Rivièra Maison brengt het najaar in je huis

2

De herfst staat voor de deur! En dat geldt ook voor de najaarscollecties van onze favoriete woonmerken. Rivièra Maison is er daar één van. Zij het een beetje behoorlijk aan de prijs, de collecties van dit merk inspireren me ieder jaar weer om mijn huis in najaarssferen te brengen!

Herfstcollectie Rivièra Maison 2016

Dit jaar heeft RM twee thema’s voor de herfstcollectie. Ze heten ‘Cortina’ en ‘Lake Champlain’, beide geinspireerd op een bijzondere locatie. In deze blog laat ik je mijn favoriete foto’s en producten van deze twee collecties zien. Alle producten op de foto’s in dit artikel zijn te koop vanaf 1 september 2016 in de winkels en in de webshop.

Riviera Maison winter 2016

Lake Champlain: herfstachtig & stoer

Als de herfst begint, neemt de natuur weer een prachtig, warm kleurenpalet aan. Eén van de mooiste plekken rond deze tijd is – volgens Rivièra Maison – Vermont in Noord-Amerika. Het wordt niet voor niets de ‘Green Mountain State’ genoemd. Pittoreske dorpjes, uitgestrekte bossen, glooiende velden en weelderige vergezichten creëren het ultieme ‘Life Is Better at the Lake’-gevoel.

collage riviera maison herfst 2016

De Lake Champlain-collectie is een masculiene collectie die bestaat uit mannelijke materialen als ribstof, jeans, tweed, leer en suède. Bladmotieven en de Amerikaanse vlag komen terug in textiel en accessoires. Het resultaat is herfstachtig warm en lekker stoer.

riviera maison najaarscollectie 2016

Cortina: het luxe wintersportgevoel

Verscholen in een brede bergkom in de zonnige Ampezzo-vallei ligt Cortina d’Amprezzo, de meest chique wintersportplaats van Italië. Het prachtig gelegen stadje heeft van alles te bieden; van exclusieve winkels en charmante terrasjes tot hippe art galeries en chique restaurants. Met uitzicht op de imposante dolomieten skie je hier letterlijk en figuurlijk ‘op niveau’.

riviera maison cortina herfst 2016

De Cortina-collectie is een prachtige collectie vol luxe, warme stoffen en materialen. Het kleurenpalet bestaat uit grijstinten gecombineerd met mooi wolwit. De paisley-motieven en grove tweeds zijn bewerkt met luxueuze materialen als bont en gouden knopen. Genieten van het overdadige wintersportgevoel dus!

collage rm herfst 2016

Gezellig tafelen

Maar er is nog zoveel meer! Mijn favoriete producten van Rivièra Maison zijn meestal de serviezen, servetten en andere items waarmee je kunt tafelen. Ik heb een selectie van mijn favoriete nieuwe producten gemaakt, die de lange, donkere avonden en de gezellige middagen komend najaar écht tot een feestje zullen maken!

collage servies riviera maison herfst 2016

Op mijn wishlist staan in ieder geval het bordje op de foto hier lichtsonder in de vorm van een cadeautje. Hartstikke leuk voor pakjesavond (om pepernoten enzo op te leggen) of natuurlijk voor de kerstchocolaatjes die op tafel staan wanneer de kerstcadeautjes worden uitgepakt.

collage servies riviera maison najaar 2016

Decoratie voor herfst-, winter- of kerstsfeer in huis

Last but not least; het decoratiemateriaal. In iedere Rivièra Maison-winkel staat volgens mij wel zo’n grote tafel met vakjes, boordevol decoratiespulletjes om je huis in herfst-, winter- of kerstsferen te brengen. Op de foto’s hieronder vind je een paar leuke nieuwe producten die daar perfect voor zijn!

collage rm najaar decoraties 2016

Er komt nog meer Rivièra Maison

Ik heb je nu nog maar een hele kleine selectie van de herfstcollectie laten zien. Volg Christmaholic op Instagram voor meer Rivièra Maison-foto’s! Deze collectie ligt vanaf 1 september 2016 in de winkels en webshop. En hou de blog in de gaten, want in oktober volgt er een nieuw artikel met foto’s van de wintercollectie. En ik kan je nu alvast verklappen dat er weer zeer originele landelijke kerstdecoraties bij zitten!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

2 reacties

  1. Yvonne Stigter op

    Lieve Saskia, ik ben verhuisd en de verbouwing nadert de voltooiing. Wat heerlijk om uit te kijken naar de komende kerstmarkten! Nog even en dan zit ik tussen de mooie kerstspulletjes in m’n nieuwe huis.