Het leukste kerstservies voor op je feesttafel

0

Of je nu een kerstontbijt, -brunch, of kerstdiner serveert, een feestelijk gedekte tafel maakt het helemaal af. Voor het versieren van de tafel, vind je hier op Christmaholic al diverse inspiratieblogjes. Maar het servies dat je gebruikt speelt natuurlijk ook een belangrijke rol. Dit jaar zijn er weer prachtige kerstserviezen te koop. Hieronder een greep uit het aanbod!

Feestservies van IKEA

Zoals ieder jaar heeft IKEA winters servies in haar assortiment. Dit jaar hebben ze o.a. een feestelijk papieren wegwerpservies. Superhandig voor als je een borrel geeft, voor de kerstlunch op school of gewoon als je geen zin hebt om af te wassen. Hieronder vind je wat fotootjes van het servies. Meer kersttafelinspiratie van IKEA? Check deze blog!

Kerst koken tafelen tafel dekken bakken IKEA 2015 Kerst koken tafelen tafel dekken bakken IKEA 2015

Kerstservies van H&M Home

Nog meer servies uit Zweden. De woonafdeling van H&M heeft ook enkele serviespareltjes voor de feesttafel. Vooral de mokken vind ik erg leuk. Je hebt gouden en zilveren feestmokken, maar ook een meer retro kerstmok met de kerstman erop. In diezelfde stijl zijn er eveneens kleine serveerschaaltjes. Op de foto’s hieronder zie je een kleine greep uit het aanbod, kijk voor meer foto’s en producten op de site van H&M Home.

servies hm kerst rood wit servies hm home kerstservies hm

Kerstservies van Xenos

Xenos heeft dit jaar een geweldig kerstservies, met lekker veel wit & goud. Er zijn borden, onderborden, bakjes, mokken en bekers. Maar ook een speciale theepot, schaaltjes, een etagère en theeglazen in deze lijn verkrijgbaar. Sommige items kun je via de webshop aanschaffen, de rest vind je in de winkels.

servies xenos kerst

Xenos heeft daarnaast ook een papieren feestservies in dezelfde kleuren. Wederom erg handig voor als je geen zin hebt om af te wassen, of een feestelijk kerstfeestje geeft.

049_22 Serviesopname Wegwerpservies Goud

Kerstservies van Blokker

Wist je trouwens dat je bij Blokker ook erg leuke serviezen kunt vinden voor de kersttafel? Ook leuk: je koopt het Wedgewood kerstservies bij Blokker nu met 20% korting.

kerstservies tafel dekken

HEMA’s feestservies

Ook HEMA verkoopt feestelijk servies. Kijk maar eens in hun webshop. Erg leuk vind ik ook hun zilveren papieren bordjes en bekertjes met sterren en kerstboompjes erop. Natuurlijk is de HEMA ook altijd dé plek om je kerstservetten te scoren.

collage zilveren papieren bordjes hema kerst

Kerstmokken van Starbucks

Het is misschien geen compleet servies, maar de kerstmokken van Starbucks zijn wel errug leuk. Ik koop er ieder jaar minstens eentje en mijn verzameling begint al aardig groot te worden. Geweldig voor tijdens de kerstbrunch of het ontbijt. Of om een heerlijke kerstkoffie of warme chocolademelk in te serveren. Helaas niet online te bestellen, maar alleen in de winkels te vinden.

starbucks kerstmokken

Tijdloze kerstserviezen

Er zijn natuurlijk ook ieder jaar weer tijdloze kerstserviezen verkrijgbaar. In dit artikel van vorig jaar vind je zes prachtige, populaire kerstserviezen die jaar in jaar uit te koop zijn. En ook altijd mooi blijven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!