Tip: schattige kerstkaarten & kerstposters van Oktoberdots

3

Stuur jij nog echte kaarten met kerst? Ik vind het nog steeds superleuk om te doen. En als ik het doe, dan stuur ik het liefste kerstkaarten die niet iedereen heeft. Jij ook? Lees dan zeker even verder!

Kerstcollectie van Oktoberdots

Bij Oktoberdots, één van mijn favo Nederlandse ontwerpsters, vind je – net als vorig jaar – bijzondere kerstkaarten. En Babet, de drijvende kracht achter Oktoberdots ontwerpt nog veel meer leuks! Ik ontving een doos vol kerstkaarten, stickers, kerstposters, etiketten en uitnodigingen om te reviewen. Ik laat je hieronder graag een greep uit de Oktoberdots-kerstcollectie zien.

happy newyear nieuwjaar kaarten sturen

Kerstposters voor aan de muur

Hoe cute zijn deze kerstposters!? Superleuk om in te lijsten en op te hangen, bijvoorbeeld in de kinderkamer. Ik vind ze echt heel schattig. Je kunt ze natuurlijk ook met washi-tape vastplakken aan de muur, zoals ik op de foto’s hieronder heb gedaan.

kerstposters oktoberdots 2015kerstkaarten oktoberdots en posters

Kerstkaarten van Oktoberdots

Naast kerstposters heeft Oktoberdots ook diverse kerstkaarten. Hieronder zie je de kaarten in het thema ‘Woodland’. Het zijn stuk voor stuk kaartjes met schattige diertjes erop.

kerstkaarten oktoberdots diertjesfoto kerstkaart oktoberdots

Eén van de andere stijlen kerstkaarten zie je op de foto’s hieronder. Het zijn zeer decoratieve kaarten met bekende kerstquotes erop, zoals ‘It’s the most wonderful time of the year’ en ‘Have yourself a merry little Christmas’. Maar er is echt nog veel meer, ook in hele andere stijlen. Kijk voor een volledig overzicht van alle kerstkaarten in de Oktoberdots shop.

oktoberdots kerstkaarten quotes 1 quote kaarten oktoberdots 2

Uitnodigingen voor een kerstfeestje

Niets leukers wat mij betreft dan een kerstfeestje vieren. In de Oktoberdots shop vind je diverse uitnodigingskaartjes voor het ultieme kerstfeestje. Met handige invulvelden op de achterzijde. Hieronder zie je twee varianten!

kerstfeestje uitnodiging uitnodiging kerstfeestje

Kerststickers & etiketten

Stuur je de komende tijd pakjes of kadootjes naar vrienden of familie? Dan is het superleuk om een kerstetiket op het pakketje te plakken en daar het adres op te schrijven. Ook leuk: kerststickers. Die kun je gebruiken om cadeautasjes dicht te plakken maar ook gewoon als decoratie op een ingepakt cadeautje. Kijk maar!

stickers kerstetiketten kerst

Enthousiast geworden? Nieuwsgierig naar meer? Neem gauw een kijkje op de kerstafdeling van de Oktoberdots shop. Er is vanalles te ontdekken!

Dit artikel is in samenwerking met Oktoberdots geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

3 reacties

 1. heel erg leuk die kaartjes!! ik weet niet of het mag maar ga eens kijken bij kaartje of kip,die heeft ook van die mooie en leuke dingetjes!

 2. Hallo 🙂

  Ik heb gelijk even een kijkje genomen, wat een leuke, lieve kaartjes en de andere spulletjes zijn ook zo lief.
  Ik spaar al jaren Kerstkaarten, het zijn er inmiddels al meer dan 7000, ik krijg ze ook van andere mensen en er zit zelden een dubbele bij.
  Vind ik best wonderbaarlijk, kun je nagaan hoeveel kaarten er zijn gemaakt!
  Dus ik ga er toch weer een paar bestellen eerdaags.

  Fijne zondag iedereen,

  Groetjes Marijke Veldhuizen.

 3. Pingback: 5 jaar Christmaholic: win goedgevulde Goodiebox [cadeau #4] - Christmaholic.nl