Vlog! Achter de schermen: 5 toffe kerstproducten

0

Ik vond het zo leuk om de vorige keer een vlog op te nemen en ook om jullie reacties erop te lezen, dat ik nog een filmpje heb opgenomen! Dit keer geen verslag van een kerstshow, maar een achter-de-scherm-video. Eén van de leukste dingen van blogger zijn, vind ik toch wel dat bedrijven allerlei producten naar je opsturen. En het leek me heel tof om die eens aan jullie te laten zien!

5x producten op de redactie

Kijk dus vooral eerst even het filmpje hier helemaal bovenaan. Hieronder vertel ik graag nog wat meer over de vijf kerstproducten die ik laat zien.

1. Kerstkaarten van Oktoberdots

Babet van Oktoberdots heeft me dit jaar weer een supertof pakket met kerstkaarten en -posters en ander leuks gestuurd. Binnenkort volgt een uitgebreide review hier op de blog met foto’s en meer info. Wil je nu alvast een kijkje nemen op haar shop? Check dan www.oktoberdots-shop.nl.

kerstkaarten oktoberdots en posters

2. Kerstlampjes van 1-2-Glow

Een superhandig product dit! Deze kerstlampjes werken anders, het is niet één lang snoer, maar een snoer van boven naar beneden en dan om de zoveel centimeter een snoertje met wat lampjes eraan vast. Zo verdeel je de lichtjes makkelijk in de boom en raken ze ook niet zo snel in de knoop. Meer informatie vind je op deze website. En in het filmpje hieronder kun je helemaal goed zien hoe het werkt!

3. Tafellaken op maat van Cottona

Cottona is een hartstikke leuk merk, je kunt er prachtig tafeltextiel kopen. Ik ontving een tafellaken dat op maat gemaakt is, zodat het perfect om je tafel heen past. Je kunt via de webshop zelf je kleur kiezen, de stof en de maat van je tafel opgeven en dan wordt ie in het atelier voor je gemaakt. Je kunt natuurlijk ook kant-en-klare tafellakens en andere textielproducten kopen in de shop.

4. ‘Foute’ kersttrui van Kersttrui.com

Tof ie ie hè, mijn kersttrui? Ik kreeg ‘m van Kersttrui.com. Als je in die webshop kijkt zie je dat ze allerlei foute, maar ook leuke kersttruien en -sokken en ander leuks hebben. Wil je dezelfde trui hebben? Je bestelt ‘m hier (en hij is nu in de aanbieding)!

5. Zingende Elmo de kerstsok

Deze is zo leuk! Zingende Elmo de kerstsok. Ik kocht ‘m bij de pop-up christmas store in de Piazza in Eindhoven, dat is naast de Bijenkorf op de eerste verdieping. Als je ‘m leuk vindt, gauw even een kijkje nemen in die winkel!

vlog elmo header

Deze vlog is opgenomen met een Nikon D5500

Dat waren de vijf producten! Wat ik ook graag nog even wil zeggen, is dat deze video gemaakt is met een gloedjenieuwe Nikon D5500. Toen ik bedacht dat ik vaker wilde gaan vloggen, kwam ik erachter dat mijn eigen digitale spiegelreflex niet zo’n goede filmpjes kan maken. Nikon wilde me daar graag bij helpen en daarom heb ik nu de Nikon D5500, inclusief toffe lens en handige microfoon te leen. Ik ga er de komende tijd nog meer mee doen (moet ‘m echt nog even leren kennen), maar ik ben tot nu toe heel tevreden!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!