WIN! 2x een luxe regenjas van Rains

186

Het is herfst en dus zullen we de komende tijd weer op een hoop regenbuitjes getrakteerd worden. Al jaren was ik op zoek naar een leuke, modieuze regenjas, maar die is nog niet zo makkelijk te vinden! Toen een vriendin me attendeerde op het merk Rains, was ik direct verkocht. Wat een leuke jassen! Zelf ben ik hartstikke blij met mijn jas (ik heb het zwarte exemplaar op de foto’s hieronder). En het leuke is: ik mag jou er ook blij mee maken!

Regenjassen van Rains

Het regenseizoen is weer begonnen! En hoewel niks leuker is dan springen in verse regenplassen, wil je soms ook gewoon droog aankomen op je plaats van bestemming. En dan het liefste niet in zo’n lelijke regenponcho (no offense). Een beetje stijlvol eruit zien deze herfst – en tegelijkertijd droog blijven – dat kan absoluut met de jassen van Rains.

Het Deense merk is nog vrij nieuw, in de herfst van 2012 lanceerden ze hun eerste collectie. Het regenjassenmerk richt zich volkomen op het ontwikkelen en produceren van moderne en comfortabele regenkleding. Om dat te bereiken, hebben ze zelf een lichtgewicht en tegelijkertijd zeer sterke polyester stof ontwikkeld, die voorzien is van een flexibele coating. De naden zijn waterproof en alle knoopjes, ritsen en andere versieringen op de regenjassen zijn gemaakt van materialen die heel goed tegen water kunnen. Handig!

Waar kun je zo’n toffe regenjas scoren?

Natuurlijk hoop je dat jij zo’n Rains regenjas wint, maar helaas heb ik er maar twee om weg te geven. Dus heb je niet gewonnen, dan kun je uiteraard naar de winkel om er zelf eentje te scoren. Ik kocht de mijne via jassenonline.nl. En er zijn nog meer webshops die ze verkopen, zoals makeitrain.nl en hipinderegen.nl. Maar je kunt de jassen ook in de winkel vinden. O.a. Sissy Boy en Bijenkorf verkopen een aantal modellen. Hier vind je een overzicht van verkooppunten.

astrid is een mutsWat kun je precies winnen?

Ik mag deze week twee Rains damesregenjassen weggeven. De eerste zie je op de foto hieronder, geshowd door mijn mooie zusje Astrid. Het model heet Noon en de kleur van de jas is zwart. De waarde van deze jas is €120,-. De maat is M/S. Astrid heeft maat 38 en is ongeveer 1.70m lang. Zoals je ziet is de jas bij Astrid erg ruim, en met maat 40 of 42 (of zelfs 44) pas je ‘m ook prima. Ik kreeg ‘m ook dicht! Meer over deze regenjas lees je hier.

De tweede damesregenjas is weer net iets anders, het model heet Curve en de jas is mooi groen. Deze jas is €99,- waard. De maat van deze jas is L/XL. De jas valt behoorlijk ruim, maar je mag ‘m ook lekker nonchalant dragen. Dat hoeft natuurlijk niet. Ik heb zelf maat 46/48 en ben 1.82m lang en bij mij zit ie juist aangesloten. Hier vind je een maattabel van Rains zodat je kunt zien welke maat je zelf ongeveer nodig hebt. Maar zoals gezegd: ze vallen behoorlijk ruim! Meer over deze regenjas lees je hier.

Hoe maak je kans op één van de twee stijlvolle regenjassen?

Wil jij zo’n toffe jas winnen? Laat dan hieronder uiterlijk 12 oktober 2016 een reactie achter en vertel me waarom jij zo’n Rains damesregenjas wel kunt gebruiken! Laat daarnaast ook weten welke van de twee jassen je graag wilt winnen, de Zwarte (maat S/M) of de Groene (maat L/XL). Niet vergeten, anders maak je helaas geen kans!

DSC_0538Ook goed om te weten…

Mocht je de winnaar zijn en de jas blijkt toch niet zo goed te passen, dan kun je hem helaas niet omruilen voor een andere maat of kleur. Maar je kunt er natuurlijk wel iemand anders blij mee maken! En ben jij één van die sporadische mannen die mijn blogjes leest; natuurlijk mag jij ook reageren. Wellicht kun je er je (beste) vriendin, vrouw, zus of moeder mee verrassen!

Na 12 oktober worden de winnaars geselecteerd, zij krijgen via e-mail bericht. Op deze winactie zijn onze spelvoorwaarden van toepassing (daarin staat o.a. dat je 18 of ouder moet zijn en in Nederland of België moet wonen). Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

186 reacties

 1. de zwarte S/M zou wel super zijn! Ik ga altijd op de fiets naar mijn werk , en als het regent ben in meestal doorweekt,
  niet echt waterdicht die jas van mij, zou heel goed van pas komen!!!Nu maar duimen….

 2. Cindy Strijkers- Brakel op

  Ik ben moeder van 2 sportende jongens van 10 en 9. Ik blijf altijd bij de trainingen en wedstrijden en dat is soms echt vreselijk nat. het regent nogal vaak hier in Nederland.
  Ik kan natuurlijk weggaan, maar 1 van mijn jongens heeft eenvorm van autisme, ik moet dus in de buurt blijven, mocht er zich een situatie voor doen.
  Het is dan wel fijn als je regenbestendige kleding hebt, zeker als dit er ook nog eens leuk uitziet.
  Ik loot graag me voor de groene in maat L/XL, dan kan er ook nog een dikke trui onder 😀