WIN! 3x het ultieme kerstkookboek ‘Rudolph’s Christmas’

222

We hebben er al vaker over geschreven, maar het is dan ook zo leuk hoe chefkok Rudolph van Veen dit najaar bezig is met kerst. Wij Christmaholics zijn gewoon hartstikke fan! Ook van Rudolph mag het het hele jaar wel Kerstmis zijn; vandaar dat hij zich met hart en ziel gestort heeft op het maken van hét ultieme kerstkookboek; Rudolph’s Christmas. En die kun jij vandaag winnen!

10 dingen die je vindt in ‘Rudolph’s Christmas’

Waarom je Rudolph’s Christmas wil winnen? Al is het alleen maar om deze 10 dingen die je in het dikke kerstkookboek vindt:

 1. De lekkerste rodekoolcrumble die je je maar kunt indenken
 2. Superlekkere vegetarische kerstgerechten
 3. Echte kerstklassiekers (zoals Engelse Christmas cake, stoofpeertjes en gebraden kalkoen)
 4. Heerlijke hapjes om de gourmet dit jaar nét even specialer te maken
 5. Diverse tips om stress in de keuken te voorkomen
 6. Heerlijk kerstgebak, want Rudolph blijft natuurlijk een liefhebber van gebak
 7. Makkelijke & lekkere hapjes voor bij de kerstborrel op het werk
 8. Ideetjes voor de kerstviering op de basisschool
 9. Gerechten voor een luie kerst met het bord op schoot
 10. 335 pagina’s culinair kerstgenot

rudolphs christmas kerst kookboek

Recepten voor de hele kerstperiode

In Rudolph’s Christmas vind je kortom recepten voor alle momenten die de kerstperiode zo bijzonder maken. Naast de klassieke kerstrecepten en de traditionele nieuwjaarsrecepten worden ook vegetarische en slanke recepten niet vergeten. Bovendien geeft Rudolph zijn persoonlijke tips over de etiquette voor een chic kerstdiner en vertellen vrienden van Rudolph hun persoonlijke kerstverhalen.

Wil je alvast een voorproefje? Kijk dan naar onderstaande video die ik maakte tijdens de premiere van de theatershow die bij het kerstkookboek hoort. Of check de kerstrecepten op de website van Rudolph, die komen allemaal uit het boek.

Rudolph’s Christmas in de winkel

Heb je niet gewonnen, maar wil je het boek wel hebben (kan ik me heel goed voorstellen), dan kun je het natuurlijk ook altijd aanschaffen via bijvoorbeeld Bol.com. Het boek kost €29,99 en het ISBN is 978 90 452 10810.

Koop bij bol.com

WIN! We mogen 3 exemplaren van ‘Rudolph’s Christmas’ weggeven

En zoals gezegd; jij maakt kans op één van de drie kookboeken van Rudolph van Veen. Wat je moet doen om kans te maken? Vertel hieronder wat jouw favoriete kerstgerecht is! Wat maak je ieder jaar weer? Waar heb je de warmste herinneringen aan? Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie culinaire verhalen!

zweedse-visglaasjes

Deze winactie loopt van woensdag 18 november t/m woensdag 25 november. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat onder andere dat je 18 jaar of ouder moet zijn om kans te maken en dat de prijs alleen naar een adres in Nederland of België kan worden gestuurd.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

222 reacties

 1. Mijn kerst recept is
  4 kinderen met partners
  2 kleinkinderen
  1 man
  en nog wat alleen staande
  handvolliefde
  2 handen gezondheid
  en grote lepel plezier

  Meng alles door elkaar en op kamer temp. van genieten met een glaasje passie

 2. Mijn favoriete kerstrecept is eigenlijk een hele simpele:
  Varkensrollade met Italiaanse kruidensaus…natuurlijk met lekkere krieltjes en sperziebonen, ingerold met lekker zout spek.

  Dit is echt iets wat we alleen met kerst eten dus daar kijken we elk jaar weer naar uit!

 3. Ons favoriete recept is de originele Britse Dundee cake,hiervoor heb ik jaren geleden het recept gekregen van een Brits medewerker,Ian.
  Met de gehele familie aan de brunch met een lekkere plak Dundee cake.

 4. Eigengemaakte chipolatapudding of bavarois: heerlijk! Alhoewel ik m’n vingers ook opeet bij bijv. panna cotta met frambozen. Sowieso houd ik ontzettend veel van toetjes …

 5. Mijn lieve moedertje is sinds kort niet meer onder ons… daarom start ik dit jaar met een nieuwe traditie om haar te gedenken: een Indische rijsttafel op één van de kerstdagen! Ik weet alleen niet of het net zo heerlijk zal smaken als die van haar….

 6. Nostalgische gevoelens heb ik bij de ouderwetse kipcocktail van mijn vader! Mooie glazen die we speciaal voor kerst bewaarden met een randje versierd met eiwit en gedoopt in de suiker of paprikapoeder, blaadje sla in het glas, gekookte kip erin en whiskeysaus eroverheen en afmaken met een takje peterselie. Heerlijk en o zo simpel!