Kerstwereld Hendriks: een sprookjeswereld vol kersttrends

0

Samenwerking – ‘It’s the most wonderful time of the year’, en dat is bij Kerstwereld van Kampeerwereld Hendriks duidelijk te zien. Al bijna 20 jaar is deze kampeerspecialist aangestoken met het kerstvirus en er wordt ieder jaar weer een prachtige kerstshow neergezet. De show ligt gelegen aan de A28 nabij Harderwijk en is de ideale plek voor een gezellige middag vol Kerst! Ook dit jaar hebben ze weer een show om je ogen bij uit te kijken.

De sprookjeswereld van Rapunzel

Wanneer je Kampeerwereld Hendriks in Ermelo binnenstapt waan je je al direct in een sprookjeswereld, namelijk die van Rapunzel. Een winters tafereel met paard en prins! Rapunzel staat in de hoge toren en haar vlecht hangt verlicht met honderden lampjes uit de toren. Het geheel is aangekleed met mooi verlichte bomen en ziet eruit als een Winter Wonderland.

Entree-Kampeerwereld

Jaren ’30

Als je met de rollerbaan omhoog gaat, stap je direct de Kerstwereld in. Allereerst loop je al tegen een prachtige old timer aan die regelrecht uit een jaren ’30 film komt rijden. Over de jaren ’30 gesproken, Kerstwereld Hendriks heeft zelfs een ouderwetse bioscoop met originele rood fluwelen stoelen waar zwart-wit-films spelen.

Bioscoop (1)

Dickensville-dorpje

Als je verder loopt over deze kerstshow heb je al snel het gevoel dat je in een Dickensville-dorpje beland bent. Er is een gezellig kerststraatje nagebouwd met prachtige etalages die vol staan met kerstbomen, decoratie en omgeven zijn door lampjes! Overal waar je kijkt worden je zintuigen geprikkeld met prachtig opgemaakte tafels, geweldige kerstbomen en heel veel inspiratie voor thuis.

Kerststraatje

6 verschillende kerstthema’s

Dit jaar heeft Kerstwereld 6 verschillende thema’s die inspringen op de trends in kerstland dit jaar, allemaal te zien in dat gezellige kerststraatje. De thema’s zijn apart opgesteld en zo proef je echt de sfeer van ieder thema.

Modern Nature

Dit thema is modern, industrieel en geïnspireerd door de natuur. Je ziet in dit thema veel hout, wit, zwart en koper. Koper zorgt voor een warme uitstraling.

Close-up-Modern-Nature Modern-Nature

Vintage Love

Ben je dol op vintage? Dan kun je bij Kerstwereld je hart ophalen. Het thema Vintage Love bevat veel roze, zachte materialen en tierelantijnen.

Vintage-Love Close-up-Vintage-Love

Classic Christmas

Een klassieke Kerst is natuurlijk nooit weg te denken. De traditionele kleuren rood, groen, goud en blauw zijn ook in Ermelo te vinden. Aangevuld met een touch of purple!

Classic-Christmas Close-up-Classic-Christmas

Winter Day

Winter Day is een thema waarbij het draait om sneeuw, ijs en een rustieke look. Je ziet veel wit en zilver, voor dat rustieke gevoel geef je er een jeansblauw en bruin tintje aan.

Winter-Day Close-up-Winter-Day

Scandinavian Morning

Ook de Scandinavische Kerst wordt niet vergeten. Veel rendieren, patronen met sterren en de kleuren rood, groen en wit. Nieuw is de toevoeging van roze, dat geeft een leuke twist!

Scandinavian-Morning Close-up-Scandinivian-Morning

Golden Holiday

En natuurlijk is er aan de luxe kerst gedacht. Met Golden Holiday haal je een extravagante kerst in huis. Veel glans, goud en glitter bij dit thema en ook een nieuwe kleur binnen de kerst: okergeel. Alsof je in een 5-sterrenhotel bent!

Close-up-Golden-Holiday

Kersthuisjes en -dorpjes

Naast deze thema’s vind je bij Kerstwereld Hendriks ook dit jaar weer een ruime collectie kersthuisjes en dorpjes van Dickensville, leuk voor jong en oud. Deze dorpen staan ruim opgezet in de winkel. Op iedere vierkante centimeter gebeurt wel iets anders. Heel tof zijn ook de 2 rijdende treinen. Eén van deze treinen rijdt zelfs door de lucht!

DickensvilleTrein

Kerstlampjes

De wondere wereld van de Kerst wordt compleet gemaakt met een scala aan kerstlampjes. Binnenverlichting, buitenverlichting en allerlei verschillende decoratieve lampjes vullen de rest van deze prachtige kerstshow. Spektakelstuk van de verlichting is een ijsgrot waarin pegels, ijs en verlichte dieren staan. Echt heel magisch.

Ijsgrot

Kom kerstshoppen bij Kerstwereld Hendriks

Tijdens een middagje Kerstwereld Hendriks waan je je even in een wereld vol Kerst en dankzij al die leuke spulletjes die je kunt kopen, is het niet zo moeilijk dat gevoel thuis voort te zetten. Heb je nou geen tijd om naar deze geweldige kerstshow te komen, dan kun je vanaf dit jaar ook online je kerstinkopen doen bij Kerstwereld Hendriks op www.kerstwereld.nl.

Dit artikel is in samenwerking met Kerstwereld Hendriks geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!

wp-puzzle.com logo