WIN! 2x pakket met kersttextiel van Clayre & Eef

296

Ken jij het merk Clayre & Eef al? Als je wel eens in een tuincentrum komt, dan ben je vast al eens iets van hun brocante collecties tegengekomen. Het merk maakt traditionele, landelijke woonaccessoires en textiel. En het leuke is: ze hebben ook een uitgebreide kerstcollectie! Deze week maak je kans op een prachtig kersttextiel-pakket van Clayre & Eef uit de Hello Deer-lijn.

Kerstcollectie Clayre & Eef

In 1994 startten twee broers, in de voetsporen van hun ouders, een groothandel in woontextiel. Sfeervol, nostalgisch en brocante: dat is Clayre & Eef. Inmiddels verkoopt het merk zo’n 18.000 verschillende artikelen op het gebied van woon- en modeaccessoires, kleine meubelen en verlichting. Uniek bij Clayre & Eef zijn de textielseries. En de nieuwe kerstseries zijn écht super leuk.

collage-clayre-eef-kerstcollectie-2016Hierboven zie je het textiel uit de ‘Let’s Stay Home’ en ‘Catch a Star’ collectie. De combinatie van wit met diverse tinten grijs is zacht en sfeervol. De typische kerstmotiefjes zoals de sterren en kerstboompjes maken het helemaal af. Perfect voor een interieur in winterwonderland-sfeer!

collage-clayre-eefDenk je aan Kerst, dan denk je aan sneeuw, de kerstman… én rendieren! Je haalt ze in huis met de Hello Deer textielserie. De winterse rood-met-groen-geruite Schotse tartan-stof past perfect bij een prachtig versierde kerstboom. De beige stof in combinatie met de rendierenprint maakt deze serie stoer en ideaal voor de winterse dagen.

hd-46Wat kun je precies winnen?

Clayre & Eef heeft twee keer een super gaaf pakket vol kersttextiel uit de Hello Deer-collectie beschikbaar gesteld voor deze winactie. En er zitten zoveel leuke kerstspulletjes in! Je vindt in dit pakket:

 • 1x een superleuk kerstschort met op de borst het hertje en daaronder een ruitpatroon
 • 2x tweezijdige ovenwanten, de ene kant heeft een ruitpatroon en de andere zijde een hertje
 • 2x tweezijdige pannenlappen, hetzelfde als bij de wanten
 • 1x een beige tafelloper met een rendier op de punt (1.60m lang)
 • 1x papieren servetten (ook tweezijdig)

collage-win-kerst-textiel-clayre-eefHet pakket heeft in totaal een waarde van ruim €55,-. Dat is nog eens een gaaf kerstcadeau voor in de keuken en op tafel!

Hoe maak je kans op dit fantastische pakket?

Je weet waarschijnlijk al wel wat je moet doen om kans te maken. Jazeker, een reactie achterlaten hieronder! Vertel me uiterlijk 2 november 2016 in een reactie wat jij met de textielproducten in dit pakket zou doen en wat je er zo leuk aan vindt. De 2 nostalgische kersttextiel-pakketten van Clayre & Eef worden verloot onder iedereen die reageert. De winnaars ontvangen via e-mail bericht (zorg dus dat je je e-mailadres goed invult!).

Uiteraard zijn op deze winactie weer de bekende spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je 18 jaar of ouder moet zijn om mee te doen en in Nederland of België moet wonen om kans te maken! Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

DE WINNAARS

De twee winnaressen van het Clayre & Eef kersttextielpakket zijn geworden: Lucie Ros en Lien Wouters. Gefeliciteerd dames!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

296 reacties

 1. Xaviera Jamie Jansen op

  Ik maak mijn huis er reuze gezellig mee en reken maar dat dat in goede aarde gaat vallen want door de warme kleuren valt dit enorm op! Ik vind het prachtig!

  • Clayre & Eef staat voor stijl, gezelligheid, warmte en ga zo maar door! Als ik ergens loop waar ze dit mooie merk verkopen, dan wordt ik er altijd zo blij van….
   Nu antwoord op de vraag….wat zou ik er mee gaan doen, als ik het pakket win?
   Onze familie komt altijd 1 van de kerstdagen, dus ga ik de tafel mooi decoreren met de spullen van Clayre & Eef! De ovenwanten kan ik natuurlijk goed gebruiken voor als ik zelf een kersttaart ga bakken….

   • Ingrid Durivou op

    Hoi Saskia! Jaren geleden had ik.een geruit tafelkleed! Stoer met een mannen huishouden! Ik heb net geruite kerstballen gekocht en nu las ik jouw bericht. Ik wil graag zo’n geruite set winnen voor in de keuken! Zal geweldig staan in mijn landelijke keuken! Groetjes Ingrid.

  • Als ik deze mooie spulletjes mocht winnen dan zou het leuk zijn hiermee een verbinding te maken tussen keuken (wanten en schort) en huiskamer (tafelloper en servetten). Op deze manier kan ik dan een sfeer door het huis voeren.

 2. Daar hoef ik niet lang over na te denken. Met deze mooie spullen ga ik schitteren in de keuken en dan nodig ik de familie uit voor een heerlijk kerstdiner en kan de tafel ook mooi gedekt worden.

 3. ik ga het aan mijn man geven, hij is de kok bij ons in huis! ik weet zeker dat hij dat heel leuk gaat vinden, ook hij is gek op de warme sfeer van de kerst. Die maken we helemaal waar met de schotse ruitjes motief van Clayre & Eef.

 4. Diana Van Os - Jansen op

  Wauw wat een prachtig nostalgische kersttextiel-pakket van Clayre & Eef ! Ik doe heel graag mee Christmaholic . Ik ga met kerst samen met mijn man een heerlijk kerst diner bereiden voor heel de familie , en dit geweldig pakket maakt het natuurlijk helemaal af , ik heb er al zin in .

 5. kristel dijkhuizen op

  Ooh dat zou geweldig zijn ik hou van die collectie ga bijna. Wekelijks naar de intratuin all is het soms alleen maar om wat te drinken en de sfeer vind ik er heerlijk. Dus deze collectie is me zeker niet ontkomen vind het een leuke stijl wat grover en toch ook sierllijk op zijn eigen manier hiermee kan ik zeker shinen met het kerst diner wat dit jaar plaats vind bij ons in ons helemaal vernieuwde beneden jawel met een pracht keuken dus dit zou er mooi bij passen.

 6. Lieve mensen,

  Een pakket om van te dromen! Zo geweldig als er op kerstavond- als wij een diner bereiden voor alle alleenstaanden in onze buurt -en dat zijn er toch negen- wordt opgediend in deze kerstschort en met deze ovenwanten! Een prachtig versierde kersttafel en een lekker etentje en deze avond kan niet meer stuk!Een pakket om van te dromen!

 7. Als ik win dan geef ik dit super coole pakket vol kersttextiel uit de Hello Deer-collectie aan mijn moeder. Na een zware tijd heeft zij eindelijk weer een woning voor haar zelf. En het ziet er naar uit dat zij er in december kan intrekken. Met dit pakket kan zij in ieder geval de kerst goed beginnen in haar nieuwe eigen huisje.

 8. Ik zou mijn Engelse vriendin ermee verrassen! Ze woont al een aantal jaar in Nederland, maar mist zeker met de feestdagen haar familie. Kerst wordt natuurlijk ook groots gevierd in Engeland.
  Ikzelf vind de set ook super, nostalgisch, maar toch ook echt van deze tijd!

 9. Ik doe heel graag mee!!

  Ik zou met de textielproducten in dit pakket mijn tafel mooi dekken met Kerst.
  Het geeft extra sfeer en warmte in huis met deze gezellige dagen.

  Geweldig!!

 10. De combinatie van de ruit en het rendier. Van beiden houdt ik en dan zo gecombineerd, super.
  Dochters de schotse ruit aan als rok en mama met schort en de handschoenen. Zullen ze geweldig vinden.

 11. Dit jaar vier ik voor het eerst kerstmis in mijn eigen nieuwe huis. Door mijn keuken en tafel aan te kunnen kleden met het Clayrd en Eef hoop ik dezelfde nostalgische kerstster te creëren en ervaren als in mijn ouderlijkhuis.

 12. Meinouk Bindels-Engels op

  Kerst is voor mij echt de mooiste tijd van het jaar, zo gezellig en knus met alle mooie decoraties in huis. In september begin ik al met het draaien van heerlijk nostalgische kerstplaten en begint voor mij de voorpret al! De spulletjes van Clayre en Eef zouden perfect van pas komen bij het bakken van de kerstkoekjes en taartjes. Ik vind ze werkelijk prachtig, en dat zou deze gezellige bezigheid nog specialer maken. ♡

 13. ben sinds 2002 alleenstaand, kook mijn eigen potje en dat lust ik best. Word gelukkig ieder jaar wel uitgenodigd op Kerstdiners bij de moeder van mijn kinderen en/of bij mijn kinderen. Zij maken er altijd iets moois van qua sfeer en versiering. Vind dat zelf beetje veel moeite, maar.. na lezen van dit artikel krijg ik eigenlijk zin om zelf eens iets te regelen. In ieder geval een leuke start voor Kerstsfeer.. Ben benieuwd

 14. Sharon Van Der Steur - Tiggeloven op

  Wij zijn net verhuisd naar ons eigen paleisje. Ik ben nu dus al druk bezig om overal kerstspullen te verzamelen zodat ik ervoor kan zorgen dat we een super gezellige kerstsfeer hebben voor de eerste kerst in ons nieuwe huisje. Dit pakket zou daar heel goed bij passen. Het past precies bij de sfeer die ik graag wil neerzetten.

 15. Met kerst eten we altijd bij mijn vader met de hele familie. We zijn dan met zo’n 30 à 40 mensen. Al mijn broers, zussen, zwagers en schoonzussen. Ook onze kinderen en onze kleinkinderen. Mijn vader is bijna 88 maar zou het voor geen goud willen missen. Wel zorgen wij met een paar mensen dat alles geregeld wordt. Dat hoeft mijn vader niet te doen.

 16. Deze producten geven mij echt het kerstgevoel. Leuk met de ruitjes en het rendier. Natuurlijk ga ik ze met kerst gebruiken maar ook de maanden voor kerst en januari kan ook nog wel. Zolang mogelijk ervan genieten en dat kerstgevoel vasthouden.

 17. Rien van den Broek op

  Het kerstpakket van Clayre en Eef, is prachtige uitbreiding van mijn kerstcollectie voor in de keuken en een vernieuwing vooor de kerstdis. We zijn er aan toe want de ovenwanten zijn versleten, de servetten zijn op, de pannelappen verbrand. De schort zou een opluistering zijn voor mij als kok en de loper zou de kerstdis dus een totaal ander aanzicht geven en passen bij het servies. 🙂 Zalig kerstfeest 2016 allemaal

 18. Brigitte Huijsman op

  Kado geven aan mijn beste vriendin ,die een fan is van de Clayre &Eef spullen, Maar door omstandigheden zichzelf nu niet kan trakteren op iets moois!

 19. Waanzinnig leuk!!!!!! Dit past goed bij de rest van m’n clayre en eef ” verzameling ”
  Uiteraard ga ik dit nu gebruiken als decoratie voor deze tijd van het jaar!!

 20. Annemarie Quartel op

  Bij kerst horen voor mij de kleuren rood en groen. Het huis gezellig aangekleed met een kerstboom met rode glazen kerstballen. Kaarsjes aan, gezelligheid maar vooral ook samen zijn. Met familie, tijd voor elkaar en met z’n allen aan tafel. Met deze prijs wordt deze kerst nog mooier aangekleed dan anders.

 21. Jeannette de Jongh op

  Geweldig mooie prijs, ik zou het direct gaan gebruiken van 6 december t/m begin 2017, van zoiets moois moet je lang genieten.

 22. Zin in kerst…nieuwe liefde in mijn leven, dan ziet de wereld er een stuk mooier uit !!!
  Feestdagen zullen nu echt FEEST dagen zijn !

 23. Ik zou deze kerst spullen mee nemen naar mijn ouders en daar kerst gaan vieren. Helaas kan dat dit jaar niet tijdens de kerstdagen zelf, maar ik weet zeker dat met deze fantastische kerst spullen het zelfs nog een beetje als kerst zal voelen in januari wanneer we met z’n allen gaan eten!

 24. Ik zou deze leuke keukenartikelen gebruiken met Kerst maar ook daarvoor om alvast in de stemming te komen. Ik vind het motief erg leuk.

 25. Jaaaahhh doemijdiemaar!! Wat hebben ze weer leuke nieuwe spullen. I ♡ Clayre&Eef! Ze hebben zelfs leuke sieraden en mode-accessoires. Dit is wel heel erg leuk voor Christmaholic als ik. Van mij mag het hele jaar wel kerst zijn. Het schort. ..hmmm mijn man kookt altijd maar het schort zal hem fantastisch staan hahaha. Ik duim

 26. Charlotte Vermijl op

  Wat een mooie motieven, ideaal voor de kerstfeestjes die thuis zullen plaatsvinden! Zo kan ik vrienden en familie vertellen waar ik dit mooie keukengerief vandaan heb 🙂