Nationale Postcode Loterij geeft kersttruien weg bij lot

0

Samenwerking – Gebreide kersttruien, al jaren zijn ze in de Verenigde Staten en Duitsland zeer populair. Een rendier, kerstman of kerstboom, hoe fouter, hoe beter! Deze trend heeft nu ook Nederland bereikt! Dit jaar zijn ze meer dan ooit in winkels terug te vinden. Verschillende bedrijven spelen hier dan ook handig op in, zo ook de Postcode Loterij met de Foute Kersttrui.

Kersttruien zijn dé trend

De foute kersttruien vinden hun oorsprong in Noorwegen, waar verschillende patronen in de truien gebreid werden. In loop van de tijd zijn deze patronen veranderd in complete afbeeldingen. Waar dit type truien voorheen vooral als suffig en saai gezien werd, worden de foute truien de laatste jaren steeds gewilder. Vooral op feestjes en tijdens de kerstborrels worden ze steeds vaker gedragen en er is bij veel bedrijven zelfs een speciale “foute-kersttruien-dag”.

sterren-in-kersttrui

Maak kans op jouw deel van de PostcodeKanjer en doe mee met de trend

Ook bij de Postcode Loterij is deze trend niet onopgemerkt gebleven. Deze maand heeft de loterij een actie waarbij je bij aankoop van een lot gratis een kersttrui ontvangt bij je deelname. Zo heb je naast je kans op jouw deel van € 49,9 miljoen keuze uit een zestal verschillende varianten: een kerstboomtrui, kerstmantrui, kerstmanpaktrui, sneeuwpoptrui, winterwondertrui en natuurlijk mag de rendiertrui niet ontbreken! Op de speciale PostcodeKanjer kersttrui-pagina staan alle varianten. Wacht niet te lang met kiezen, want op = op!

Word jij miljonair in je kersttrui?

Meespelen met de Postcode Loterij betekent kans maken op miljoenen. Maandelijks is er een trekking en daarnaast zijn er nog een aantal extra trekkingen. Hierdoor maak je 14 keer per jaar kans op mooie prijzen. Met de decembertrekking staat de Postcodekanjer op een bedrag van € 49,9 miljoen. Wie weet win jij een mooi bedrag in je nieuwe kersttrui!

Dit artikel is in samenwerking met de Postcode Loterij geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!