Kerstcollectie Riverdale ❆ The Christmas Society ❆

7

De nieuwe kerstcollectie van Riverdale staat volledig in het teken van samen zijn. Windlichten staan mooier als ze met meerdere soorten door elkaar staan. Kaarsen stralen als je ze in een groepje presenteert. En ook diverse feestelijke kussens op de bank om heerlijk in weg te duiken. In deze blog laat ik je de kerstcollectie van Riverdale voor 2016 zien!

Kerstcollectie Riverdale 2016

Samen versieren en samen genieten, daar draait het bij Riverdale om deze Kerst. En laat ik dat nou een fantastisch motto vinden. En dat kun je dus ook op een hele originele manier doortrekken als je je huis in kerstsferen brengt! Mooie groepen kaarsen staan op elk vergeten stukje in huis en er liggen warme kerstplaids op de bank…

Winters blauw

Warmte in huis is natuurlijk prachtig, maar wat als je nou juist van wintersfeer houdt? In de nieuwe kerstcollectie van Riverdale vind je ook koele, winterse blauwtinten. Donkerder petrol blauw, maar ook lichter ijsblauw met sneeuwkristalletjes erop. Check vooral ook de plaids met sterretjes op de foto hieronder. Lief hè? En als je goed kijkt zie je ook blauwe en witte kerstservetten op de trap staan!

Warm wijnrood

Burgundy rood is één van de trendkleuren deze kerst. En dat heeft ook Riverdale omarmd! Zo vind je in de collectie van het Nederlandse woonmerk kerstballen in prachtige poedertinten. Maar ook windlichten in die dieprode kleur (ook wel marsala genoemd). Warmte in huis gegarandeerd – ook al vriest het buiten meer dan tien graden!

Zoals je kunt zien combineert dat warme rood ook heel mooi met de petrol-ballen én met beige of licht goud. De absolute Christmas must haves zijn volgens Riverdale de chique Velvet kussens, die qua stof weer helemaal terug van weggeweest zijn en onmisbaar zijn in een luxe kerstomgeving.

Christmas ♡ metallics

Ben je gek op metallics als brons en koper? Ook dan heb je geluk! In deze kleuren vind je in de wintercollectie van Riverdale prachtige windlichten voor een stoere vintage sfeer.

Zwart & wit + hout = Scandinavisch

Wil je voor rust gaan of zoek je iets om al die prachtige, chique decoraties mee af te wisselen? Dan zijn de basic elementen in wit of hout perfect. Zoals de mooie houten kerstboom op de foto’s hieronder. De zwart-witte kaarsen zijn ook erg leuk. Ik ben overigens erg benieuwd hoe het huisparfum ‘White Snow Pine’ ruikt. Binnenkort even gaan snuffelen!

Nog veel meer kerstmoois

En er is nog zoveel meer kerstmoois in deze collectie. Tijdloze bontplaids en kussens, basic windlichten en traditionele versieringen – zoals het autootje en de kerstkrans. Gouden & zilveren kaarsen maken de kerstcollectie van Riverdale in 2016 helemaal af.

Kerst bij Riverdale 2016: zit er wat voor jou bij?

De kerstcollectie van Riverdale verschijnt deze maand in de winkels en in de webshop van Riverdale zelf. Heb jij al iets gespot wat je mooi vindt? Ik ben ontzettend benieuwd! Laat het zeker even weten in een reactie hieronder. En vind je Riverdale een leuk merk? Bekijk dan vooral ook even de najaarscollectie die nog de hele herfst & winter te vinden is in de winkels.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

7 reacties

  1. Wauw wat zijn die blauwe ballen gaaf zeg ! Beetje jammer dat wij rood hebben want van die collectie vind ik het dan weer niet mooi. Ik vind riverdale de laatste tijd toch niet meer heel mooi (waar is al dat mooie roze gebleven !) maar ieder zijn ding ! Maar die ballen zijn heel mooi !
    Groetjes Kimberly

  2. Helemaal leuk die Burgundy poeder rode kerstballen! Daarnaast vind ik de Scandinavische collectie er ook heel tof uitzien! Ben benieuwd hoe alles er in het echt uitziet! Can’t wait!

    Groetjes Kirsten

  3. Dat warme burgundy rood vind ik heel mooi.En dat mooi combineren met Scandinavische trent.Ook de lichte ijsblauwe ballen vind ik mooi,en geeft weer nieuwe ideeën, want meestal vind ik blauw niet zo mooi met kerst!!!!

  4. Ik ben helemaal om! Riverdale heeft bij mij toch echt de voorkeur boven Rivèra Maison! Lekker warm allemaal en knus.

  5. Burgundy rood met winters blauw is toch geweldig, hout altijd mooi met hier en daar wat wit (sneeuw) en boompjes, mag het kerstgevoel maar gauw beginnen.Erg veel behoefte naar een warm gevoel en sfeervol huisje, broodnodig ook.

  6. Wat een pracht ballen die blauwe , hummm ik zou geen andere kleur meer kopen . Maar ja , ach soms moet je je zelf kietelen , ga toch kijken . Heb er nu al zin in