WIN! 2x Adventskalender met 24 mini Yankee Candles

406

Het is tijd voor één van de allerleukste winacties van dit jaar. Wie houdt er niet van adventkalenders? En wie houdt er niet van heerlijke kaarsjes met feestelijke kerstgeuren? Precies: daar is iedereen gek op! Deze week maak je twee keer kans op een geweldige Adventskalender van Yankee Candle…

Win een Yankee Candle Adventskalender!

Ken jij het Amerikaanse Yankee Candle al? Het is het bekendste merk geurkaarsen ter wereld met zeer lang meegaande, heerlijk geurende kaarsen, wax tarts, roomsprays, geurstokjes, prachtige accessoires, mooie kado’s en nog veel meer!

yankee-candle-adventskalenderKerstgeuren van Yankee Candle

Waar wij Christmaholics natuurlijk het allerblijst (is dat een woord?) van worden, zijn de kaarsen met heerlijke kerstgeuren van Yankee Candle. Er zijn er meer dan twintig! Van zoete geuren zoals Candy Cane Lane en Christmas Cookie tot wat meer kruidige geuren als Christmas Garland en Red Apple Wreath. Er zijn kaarsen in allerlei formaten verkrijgbaar, maar ook speciale wax die je kunt branden in een waxbrandertje voor de verspreiding van zo’n heerlijke kerstgeur in je huis.

yankee-candle-kerst-geurkaarsenMy Candle Store: dé plek om Yankee Candles te kopen

Deze week maak je dus 2x kans op zo’n fantastische Adventskalender van Yankee Candle. En die prijs wordt je aangeboden door een geweldige webshop: My Candle Store. Het is de enige Yankee Candle webshop in Nederland en België met meer dan 150 geuren op voorraad. En het kerstassortiment is enorm. Denk aan de heerlijke kerstkaarsen in allerlei formaten, maar ook allerlei kerstaccessoires om de kaarsen optimaal tot hun recht te laten komen.

Wat kun je precies winnen?

Ik mag twee exemplaren van deze te gekke Adventskalender van Yankee Candle weggeven. Achter de deurtjes van deze kalender zitten 24 heerlijke mini-kaarsjes van Yankee Candle. Van 1 december t/m 24 december mag je elke dag een vakje openmaken (als je het tenminste op kunt brengen om zo lang geduld te hebben). En vervolgens heb je de hele maand december elke dag een lekkere (kerst)geur in huis! Is dat niet heerlijk!?

deurtje-openHoe maak je kans op zo’n Yankee Candle Adventkalender?

Laat hieronder uiterlijk 19 oktober 2016 een reactie achter. Probeer daarbij te omschrijven wat volgens jou de geur van Kerst precies is. Hoe ruikt Kerstmis? Van welke geuren krijg jij nou écht een kerstgevoel? Onder alle reacties verloot ik na 19 oktober de twee adventskalenders van Yankee Candle! De winnaars krijgen via e-mail bericht.

yankee-candle-christmas-calender-open-doorsOp deze winactie zijn natuurlijk ook weer onze spelvoorwaarden van toepassing (daarin staat o.a. dat je 18 of ouder moet zijn en in Nederland of België moet wonen). Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

406 reacties

 1. De geur van pure chocolade in combinatie met peer. Dit staat voor het toetje wat mijn vader vaak rond de kerstdagen maakt. Deze vooral in de avond.
  Voor overdag de geur van de frisheid van de zee en de warme geur van het bos. Omdat we vaak een rondje wandelen om al het eten te kunnen verteren :).
  Voor op mijn nieuwe aankomende studentenkamer zouden deze kaarsjes erg gezellig zijn!

  • Margareth Plazier op

   De geur van heerlijke zoetigheden, zoals oa, appel, kaneel, citroen, vanille, chocolade enz, bereid in de keuken, door mijn 16 jarige dochters.

 2. De geur van verse dennenaalden, kaneel en uitgeblazen kaarsjes. Winter-glowthee of warme Chocomel met een verse Tulband-cake met chocolade en sinasappel die net uit de oven komt. En natuurlijk de geur van een knisperend haardvuur niet te vergeten.

 3. Kerstmis en sfeer staan voor mij voornamelijk met herinneringen uit mijn jeugd.
  De kerstboom optuigen samen met het gezin, de geur van de dennennaalden en het eten wat stond te pruttelen op het vuur gebakken aardappeltjes met groente en verse zelfgemaakte appelmoes met kaneel en een gebraden kip aan het spit of een rollade, het komt weer allemaal boven drijven en het water loopt mij in de mond. Vroeger hadden we nog geen gourmetstel.
  Kerst is ook een dik pak sneeuw waar je een mooie grote sneeuwpop mee kon maken en natuurlijk de sneeuwbalgevechten, sleeën en schaatsen tot je niet meer kon op de sloten en dan thuiskomen en heerlijk warm onder de douche springen pyjama aan en je moeder had dan warme chocolademelk gemaakt met slagroom en gezellig de kaarsjes aangedaan.
  Het feest betekent voor mij ook het samen zijn met familie, het gezin en goede vrienden elkaar een klein cadeautje geven wat persoonlijk is en voor die persoon speciaal op haar of zijn karakter is gekocht. Er echt tijd in gestoken te hebben en ik hou van de reactie van diegene die het ontvangt.
  Lang verhaal maar dat is wat kerst voor mij betekent vooral nu met alle ellende en geweld in de wereld elkaar iets gunnen niet alleen met kerst maar gewoon een glimlach of groet kan al zoveel vreugde brengen.

 4. Geurkaarsen ik ben er gek op en vooral met kerst. zoals kaneel, verse dennengeur. de geur van vers gebakken kerst koekjes, het geeft mij ook een fijn gevoel. samen met mijn kinderen en man waar ik zielsveel van hou, samen lekker knus op de bank, Genieten van de kerstmuziek en lekkere geuren, die mooie kerstboom, geeft een fijn vredige gevoel

 5. Jenske Gijsbers op

  Kerst ruikt bij mij naar mijn opa waar we elk jaar met de hele familie bij elkaar kwamen. Vanille, denne en etensgeuren. Niet alleen de geur maar ook het zicht alle lichtjes en kaarsjes aan en de lampen gedimd. Zucht…..

 6. Ik ga niet meer zo vaak naar de kerk met kerstmis maar vroeger wel en als kind was ik misdienaar in de kerk en dan moesten wij na de dienst alle kaarsen doven.. en die geur van de gedoofde kaarsen doet mij aan kerst denken. Én dennennaalden!

 7. De geur van kerst.. is voor mij onbeschrijfelijk, al ga ik het voor dit goede doel toch proberen 😉

  Wat voor mij dé perfecte geurkaars zou zijn (dan zou het bij mij het hele jaar kerst worden) is de combinatie spar/dennen, steranijs, gember en mandarijn. Om wat variatie erin te brengen vind ik kaneel en sinaasappel ook een goede vervanging voor die laatste 2 🙂 Dit vind ik zo’n heerlijke ‘warme’ combinatie, die het voor mij helemaal compleet maakt tijdens deze heerlijke koude periode. I love it!

 8. Kerstgeuren… dan denk ik gelijk aan de geur van de, altijd weer, te grote kerstboom, de geur van karton van de doosjes met de kerstballen van oma, de geur van koekjes die werden gebakken, de geur van het eten waarvan de voorbereidingen vaak dagen duurde, de geur van lucifers waarmee de kaarsjes die vroeger overal in huis stonden mee aangestoken werden en natuurlijk s’avonds de geur van de uitgeblazen kaarsjes. Ook de ‘nieuwe’ geuren van familie die op bezoek kwam en de geur van ‘kou’ als er na het kerstontbijt een stukje werd gewandeld.
  Nu ik mijn eigen gezin heb, mijn ouders er niet meer zijn en het soms moeilijk is altijd positief te blijven is kerst extra belangrijk voor mij geworden en geniet ik intens van ieder moment samen met mijn man, zoontje en overige familie welke het leven de moeite waard maken. Ik kan niet wachtten op kerst 2016!

 9. De geur van de kerstperiode is voor mij… Na het opstaan, naar het raam gaan en de geur van een bevroren winternacht waarnemen, die verandert in de geur van warm wol als je een lekker dikke trui aandoet. Dan merk je soms, als je geluk hebt, de zoete, verwarmende geur van kaneelbroodjes in de oven op. Daarna de frisse maar toch knusse geur van kleine sneeuwvlokjes die vallen tijdens het winkelen voor de kerstcadeautjes voor je geliefden, en wanneer het donker wordt je langs de kerstmarktstalletjes op straat loopt, je ruikt hoe er met volle teugen genoten wordt van een lekker gebakken braadworst of een kruidige warme glühwein. Wanneer je dan thuis komt bij het knetterend vuur een kommetje hete soep drinken, de ultieme geur van warmte, gemengd met op de achtergrond de Kerst-vertrouwde geur van de dennen van de kerstboom. Ik heb altijd gevonden dat seizoenen of tijden vaak een eigen geur hebben, de geur van Kerst is ongetwijfeld de geur van warmte, liefde, dankbaarheid en geluk. Tijdens het jaar steken we op gezellige avondjes graag een (geur)kaars op, we hadden er vorig jaar één van Yankee Candle en ik kan alleen vertellen dat hun kerstgeuren een absolute droom zijn, hoe een kaars een kamer kan transformeren in zo’n feestelijke cocoon, hoe zo’n geur je instant vrolijk gestemd maakt, dit is zo’n waardevolle prijs! Tijdens de fijnste periode van het jaar zou dit echt ultiem genieten zijn ❤️

 10. Xaviera Jamie Jansen op

  De verse boom die in huis staat en de bak- en kookgeurtjes tijdens het bereiden van het kerstdiner voor de hele familie.

 11. Eigenlijk begint ‘de geur van kerst’ voor mij al zodra de herfst begint. Dank denk ik yes, we komen dichterbij! We hebben pas een nieuw huis, en hierbij hoort ook de geur van een openhaard, wat zijn we hier blij mee! De hele familie heeft nu al zin om bij ons te komen met kerst, ook om de openhaard, maar mijn vriend kookt ook heel erg lekker elk jaar het kerstdiner! Dus eigenlijk de kookgeurtjes, openhaard, en kaneel is en blijft de grootste favoriet!

 12. De ultieme kerstgeur is en blijft nog altijd de geur van de echte kerstboom, de openhaard (als hij aan is) en de lekkere geuren van al het eten wat op de tafel staat met kerst. Dat zijn nou de echte ultieme kerstgeuren.

 13. Mijn ultieme kerstgeur is… toch wel kaneel, met de geur van dennenboom! En dan een Zoete ondertoon van vanilla, omdat ik met kerst altijd veel zoetigheid bak! Heerlijk, nu al zin in!

 14. Nicolle Claessen op

  Kerstmis ruikt geweldig! Naaldbomen zoals dennen en sparren, sinaasappel, mandarijn, kruidnagel en een klein beetje kaneel. hEn heel soms kun je sneeuw ruiken, dat maakt kerst extra magisch.

 15. Angelina Zegwaard op

  Na de nachtmis de kerk uit komen en dan de geur van houtkachels ruiken, dat en de geur van een echte kerstboom zijn voor mij de ultieme kerstgeuren!

 16. De geur van dennentakken, heerlijke kookgeurtjes maar ook kruiden als kaneel en kruidnagel en een knisperend houtvuur.En de kaarsjes natuurlijk!

 17. De geur van kerst is voor mij de geur van kaneel, kruidig maar toch warm.. het liefst heel veel kaarsjes, open haard en met de mensen die je lief hebt genieten van het samen zijn! Geweldig! Naast het feit dat ik daarom dol ben op jouw website vanwege de ontzettende leuke tips en trucs zal deze winactie een super leuke start van de kerstvoorbereidingen zijn..! Liefs Daimy

 18. De geur van Kerst is puur als de vorst in de vroege ochtend, met ijsbloemen op het raam.
  Als sneeuw knisperend onder je voeten, je adem die de ramen beslaan.
  Als haardvuur dat zachtjes knettert en warmte verspreid door het huis.
  De geur van dennennaalden, met sparappeltjes omhuld.
  De zoete geuren van kaneel en appels met een vleugje nootmuskaat.
  Het verse bakje koffie met heerlijke appeltaart.
  Gemixed met de geur van lieve mensen die om je heen zijn met Kerst.
  De geur van een mooie Stille Nacht vol sterren…

  Marijke.

 19. Nienke Liebers op

  aaah wat jammer ik lees hem net te laat!
  Ik ben ook een echte fan van kerst want ik ben op de 24e jarig hihi, dus ik weet wel hoe dat ruikt! Voor mij ruikt kerst naar kaneel,appeltjes, sinaasappeltjes, naar kerstboom niet te vergeten, een vuurtje misschien en chocola 🙂 !
  Liefs,
  Nienke

 20. Voor mij is de kerstgeur, verse dennentakken, appeltjes, sneeuw, stoofpeertjes, open haardvuur, kaneel en verse appelbollen. ‘s Avonds bij het haardvuur de lichtjes in de boom aan, poes op schoot, kaarsjes aan en gezellig met elkaar een spelletje, een goed gesprek of iets moois kijken op tv.

 21. De geur van kerst? Voor mij is dat een mengeling van geuren..
  Glühwein, warme chocomelk, braadworst, zimtsternen.. Kortom; de geur die de sfeer oproept van een kerstmarkt! <3

 22. De geur van warme chocolademelk, kaneel, geurkaarsen, citroen en gewoon warme geven mij een lekker winters gevoel. In de winter brand ik elke dag geurkaarsen of smelt ik tarts. Ik ben er dol op! Het maakt de sfeer in huis lekker gezellig.

 23. Belinda Ehlert op

  Wat een leuke website is dit .Ik krijg al helemaal zin in de kerst.Wordt er altijd helemaal blij van.
  Ik zou heel graag de Adventskalender winnen.
  Mijn kerstgevoel krijg ik bij de geuren van kaneel , dennennaalden en wat vanille erbij.
  Ik hoop dat ik nog veel meer geuren mag ruiken en nieuwe ideeën mag opdoen.