Bonustrend: vrolijke & kleurrijke Christmas Show

7

Ladies and gentlemen… are you ready for a crazy, colorful Christmas Show? Zoals ieder jaar is er ook een gekke, kleurrijke en vrolijke ‘kersttrend’. Dit jaar staat die in het teken van theater en licht! Eigenlijk is dit natuurlijk geen trend, maar gewoon een gekke stijl decoratie. Speciaal voor de mensen die van kleur houden! Toch kon ik ‘m jullie niet onthouden…

Crazy Christmas Night Lights

Men neme alle kleuren van de regenboog (okergeel, fel blauw, zacht oranje, framboosroze, kerstrood en fel groen) en gooien dat in de mix. Et voilá, de vrolijke, gekke kerstsfeer is daar!

collage colorful christmas kerst trends 2016Natuurlijk zijn het niet alleen de kleuren die in deze vrolijke decoratiestijl centraal staan, maar ook de glitters en glans. Van confetti tot glitter en van lovertjes tot discoballen. Hang het bij elkaar in de boom, want het mag! Check vooral ook de kerstballen met een zonnebril op hieronder, hilarisch toch?

Copy of Kaemingk_X16_187kleurrijke kerstTheatershow in kerstsferen

Deze trend is geïnspireerd op een vrolijke theatershow in kerststijl. Marquee lights (zogenaamde circuslampen) in felle kleuren mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Maar de show opvoeren kan uiteraard ook niet zonder megagrote poppenkast, waar je zelf het verhaal in kunt vertellen.

Copy of Kaemingk_X16_190Hartstikke leuk om te maken met of voor de kids en in de kerstvakantie samen in te spelen. Of voor je foute kerstfeest! Photo props en gekke accessoires maken het helemaal af. Als je het filmpje onderaan deze blog bekijkt, zie je dat Arvid en ik ons ook enórm vermaakt hebben met alle prullaria!

Gekleurde kerstlampjes & marquee lights

Ook qua verlichting mag je natuurlijk helemaal los. Wat dacht je van ronde, gekleurde kerstlampjes in alle kleuren van de regenboog? Of Marquee lights in allerlei soorten en maten. Ook tof; lange buizen met licht erin in allerlei kleuren. Vooral leuk in bijvoorbeeld de gang of aan de gevel van je huis!

collage kleurrijke kerst trends 2016DSC_0494Hou jij wel van een beetje Crazy Christmas?

Deze stijl kerstdecoratie is denk ik vooral geweldig als je kleine kids hebt die wel van kleur houden. Hij is lekker speels en vrolijk en allesbehalve saai. Voor de meeste van ons zal het echter ietsje te heftig zijn. Ik hou het zelf dan ook maar bij wat rustigere kerstkleuren, en jij?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

7 reacties

  1. Ik zou het in mijn huis niet willen, maar ik vind het wel heerlijk kleurrijk en vooral vrolijk. De kleurige warme kleuren vind ik dan nog het mooist.

  2. Wij gaan van het jaar voor homemade kidsproof colorfull 😉 met 2 kleine kinderen is dat het handigst en zou er ook erg verdriet van worden als m’n ballen kapot zouden vallen haha.

  3. whaaaaa dochter en ik zitten te gillen achter de laptop!!!,ik heb nl 1 boom met wit,mooie ballen veel vogeltjes hertjes en uiltjes en heel veel bloemen,maar de 2e boom die mag zo gekleurd zijn als maar kan,dus dit vinden wij gaaaaaaf!! ik zou wachten tot november maar ik ga zo maar eens naar het tuincentrum (als zelfbescherming maar op de fiets)

  4. Heel leuk gezellig en kleurrijk. Daar hou ik van. Ik zag ook zeker een paar dingetjes die ik wel zou willen hebben. Zelf heb ik ook een bonte boom met gekleurde verlichting maar met een wat chiquere uitstraling. Ik vind dit met iets te kermisachtig.

  5. Marjolein Beurskens op

    Een collega van mij versiert elk jaar haar witte kunstboom zo kleurrijk. Iedereen roept van te voren : echt een foute boom !” Maar als ze de foto’s van haar boom op Facebook zet krijgt ze enorm veel enthousiaste reacties!