in een hart en een legging donkergrijs met hartjes en sneeuwkristallen

  3. Mijn man zou zoiets dus nooit aantrekken hahaha, maar ik dus wel hilarisch vind ik het maar dan wel eentje die niet Al te fout is.. heb nu bv al een grijs shirt aan met een zwart rendier erop.. de kersthond trui vind ik best leuk.. eigenlijk vind ik de kinder pyama shirts hartstike leuk, de witte met my little angel, en met die drie kleine beestjes vind ik stiekem echt leuk… een kerst pyjama zou ik zeker dragen.

  4. Jaaa, ik heb zo’n zin in kerst! ik probeer aankomende kerst heel de familie in een foute kersttrui naar het kerstdiner te laten komen. Dan moet ik zelf natuurlijk wel de foutste kersttrui aanhebben. En die zijn er, dat heb ik al gezien! Ik heb nu 1 foute kersttrui en die komt niet alleen met kerst de kast uit! <3 kerst!

  5. Hallo daar!
    wat super leuk! mijn vriend en ik willen graag samen gekleed naar een kerstborrel! Ik in het kerstjurkje en hij in de kerst trui…. waar kunnen wij deze aanschaffen??
    Groetjed