Riviera Maison ♡ luxe landelijke kerst

2

Liefhebbers van landelijke wonen & luxe, opgelet! Het is weer tijd voor de kerstcollectie van Rivièra Maison! De wintercollectie van RM heet dit jaar ‘Villa Perosa’. Het is geïnspireerd op ‘The Swan’, oftewel Marella Agnelli, één van de mooiste vrouwen van de vorige eeuw. Haar onberispelijke smaak schijnt door in de prachtige interieurs van haar huizen en tuinen. En die sfeer vind je ook terug in de kerstcollectie!

Kerstcollectie Rivièra Maison 2016: elegante luxe

De kerstcollectie voor 2016 van Rivièra Maison is chique, winters, en over the top luxueus. Er is, zoals we dat van Rivièra Maison gewend zijn, gewerkt met prachtige materialen zoals grof geweven linnen, zacht fluweel en zelfs antiek lijkend zilverglas. Staalgroen is één van de trendkleuren voor Rivièra Maison deze kerst.

Groen is de trendkleur voor kerst 2016

Dat mooie groen zien we vooral terug in de woondecoraties, zoals kussens, throws en votives (windlichthouders). Kijk maar eens naar de foto’s hieronder. Waar wij hier bij Christmaholic natuurlijk vooral in geïnteresseerd zijn, is de kerstdecoratie én het geweldige textiel + kerstservies van RM! Scroll dus zeker verder naar beneden voor meer prachtige kerstproducten.

collage votives kussens groen kerst 2016 riviera maisonTraditionele kerstkleuren

Rood, zilver en wit. Die combinatie blijft voor altijd en altijd prachtig. En je krijgt er direct een kerstgevoel van. Als je kijkt naar de kerstdecoraties op de foto’s hieronder vind ik vooral de caravan echt ontzettend cute.

collage traditioneel kerst rood riviera maison 2016Natuurlijke kleuren en veel sneeuwwit

Voor de liefhebber van een winterse kerst in huis zijn er prachtige kerstversieringen in de kleuren wit, beige en goud. Niet alleen van doorzichtig glas, juist de combinatie van materialen als hout en touw maakt dit thema heel aards en natuurlijk. Uiteraard kunnen de bekende Riviera-ballen met strikjes ook in dit thema niet ontbreken.

riviera maison kerst 2016 #2collage natuurtinten wit riviera maison 2016 kerstFrosty lichtblauw

Hou jij meer van koel winters en ben je gek op babyblauw? Of zoek je kerstdecoratie voor in de babykamer van je (klein)zoon? Ook dan kun je bij RM je hart ophalen. Deze doorschijnende lichtblauwe kerstballen met diverse kersttekstjes in witte letters erop passen perfect in een blauw-wit-zilver interieur.

collage riviera maison kerst lichtblauw 2016Zwart-witte kerstballen

Altijd leuk zijn de zwart-witte kerstballen. Ook dit jaar zijn er weer diverse te koop bij Rivièra Maison. Met (song)teksten als ‘It’s the season to be Jolly’ en ‘Jingle All the Way’. Perféct voor liefhebbers van de moderne, zwart-witte kerststijl!

Riviera Maison winter 2016

Kerstservetten & kersttheedoeken

Dat waren toch een flink aantal leuke kerstdecoraties voor in de boom weer dit jaar, vind je ook niet? Maar er is nog veel meer! Wat te denken bijvoorbeeld van de prachtige servetten, theedoeken en schorten. Daar kijk ik stiekem ieder jaar het meeste naar uit als het om de kerstcollectie van Rivièra Maison gaat. En check die deurmat met de tekst van mijn all time favourite kerstliedje erop. Die wil ik!

collage riviera maison kerst servetten theedoeken 2016Kerstservies van Rivièra Maison

Ook leuk is het speciale kerstservies van Rivièra Maison. Met bordjes in de vorm van sneeuwvlokjes, eierdopjes met gouden hulstblaadjes, en porseleinen bakjes voor borrelnootjes of ander lekkers in de vorm van sterren, kerstboompjes en zelfs een ‘jingle bell’.

kerstservies riviera maison 2016Nog een paar favorieten uit de Rivièra Maison kerstcollectie 2016

Geloof het of niet, ik heb pas een selectie laten zien van de Rivièra Maison kerstcollectie 2016. Voor de rest zul je toch écht even naar de winkel moeten. Want er is zo veel! Hieronder, om mee af te sluiten, nog een paar van mijn favoriete kerstproducten op een rij.

collage kerst riviera maison 2016Vanaf oktober 2016 is de kerstcollectie van RM te koop in diverse Rivièra Maison-winkels, verkooppunten en natuurlijk ook in de webshop. Zit er iets bij dat jij gaat inslaan?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

2 reacties