Heb jij de mooiste kerstboom van Nederland & België?

43

Je dacht misschien… komt er dit jaar geen kerstboomverkiezing op Christmaholic.nl? Jawel hoor, die komt er wel! Hij is alleen net iets later dan je gewend bent. Vanaf vandaag, 23 december t/m 27 december 2015 kun jij een foto van jouw kerstboom insturen om kans te maken op twee geweldige prijzenpakketten. Lees hieronder wat je precies moet doen én wat je kunt winnen.

De prijzenpakketten: dit zit erin!

We geven dit jaar twee prijzenpakketten weg. En dat prijzenpakket wil je winnen hoor, er zitten geweldige cadeaus in om het kerstgevoel ook na Kerst nog wat langer te kunnen vasthouden. De totale waarde van het pakket is ruim €150. Hieronder vind je een kleine greep uit de prijzen. De rest blijft nog even een verrassing!

2 kaartjes voor de Winter Efteling

In het prijzenpakket zitten 2 toegangskaartjes voor de Winter Efteling t.w.v. €72, waarmee je je in januari of februari heerlijk kunt laten onderdompelen in de sprookjesachtige wintersfeer in het Brabantse Kaatsheuvel.

Winter Efteling, mensen bij het kampvuur

Warme sloffen van schapenwol

Ook vind je in het pakket een waardebon voor een paar heerlijk warme sloffen van Glerups naar keuze. Deze Deense sloffen worden met de hand gemaakt van vilt uit prachtige 100% natuurlijke wol voor ultiem comfort. Die wil je gewoon om je voetjes!

glerups

Zelf chocoladereep samenstellen

Ook zit er in het prijzenpakket een Golden Ticket voor heerlijke reep zelf samen te stellen fair trade chocolade van 240 gram in de leukste chocoladeshop ter wereld; Chocstar.Chocstar_Verpakking

Deel een foto van jouw kerstboom & win!

Om kans te maken op één van de twee prijzenpakketten, laat je hieronder een reactie achter en upload je daarbij een foto van jouw boom. Typ eerst een reactie en vertel iets over jouw boom. Gebruik daarna de knop ‘choose file’ en selecteer jouw foto op je computer, telefoon of tablet. Verzend je reactie nu door op ‘Plaats je reactie’ te klikken.

Je kunt ook meedoen door je foto te plaatsen op onze Facebook-pagina of te delen via Instagram (openbaar) met hashtag #kerstboomverkiezing2015. Na 27 december kiest de jury (bestaande uit een aantal Christmaholic-bloggers) de twee mooiste bomen uit.

Elke boom telt maar 1x mee. Heb je meerdere kerstbomen in huis staan? Dan kun je natuurlijk meerdere keren meedoen! Wil je tips hoe je een mooie foto van je kerstboom maakt? Lees dan deze blog even.

Hand taking photo of Christmas tree by smartphone

Alleen eigen foto’s van eigen kerstbomen maken kans!

Let op: alleen eigen kerstbomen tellen mee, foto’s van bomen in warenhuizen of op andere plekken maken helaas geen kans. Deze winactie loopt van 23 december 2015 t/m 27 december 2015. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

43 reacties