H&M Home: kerst in 3 heerlijke stijlen

0

Ik heb het geluk om in Eindhoven te wonen, waar een vestiging van H&M Home is. Het is zo heerlijk om daar rond te neuzen! En met de kerstperiode al helemaal. Ze hebben er namelijk elk jaar superleuke kerstspulletjes. Van kussens en kleden tot dekbedovertreksets, theedoeken, ovenwanten en kerstservies. Voor 2015 heeft H&M Home 3 stijlen kerstdecoratie. Ik laat ze je hieronder graag zien!

1. Classic Reds

Klassiek rood, het blijft toch altijd supermooi. Ik heb dit jaar lang getwijfeld (sterker nog: ik twijfel nog steeds) of ik het klassieke rood weer eens in de boom zou hangen. Het brengt je gewoon meteen in de kerstsferen! Met de producten van H&M Home voor kerst 2015 lukt dat ook zeker. Kijk maar eens naar de foto’s hieronder. Vooral de producten voor in de keuken vind ik prachtig. De theedoeken bijvoorbeeld, die met het recept erop en die met de rode band erop. Tof! Ook de kerstkussens en het beddengoed zijn heel mooi. Je vindt alle producten uit de ‘Classic Reds’-lijn hier.

cq5dam.web.2402.1600collage kerst H&M Home 2015 kerstcollectieh&m home kerst 2015cq5dam.web.2400.1600

2. A Touch of Blush

Oh how we love pastels! En ook H&M houdt er blijkbaar heel erg van. Kijk maar naar de foto’s hieronder. Prachtige kerstdecoraties in lieve zoete kleurtjes, gemixt met veel goud en wit. Het servies (de mokken) vind ik erg mooi en daarnaast de theedoeken, ik blijf er toch iets mee hebben. Die met de grote gouden letters erop – er staat ‘Merry Everthing and Happy Forever After! – vind ik écht te gek. Hij kost maar €4,99, dus ik vrees dat ik ‘m ga kopen! Meer zien in de ‘Touch of Blush’-stijl? Foto’s kijken en shoppen kan hier!

cq5dam.web.2400.1602 cq5dam.web.2403.1600

3. Winter Brights

Last but not least: de derde kerststijl van H&M Home heet Winter Brights. Het is een typisch Scandinavische kerstcollectie met veel zwart, grijs en wit. Monochrome dus, passend bij de zwart-witte stijl die nu zo populair is. Maar ook beige en lichte bruintinten komen er in terug. Meer foto’s en alle producten uit de Winter Brights-collectie vind je hier.

collage h&m home kerst 2015kersttrends h&M home 2015zwart witte kerst 2015kerst dekbedovertrek h&M 2015

Welke van de drie kersttrends van H&M Home voor 2015 vind je het mooist?

Drie compleet verschillende stijlen, voor ieder wat wils kun je dus wel stellen! Ik ben benieuwd welke van de drie kersttrends van H&M Home voor 2015 jouw favoriet is. Ga je voor de klassieke rode decoratie? Of toch liever voor moderner grijs en beige? Of zijn pasteltintjes juist helemaal je ding? Let us know! Oh en als er bij jou in de buurt geen H&M is met een Home-afdeling, kun je trouwens al deze mooie spulletjes gewoon online bestellen in de webshop.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!