Baby’s First Christmas: de leukste babypakjes voor kerst

4

Ben je net bevallen of ben je uitgerekend vlak voor Kerst? Of is je dochter, vriendin, zus of vrouw zwanger of net bevallen? Kortom: vieren jullie dit jaar kerst met een nieuw (klein)kindje erbij? Dan wordt dit zeker weten een bijzondere decembermaand! En bij zo’n speciale eerste kerst, mag een bijzonder babypakje eigenlijk niet ontbreken.

Baby’s eerste kerst: de liefste & leukste babypakjes

Daarom hebben we hieronder de leukste kerstpakjes voor baby’tjes op een rij gezet! En die wil je echt even zien. Al is het alleen maar omdat deze foto’s zo ongelofelijk schattig zijn!

Onesies en kruippakjes voor kerst

De Britse webshop Mothercare heeft echt té zoete babypakjes voor kerst. Kijk maar eens naar de collage hieronder! De pakjes kosten allemaal tussen de 20 en 25 euro. Ze verzenden ook naar Nederland, maar het kost wel 10 pond aan verzendkosten. Geen budgetoptie dus, maar zeker weten erg cute! Overigens hebben ze hier ook hele toffe kerstsokken, mokken, decoraties en andere kerstspulletjes, speciaal voor baby’s eerste kerst.

collage baby kerst pakje baby's first christmas

En er is nog meer! Hoe zoet zijn de kerstpakjes voor baby’tjes op de foto’s hieronder? Ook deze zijn weer allemaal te koop via Mothercare.

collage baby kerstpakjes mothercare baby's eerste kerst

Lieve slaapsets en kerstpakjes

De foto’s hieronder komen allemaal van de webshop Nextdirect. Je vindt daar speciale kerstpakjes voor pasgeboren meisjes en jongens maar ook leuke unisex kleding voor een feestelijke kerst. Het pyjamaatje met muts op de foto rechts kost slechts €12 euro. En het übercute pinguinpakje op de foto links kost €27.

collage baby's first christmas kerstpakjes voor pasgeborene

Is dit geen cuteness overload? Het fleecemutsje op de foto hieronder (€7) met het rendiertje erop, zo schattig! Er zijn trouwens ook kleine slofjes (€8) van. En ook de twee andere kruippakjes hieronder vind ik superleuk. De linker (€12 – €13,50) vind je hier en de rechter hier (€14,50).

collage baby's first christmas baby eerste kerst

Nog meer leuks van Nextdirect, een set met twee babypyjamaatjes in kerststijl (€14,50) en een heel lief truitje met een rendier erop.

collage baby pyjama kerst

Nog meer baby outfits voor kerstmis

De pakjes op de foto’s hieronder kun je allemaal kopen in de kerstshop van de Nederlandse Online Baby Shop. Zoet, toch? Vind vooral het pakje met de tutu en Santa’s Helper erg lief.

collage babypakjes kerst

Baby’s eerste kerst: trek jij je baby iets bijzonders aan?

Van erg grappig, tot superlief en supercute, er is vanalles te koop. Het is maar net wat je leuk vindt! En natuurlijk zijn al deze pakjes ook leuk voor baby’s tweede kerst :). De meeste pakjes op de foto’s in dit blogje zijn verkrijgbaar tot maat 86 (12 – 18 maanden).

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

4 reacties