WIN! 4 x Intratuin cadeaukaart t.w.v. €25

496

We hebben weer een geweldig leuke winactie deze week jongens (en meisjes). Ik mag namelijk maar liefst 4 Intratuin cadeaukaarten ter waarde van €25 euro per stuk weggeven. Woehoe! Als dat geen fantastisch cadeau is om te krijgen. Lees verder om te zien wat je precies moet doen om kans te maken op deze te gekke prijs.

Leuk om te winnen, maar ook tof om te geven!

Een Intratuin cadeaukaart is natuurlijk geweldig om te winnen, maar ook heel tof om te geven. Dus als je nog op zoek bent naar een cadeautje voor kerst, echt een onwijs goede tip! Je kunt zelf bepalen welk bedrag er op komt te staan en de ontvanger kan ‘m uitgeven in alle vestigingen in Nederland en België.

cadeau gift card intratuin

Hij of zij kan er natuurlijk kerstversiering van kopen, maar ook superleuke tuinplanten of kamerplanten. Of wat dacht je van leuke accessoires voor in huis? En wist je dat je de cadeaukaart ook uit kunt geven in de restaurants van Intratuin? Handig! Enneh, ik ben bijna jarig, dus vriendjes, als jullie meelezen, deze staat dus echt wel op mijn verlanglijstje.

Gift Card van het Jaar 2015

Leuk om te weten: Prisma Direct heeft de Intratuin cadeaukaart afgelopen week uitgeroepen tot Gift Card van het Jaar 2015 in de categorie Tuin & Dier. De medewerkers van Intratuin zien daardoor groen van trots, zo vertellen ze op de Facebook-pagina. En daar kan ik me wel iets bij voorstellen.

kado kaart gift card intratuin

Zo maak je kans op 1 van de 4 Intratuin cadeaukaarten

Maar dan nu, de belangrijkste informatie van dit blogartikel. Want jij wilt natuurlijk vooral weten hoe je één van die 4 toffe cadeaukaarten kunt winnen. Dat is deze week heel simpel: vertel hieronder wat je precies zou kopen als je wint! Onder alle deelnemers verloten we 4 cadeaukaarten t.w.v. €25.

cadeaukaart intratuin winnen

Deze winactie loopt van 2 t/m 9 december 2015. Op deze winactie zijn uiteraard ook weer de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. De winnaars krijgen via e-mail bericht.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

496 reacties

 1. Hoi,
  Wat een super leuke winactie! Met deze gave bon zou ik mooie kerstornamenten gaan kopen! Dan ziet mijn kerstboom er tip top uit. Alvast super bedankt,
  Joanne

 2. Leuke actie zeg. Allereerst ga ik een paar heerlijk warme huissokken kopen voor een vriendin die deze maand haar 4e kindje krijgt. Ze koopt weinig voor haarzelf dus dit kraamcadeautje gaat naar haar. Iets wat ze heerlijk zou vinden maar nooit voor zichzelf zou kopen. Als er nog wat over is koop ik een mooie kerstster en wat miniplantjes voor een plantenbak op tafel.

 3. Voor het eerst zal ik helemaal op mezelf gaan wonen, en niet in zomaar een woning maar in een zeecontainer-woning! Om het daar een beetje gezellig te maken zou ik graag wat leuke plantjes en decoraties kopen, maar de studentenportomonnee laat dat niet allemaal toe!

 4. Met de bon van de intratuin zou ik zo’n draaimolen van de kersthuisjes kopen. Dit omdat mijn dochtertje die elk jaar weer fantastisch vindt als we bij de intratuin in duiven zijn, waar we overigens bijna naast wonen, we gaan er elk jaar meerdere keren heen, en telkens zie je weer iets nieuws, mits je van de draaimolen weg komt! Nog een keertje, please…. Ze is 3,5 dus natuurlijk nog een keertje ook al wil papa liever naar de treintjes en huisjes!!! De roltrap is net zo mooi als droomland van de Efteling! Echt de moeite waard!!!

 5. Marloes Evers op

  Ik zou zeker nog iets voor de kerst kopen. Ik ben er onlangs nog geweest en zag zoveel leuke spullen, het is altijd welkom!!!

 6. Hoi Saskia,

  Ik doe eigenlijk nooit zielig ofzo, maar zo voel ik me nu toch echt een beetje.
  Ik heb al een tijd last van muizen en water wat langs de muren loopt in de slaapkamer en op nog meer plekken ( een huurwoning) en daar wordt niets aan gedaan.
  Nu had ik een kunstkertboom, maar daar hebben de muizen aan geknaagd, dus die kon in de container, ze zijn ook aan een aantal andere spulletjes begonnen.
  Gelukkig heb ik de rest nog kunnen redden, ik verlies niet snel de Christmas Spirit, maar die wordt nu wel heel erg op de proef gesteld.
  Ik ben een andere woning aan het zoeken, maar hier hoef ik niet veel meer neer te zetten, beetje een kale Kerst deze keer.
  Dus ik kan eigenlijk wel een oppepper gebruiken, maar gelukkig zit het echte Kerst gevoel van binnen, volgend jaar beter.

  Groetjes Marijke.

 7. Hallo,

  Ik zou de kaart niet voor mezelf willen winnen, maar voor de vriendin van mijn vader. Ze is deze week verhuisd naar een nieuwe woning en kan nog wel wat leuke spulletjes voor in huis gebruiken. Daarom lijkt het me superleuk om dit haar met kerst te geven. Ik denk dat ze het een heel mooi gebaar zou vinden.

  Groetjes Michelle

 8. Ik zou er een hele mooie kerstboom voor uitzoeken (door zelf wat bij te leggen natuurlijk). Maar het zou een mooie bijdrage zijn.

  Ik heb een hele zware kerst dit jaar omdat ik depressief thuis zit door tinnitus die ik sinds anderhalve maand heb (een hele harde hoge pieptoon in mijn hoofd). Niet om zielig te doen hoor. Maar ik heb echt een hele zware periode achter de rug met veel behandelingen, ziekenhuisbezoekjes en een achtbaan van emoties (door “valse” hoop). Helaas heb ik vorige week te horen gekregen dat ik medisch uitbehandeld ben en ik er voor altijd mee zal moeten leven. 🙁 Op dit moment voor mij een ondragelijke gedachte, omdat er geen moment meer stilte zal zijn in mijn hoofd. Ik probeer toch positief te blijven voor mijn lieve familie die altijd voor me heeft klaar gestaan in deze moeilijke tijd. Ik kijk uit naar de lichtjes van kerst en een mooie kerstboom in huis en hoop dat dit me op zal vrolijken!!

  Ik zo hoop deze mooie prijs te mogen winnen!!

 9. Ik zou een grote cactus kopen die ik als kerstboom neerzet. Uit de klassieke boom is mijn kat niet weg te jagen, en daar ik liever niet heb dat al mijn prachtige ornamenten kapot vallen wil ik dit jaar iets nieuws proberen. Een cactuskerstboom. Daar is mijn witte viervoeter zeker niet bij in de buurt te vinden.

 10. Ho Ho HO wat een leuke actie
  wat ik wil kopen met deze intratuin cadeakaart laat ik weten in deze reactie
  ik heb een zoontje van 1,5 die graag overal aanzit
  dus vast ook aan de glazen kerstballen die ik heb ook al zijn ze vastgekit:)
  nu zou ik met deze kaart plastic kerstballen willen kopen
  zodat mijn zoontje onbezorgd kan rondlopen

 11. Marjolein Gasman op

  Ik ga mijn plantenpotjes vullen die ik voor Sinterklaas heb gekregen met vetplantjes. Blijven lang mooi en hebben weinig verzorging nodig! Ideaal voor een studentje 🙂

 12. Hallo Intratuin

  Om een lang verhaal kort te maken, zoiets moois hadden wij nog niet eerder gezien, het geheel is een plaatje en ja natuurlijk zag ik veel wat ik nog wel zou willen aanschaffen om het nog meer sfeer te geven in huis, de Stolp vond ik mooi, de koffers, de dorpjes die u had staan eigenlijk teveel om op te noemen.
  Alles wat we nu zien dat valt hierbij in het niet

 13. Trees Lewis-Berends op

  Ik zou de kaart aan mijn schoondochter geven.
  Kan ze mooie,leuke,lieve spulletjes kopen voor hun 1 ste kerstshow in hun nieuwe huisje.

 14. Hennie van Eck op

  Kom ieder jaar naar de kerstmarkt vind er altijd wel wat leuks ,verder kom ik vrij veel in de winkel ook voor mijn hond en konijn, bloemen en planten of snijbloemen er is altijd wel iets nieuws dat je dan meeneemt .

 15. Als ik het win zou ik niet voor mezelf doen en ook niet aan mezelf spenderen
  Ik zou de cadeaukaart geven aan mijn ouders, omdat zij een rot jaar achter de rug hebben gehad, en continu blijven knokken om iedereen blij te hebben/zien

  Ondanks ze veel dingen hebben blijven ze lachen en daarom gun ik mijn ouders een cadeaukaart zodat ze leuke spulletjes kunnen halen om hun kerst zo perfect mogelijk te maken.
  Stiekem weet ik al wat ze gaan halen, want elk lichtje dat brand is nooit teveel voor hun.

  Voor iedereen die meedoet succes en fijne feestdagen 🙂

 16. Wat een super gave actie als ik die bon zou winnen zou ik voor nieuwe kerstversiering gaan voor in de boom en dan in roze bruin en wit tinten zou helemaal fantatastisch zijn