WIN! 4x zwarte leren handschoentjes voor de winter

106

Brrrr… heb jij het ook zo koud? Nu valt het nog wel mee met de kou buiten, maar strakjes als het écht winter wordt, dan komt een warme winterjas wel van pas. Maar waar vind je nou de leukste winterjassen? Op Winterjassen.com!

Alle winterjassen op een rij!

Winterjassen.com is eigenlijk een soort zoekmachine voor je winterjas. Je kunt er geen winterjassen kopen, maar alle jassen van tientallen webwinkels – waaronder Zalando, Wehkamp en Otto – staan er op één plek voor je verzameld, dus je kunt er supermakkelijk inspiratie op doen.

Winterjassen 2016 - winterjas voor dames, heren en kinderen.clipular

Er zijn damesjassen, herenjassen en kinderjassen en je kunt selecteren op zaken als kleur, budget en maat. Heb je een jas gezien die je leuk vindt? Dan klik je erop en je wordt direct doorgestuurd naar de plek waar je jouw jas kunt aanschaffen. Is dat niet handig?

WIN! Prachtige classy leren handschoentjes

Een winterjas weggeven is een beetje lastig, want die zijn nogal smaak- en maatgevoelig. Daarom mag ik van Winterjassen.com vier paar prachtige leren handschoentjes weggeven t.w.v. €25! Ze zijn heerlijk gevoerd en lekker warm en zien er ook nog eens super stijlvol uit. Op de foto’s in deze blog zie je mijn mooie zusje Astrid, die de handschoentjes showt.

collage handschoenen astridje

Hoe maak je kans op zo’n paar zwarte leren handschoenen?

Ik mag vier paar handschoentjes weggeven, t.w.v. €25 per stuk. De handschoentjes zijn ‘one size’. Als jij kans wilt maken op zo’n prachtig paar, hoef je alleen maar hieronder een reactie achter te laten. Vertel me jouw koudste winterervaring of vertel wanneer deze handschoenen jou het meest van pas zouden komen. Verras me maar!

leren handschoentjes winnen

Onder alle reacties worden de vier paar handschoenen verloot. De winnaars krijgen via e-mail bericht. Deze winactie loopt van 16 december t/m 23 december 2015. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

106 reacties

  1. Cindy Strijkers- Brakel op

    Ik ben moeder van 2 sportende jongens van 10 en 9. Ik blijf altijd bij de trainingen en wedstrijden en dat is soms echt vreselijk koud. Ik kan natuurlijk weggaan, maar 1 van mijn jongens heeft eenvorm van autisme, ik moet dus in de buurt blijven, mocht er zich een situatie voor doen. Ik kan mijzelf inpakken als een michelin-mannetje, maar kom op. IK ben wel moeder en bijna 43, maar wil er zelf toch ook nog wel leuk en mooi uit zien en dan ook nog eens warm, dat kan volgens mij prima met deze mooie handschoenen.
    Een ander moment is in de ochtend in de auto. de auto moet dan nog warm worden en dat gebeurt pas vaak als we halverwege zijn ( na 15 minuten). Die eerste 15 minuten is het haast onmogelijk om je vingers en handen te voelen en goed te sturen, daar zouden deze beauty’s ook goed van pas komen