Ontdek Winter Wonderland bij Intratuin Halsteren

0

Welkom in Winter wonderland bij Intratuin Halsteren! Intratuin Halsteren is een een enorm tuincentrum van maar liefst 23.000 m2. Het staat bekend om de prachtig opgezette kerstshow en de fijne sfeer die er heerst. In deze grootste Intratuin van Nederland krijg je volop inspiratie, bekijk je de nieuwste trends en beleef je de kerst als nooit tevoren!

Lekker eten & drinken in het restaurant

Het restaurant van maar liefst 1.500 m2 zit in het midden van de winkel. Hier kun je even gaan zitten en genieten van een heerlijke lunch of een speciale koffie met een van de vele lekkere gebakjes die er verkrijgbaar zijn.

De nieuwste kersttrends

Ook de nieuwste kersttrends spot je hier! De kerstafdeling is ingedeeld per thema, zo zie je in één oogopslag welk thema bij jou past: traditioneel, zandstorm, winter wonderland, no nonsens, kunstjuwelen of romantisch.

Intratuin Halsteren is een dagje uit voor het hele gezin. Ook aan de kinderen is gedacht.. zo kunnen ze onbeperkt meedraaien in de nostalgische carrousel en een ritje maken in het treintje door winter wonderland. De grote vijver met vele koi-karpers en ijsberenshow is een echte eye-catcher.

intratuin halsteren kerst 2015

Elke zondag open & elke donderdag en vrijdag koopavond

Tot en met 27 december is Intratuin Halsteren elke zondag geopend. Elke donderdag en vrijdag is het koopavond tot 21.00 uur. Van 7 t/m 11 december zijn er extra koopavonden tot 21.00 uur en op zondag ben je van harte welkom van 11.00 – 17.00 uur.

Kijk voor meer openingstijden en informatie op de website van Intratuin Halsteren. Wil je meer zien van Intratuin Halsteren? Like dan de Facebook pagina.

Dit artikel is in samenwerking met Intratuin Halsteren geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!

wp-puzzle.com logo