Kerstcollectie HEMA: vijf kleurthema’s en prachtige kerstverlichting

8

In deze periode ben ik de HEMA eigenlijk niet uit te slaan! Ze hebben altijd zoveel leuke kerstspulletjes in de winkels liggen en er steeds weer wat nieuws bij. In deze blog vertel ik jullie graag wat meer over de kerstcollectie van HEMA voor 2016.

Klassieke kerstkleuren bij HEMA

De kerstcollectie van HEMA voor 2016 bestaat uit vijf kleurenthema’s. Thema 1 tot en met 4 zijn de klassieke kerstkleuren: rood, wit, goud en zilver. De kleuren die we allemaal met Kerst associëren. Binnen deze thema’s zijn er diverse ballen, hangers en ornamenten verkrijgbaar. Maar ook servetjes, papieren tafelkleden, cocktailprikkers en ga zo maar door.

kerstversiering-rood-hema-2016Crazy for color!

Hou je van kleur in je kerstinterieur? Dan is HEMA echt the place to go dit jaar. Want het vijfde thema combineert alle kleuren van de regenboog met gekke en bijzondere figuren zoals uiltjes en robots. En hou je van opvallend en groot? Nou, dan zit je bij HEMA wel snor. Nieuw zijn de XL-hangers in de vorm van uilen en robots en grote glazen kerstballen met daarin echte kerstwerelden vol rendieren, huisjes en kerstbomen.

hema-kerstcollectie-201625500114_03_001_tifDIY letters, kerstfiguren en versiering

Misschien had je ze al gezien: de nieuwe DIY letters van HEMA die je zelf kunt versieren met washitape (of gewoon mooi wit kunt laten). Er zijn ook allerlei andere accessoires die je zelf in elkaar kunt zetten, versieren en beplakken om ze helemaal naar jouw smaak te maken. Zoals kerststerren, kerstboompjes en snow globes!

x90016061_01_001_tifSnow globes

Sneeuwbollen zijn sowieso helemaal hot bij HEMA dit jaar. Er is een grote collectie aan snow globes in iedere vestiging van de winkel te vinden. Ze zijn er in het groot voor onder de boom (leuk cadeautje!), maar ook klein voor ín de boom.

hema-kerst-2016Kerstverlichting van HEMA

Als ik iets van kerstverlichting nodig heb, check ik meestal eerst de HEMA. Er is zoveel keus en dan ook nog voor fijne prijsjes. Dit jaar zijn er niet alleen leuke kerstlampjes maar ook verlichte dieren, zoals een rendier voor aan de muur of op de grond en de leuke marquee lights in kerstvormen, waar ik het net ook over had.

Kerst in de keuken

HEMA heeft ook alles voor een mooi gedekte kersttafel. Zo zijn er kaarsen in het goud en zilver in verschillende formaten en prachtige tafelkleden met een sterrendessin. En wanneer je met kerst je feestmaal op tafel zet, doe je dat natuurlijk met de mooiste ovenhandschoenen en pannenlappen. Oh en je hebt er vanzelfsprekend ook een kerstschort bij aan. Hier vind je nog meer kersttafel-spulletjes van HEMA.

kerst-hema-keuken-kokenLeuke (en mooi ingepakte) kerstcadeautjes

Ben je – net als ik – gek op het mooi inpakken van cadeautjes? Nou dan moet je ook echt even naar de HEMA. Toffe cadeaulinten, cadeautasjes en -doosjes, cadeaulabels en inpakmateriaal in de vijf kleurenthema’s. Ook voor de cadeautjes zelf zou ik echt even rondneuzen bij HEMA. Hier vind je nog meer inpakspulletjes.

cadeautjes-enzo-hema-kerst-2016De Blijmakers ken je vast al wel? Het zijn superleuke cadeautjes voor een fijn prijsje en speciaal voor de feestmaand zijn er een hoop nieuwe cadeautjes bij gekomen. De kerstcollectie is nu verkrijgbaar bij alle HEMA-filialen in Nederland en via hema.nl.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

8 reacties

 1. wat gezellig weer allemaal.. ik haal best veel bij de Hema en dan bedoel ik het hele jaar door eigenlijk. van Pyjama tot make-up, van borrelnootjes ( mijn man vind deze het aller lekkerst en zijn maar €1,00 per zak hahaha) tot kerstversiering.
  het leuke is ook dat er voor ieder budget wel wat te vinden is..

 2. Die ovenwanten ga ik kopen! De rest bekijk ik in de winkel wel even goed, want ik vind de kerstboomversiering (vooral die kleurige) er nogal goedkoop uitzien.

 3. bruyneel christine op

  wauw ik ben deze week naar de hema .
  ja en het is voor ieders budget , maar mijn schortjes en oven wanten komen altijd van hema al jaren .
  je vind er alles .maar ja ieder heeft een andere smaak he

 4. Ik vind die grote paarse uil van de Hema helemaal geweldig, maar ik weet niet zo goed wat ik er mee kan. Hij is te groot voor in de boom lijkt me..

 5. Chantal otterspeer op

  Ik koop er altijd mijn cadeau papier e.d. ik ga dan helemaal los met lint strikken glitter alles erop en eraan.
  Soms ben ik nog langer bezig met het inpakken van kerst cadeaus dan ze te kopen haha