2x feestelijke kerstkapsels voor je (klein)dochter

0

Heb je een dochter of kleindochter en wil je dit jaar met Kerst of Oud & Nieuw eens een bijzonder kapsel voor haar mooie haartjes? Bekijk dan zeker de video’s in deze blog! Rebecca van Prinsessenhaartjes heeft namelijk speciaal voor Christmaholic twee tutorials gemaakt voor superleuke kerstkapsels bij jonge meiden. Kijk je mee?

Eerst even iets over Prinsessenhaartjes

Rebecca van Prinsessenhaartjes maakt samen met haar zoon Rick (16) en dochter Tessa (7) elke week 2 video’s voor YouTube waarin ze laat zien hoe je de haren van je dochter mooi kunt stylen, vlechten en opsteken. Rebecca: “Mijn dochter Tessa is dol op de film Rapunzel van Disney. Dat haar wilde zij ook! Vroeger heb ik de manen van paarden gevlochten, dus ik dacht.. meidenharen vlechten kan ik ook wel. En het resultaat was erg mooi!”

Het was zo mooi dat Tessa’s vriendinnetjes uit de buurt ook zo’n kapsel wilden. Rebecca: “Maar hun moeders wisten niet goed hoe. Mijn zoon Rick kwam toen met het idee om een YouTube-kanaal te beginnen. En zo is Prinsessenhaartjes geboren. Rick filmt en monteert, en Tessa is het model”. Het leukste aan haar YouTube-kanaal vindt Rebecca dat ze dit samen haar kinderen kan doen: “En verrassend genoeg is het nu uitgegroeid tot een bedrijf! Zo mag ik ook steeds meer leuke samenwerkingen doen, zoals deze video’s voor Christmaholic!”

Twee superleuke kerstkapsels voor meisjes

Deze twee kapsels kun je gebruiken voor Kerst, maar natuurlijk ook voor elke andere feestelijke gelegenheid. We beginnen met het makkelijke kapsel, krullend haar met een bijzonder feestelijk element erin. Het tweede kapsel is wat moeilijker, je moet namelijk een vijfstrengenvlecht maken, maar met de video van Rebecca gaat het ook jou lukken!

Eenvoudig kerstkapsel: makkelijke kerstkrullen

Dit kerstkapsel is lekker feestelijk door de krullen en de glinsterende steentjes in het haar. Bekijk de video om precies te zien hoe je dit kerstkapsel maakt!

Gevorderd kerstkapsel: grove kerstkrullen met 5-strengenhaarband

Dit tweede kerstkapsel is wat moeilijker om te maken, maar het resultaat is super feestelijk! Je maakt lekker grove krullen en een vlecht van vijf strengen, die je aan de achterkant vastmaakt en versiert met een mooi strikje. Super leuk toch?

Welk kerstkapsel vind jij het leukste?

Rebecca van Prinsessenhaartjes en ik zijn natuurlijk onwijs benieuwd naar wat je van deze tutorials vindt! Ga jij het haar van jouw dochter of kleindochter dit jaar op een bijzondere manier vlechten of opsteken? Laat het zeker weten in de reacties hieronder! En wil je op de hoogte blijven van alle kerstkapsels van Rebecca? Abonneer je dan op haar YouTube-kanaal.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!