Wil jij bij de Christmaholic brainstorm & borrel zijn?

0

Elk jaar organiseer ik voor alle Christmaholic-bloggers een gezellige kick-off. Ik deel de laatste kersttrends, wat inspiratie voor het nieuwe kerstseizoen en we gaan samen brainstormen; blog-ideetjes bedenken voor de site! Dit jaar mogen daar voor het eerst twee lezers bij zijn (met een introducé). Lijkt het jou leuk om daar bij te zijn? Lees dan zeker even verder!

Wat gaan we doen tijdens deze kick-off?

De kick-off vindt plaats op zondagmiddag 28 augustus in Eindhoven. De middag begint met een trendpresentatie; ik laat zien wat de nieuwe kersttrends zullen zijn! Ook ga je naar huis met leuke kerstinspiratie (hoe en wat is nog een geheimpje!). Daarna gaan we samen brainstormen. Het doel: zoveel mogelijk concrete ideetjes bedenken voor artikelen op de blog. Na de brainstorm volgt de borrel. Met een kerstdrankje en -hapje en met kerstmuziek op de achtergrond natuurlijk!

Wil jij daar bij zijn?

Dit jaar mogen er voor het eerst twee lezers van Christmaholic bij deze gezellige kick-off zijn (en je mag iemand meenemen)! Lijkt jou dat wat? Laat dan via deze link weten wat jouw ultieme blogideetje is. Welk artikel moeten we dit jaar écht schrijven? Klik op de button hieronder om mee te doen!

Ik wil bij de Brainstorm zijn!

 

Omschrijf je blog-idee zo specifiek mogelijk

Formuleer je blog-idee zo specifiek mogelijk, bijvoorbeeld in de vorm van een vraag “Hoe vieren mensen in Finland Kerst?” of een lijstje “10 tips om direct kerstgevoel te krijgen” of “Tips voor een stressvrije kerst“. Alsof je alvast de titel voor het blogje bedenkt dus! Hoe concreter je je idee omschrijft, hoe beter ik je begrijp! Kijk ook even alvast rond hier op Christmaholic.nl om te zien of je blogje niet al geschreven is. En natuurlijk mag je meerdere ideetjes geven!

gekke poppetjes kersttrends 2016

Hoe weet je of je erbij mag zijn?

Je hebt tot en met 24 juli om je idee in te sturen. Daarna kiezen we uit alle inzendingen kiezen de twee origineelste/leukste/meest bijzondere blog-ideetjes. De bedenkers van deze ideetjes ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor de kick-off in hun mail! Zorg in ieder geval dat je kunt op zondag 28 augustus, voordat je het formulier invult.

Ik wil bij de Brainstorm zijn!

 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo