WIN! 2x gezellige workshop kerstcadeaus inpakken

51

Tijd om uit te pakken… met inpakken wel te verstaan! Vandaag maak je namelijk 2x kans op een workshop kerstcadeaus inpakken. Deze creatieve workshop wordt gegeven door een heuse professional, namelijk Amanda Nirlo van Bowtiful. Wat je tijdens de workshop precies leert en hoe je kans maakt, leg ik hieronder uit. Lees je mee?

Bowtiful: kerstcadeaus inpakken als een pro!

Iedereen wordt graag verrast met een mooi ingepakt cadeau. En dat geldt al helemaal voor de feestelijke decembermaand! Van strik tot stropdas en van strak tot sierlijk… met de juiste handvatten kan iedereen mooi en origineel inpakken. Moeilijk is het namelijk heus niet!

cadeaus inpakken workshop 1

Amanda Nirlo, eigenaresse van Bowtiful, is een echte inpakspecialist. En geloof mij, zij heeft alle inpaktechnieken in huis om ook van jou een expert te maken! Amanda geeft via haar bedrijf cadeau-inpakworkshops, trainingen en services aan zowel particulieren als bedrijven. En vandaag maak jij dus kans op zo’n superleerzame én gezellige workshop!

inpakken workshop winnen kerst cadeaus

Wat leer je in de workshop kerstcadeaus inpakken?

In deze workshop leer je niet alleen de basis van het inpakken, maar ga je ook aan het werk met lint en leer je precies hoe je prachtige strikken maakt. Daarnaast leert Amanda je hoe je cilindervormige cadeaus op een originele manier inpakt.

collage kerstcadeaus inpakken

Ook ga je aan de slag met het maken van versieringen voor op de cadeautjes, denk daarbij aan pijltjes, rozetten, Chinese waaiers, stropdassen en kerstblaadjes. Natuurlijk legt Amanda je ook precies uit hoe je deze versieringen slim aan het cadeautje bevestigt! Kortom: na deze workshop kun je perfecte kerstpakjes creëren. En daar heb je natuurlijk ook de rest van het jaar (voor verjaardagen bijvoorbeeld) heel veel aan!

Hoe maak je kans op deze workshop? Stel je vraag!

We mogen 2 workshops weggeven voor 2 personen. Als je de workshop wint, mag je dus iemand meenemen. Gezellig met z’n tweetjes creatief bezig zijn én strakjes ook nog eens perfect ingepakte cadeautjes onder de boom. Waar en wanneer de workshop precies plaatsvindt, dat bespreken de winnaars zelf met Amanda.

pijlen inpakken kerstcadeaus tips 10

Hoe je kans maakt? Je raadt het waarschijnlijk al… door hieronder een reactie achter te laten! Maar niet zomaar een reactie. Ik zou graag van jou willen weten wat jij het lastigste vindt aan het inpakken van cadeautjes. Waar heb je altijd moeite mee? Of wat zou je altijd nog eens willen leren? Kortom: wat is jouw ultieme inpakvraag aan Amanda? Onder alle deelnemers worden 2 workshops verloot!

Deze winactie loopt van 25 november t/m 2 december 2015. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

Wil je nog meer inpakinspiratie? Volg Bowtiful dan op Facebook en Instagram!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

51 reacties

 1. Eigenlijk alles over het inpakken. Het is scheef, slordig, vol kreukels…ziet er lelijk uit. Mijn man doet het daarom, ik zou het ook graag doen!! Op de een of andere manier kan ik het niet en begrijp ook niet zo goed waarom niet Ik ben gek op strikjes, wil dat graag leren. Komt er dan eindelijk een mooie berg cadeaus onder onze kerstboom?

  • Monique van Vroenhoven op

   Prachtig ingepakte kado’s. Dat zou ik echt willen leren. Vooral kado’s voor kinderen in van die raar gevormde blisterdozen met wel 8 kanten eraan, zijn echt een crime. Maar ook een plastic flacon douche- of badschuim is niet echt leuk in te pakken, althans niet door mij. Dus ik ga ervoor.

 2. Wat leuk , gewoon een pakje mooie strak inpakken is vaak al een probleem .Zal ook wel aan het soort papier liggen , maar als ik dan op de site kijk zie ik de leukste cadeautjes langskomen 🙂 Dat wil ik ook kunnen 😀

 3. Nancy van Heck op

  Ik wil eens leren hoe je cadeaus mooi en netjes in kan pakken zodat ik niet meer cadeaus hoeft te geven die slecht in zijn gepakt met scheuren erin.
  Want bij een cadeautje gaat niet alleen om de inhoud maar ook om de omhulsel.
  En die is bij mij eigenlijk altijd slordig omdat ik niet kan inpakken en ik wil daar de fijne kneepjes voor leren.

 4. Heel erg leuk om dit te kunnen winnen . ik vind het vaak al een cadeau op zich om naar te kijken hoe iemand zo moois kan verzinnen en maken . ook ik maak graag van een cadeautje een extra cadeau met papier .

 5. Anita te Gussinklo op

  Ik ben sinds kort weer werkzaam in een winkel waarbij ik dus regelmatig cadeaus mag inpakken.
  Ik zou zo graag eens op een simpele manier zo’n mooie waaier willen maken.
  Ook vind ik ronde dingen inpakken nogal eens een crime.
  Lijkt me heel tof zo’n workshop.

 6. Wat een super leuke en originele winactie die ik dolgraag zou willen winnen voor mij en mijn beste vriendin. Zij is dit jaar een eigen bedrijfje gestart samen met haar moeder en ik werk zelf ik een trendjuwelier waar inpakken dus vaak voorkomt en ik kan daar zeker tips van een professional gebruiken want alles wat niet vierkant is laat ik liever door mijn collega inpakken omdat ik het echt niet goed kan!

 7. Ik heb voornamelijk veel bewondering voor de mensen die heel snel en netjes kunnen inpakken. Dit zou ik ook wel willen kunnen, want iedere keer verbaas ik me weer over het feit dat zij dat wel kunnen en ik niet. Daarnaast lijkt het mij heel leuk om ‘speciaal in te kunnen pakken’, om zo net dat beetje extra aan een cadeau te kunnen meegeven.

 8. Sandra Reumer op

  Het inpakken van zachte dingen, zoals bv een mooie trui of een knuffel van een kind. Je kunt het papier niet strak trekken en netjes vouwen.

 9. Wat ik lastig vind aan cadeautjes mooi inpakken is allereerst het niet gekreukeld hebben van het papier. Als je het bij winkels laat inpakken is het vaak kreukelloos en dat zou ik graag zelf ook willen kunnen! Verder zijn mijn cadeautjes vaak saai zonder leuke versiersels, want tja.. hoe doe je dat op een leuke manier? Ik kan zo’n workshop wel gebruiken 😉

 10. Oohh wat zou dit gaaf zijn! Ik heb allemaal nep-cadeautjes onder de boom liggen, maar die zijn nog zo simpel (en saai) ingepakt.. Heb wel geoefend.. maar ach.. Zou het fantastisch vinden om de echte cadeaus dit jaar perfect ingepakt te kunnen geven!