WIN! 3x My Village prijzenpakket voor je kerstdorp

148

Liefhebbers van kerstdorpjes en kersthuisjes opgelet: we hebben weer een winactie van My Village voor jullie! My Village is een Nederlands bedrijf dat allerlei producten maakt waarmee je een basis vormt voor je kerstdorp. Niet de huisjes zelf dus, maar alle andere spulletjes die je nodig hebt om er een prachtig dorp van te maken.

My Village: de basis voor je kerstdorp

Denk bijvoorbeeld aan berglandschappen waar je je huisjes op kunt zetten. Maar ook allerlei decoratiematerialen zoals mos, gras, steentjes en sneeuw. En wat te denken van mooie winterse achtergronden? Het is er allemaal! De collectie van My Village vind je in de kerstafdelingen van tuincentra, bij de kersthuisjes natuurlijk.

winactie christmaholic2015 myvillageWelke My Village kerstproducten kun je winnen?

My Village ontwerpt een groot gedeelte van de producten helemaal zelf en er komen ieder jaar weer leuke, nieuwe en verrassende spulletjes bij! En een aantal van die nieuwe producten kun je deze week winnen hier op Christmaholic.nl. Ik mag drie pakketten weggeven van My Village, met daarin een berglandschap, een achtergronddoek, een superleuke 3D-puzzelkerstkaart en een decomix. Over al deze producten vertel ik je graag nog wat meer.

Berglandschap ‘Vallei’

Met dit berglandschap heb je een mooie basis om je eigen kerstdorpje te bouwen. Het formaat van 78 x 25 cm past gemakkelijk op een tafel of op je vensterbank, en biedt plaats aan 3 huisjes of animaties. Onderin de berg is voldoende ruimte voor het wegwerken van snoeren en adapters.

Decomix

Maak het berglandschap extra mooi met de decoratiestrooisels in de Deco mix. Met donkerbruin en donkergrijs maak je bijvoorbeeld paden in het dorp. De groene mos is leuk om bosjes te creëren of snoeren weg te werken. Het winterse effect maak je compleet met de sneeuw. Voeg zelf naar keuze huisjes en andere accessoires toe en je dorp is klaar!
mymc02-8717545192818

Achtergronddoek ‘Berglandschap’

Met het achtergronddoek ‘Berglandschap’ van 150 x 75 cm kun je een mooie achtergrond creëren voor je kerstdorp. Zo wordt je dorp nóg realistischer. Wil je een groot kerstdorp maken? De achtergrond is koppelbaar, dus je kunt er een tweede doek aan vast maken. En zelfs een derde of vierde als je wil. De achtergrond kan natuurlijk ook zonder kerstdorp gebruikt worden voor een gezellige winterse sfeer in je huis.

myp14-87175451937303D-Puzzel Kerstkaart

Hoe leuk is dit: een kerstkaart met fonkelende LED-lampjes, die door de ontvanger zelf in elkaar gepuzzeld kan worden! Het bijgevoegde doosje waar je de kaart in kunt versturen past door de brievenbus en kun je dus gewoon frankeren als brief. Op de achterzijde schrijf je je bericht. Zo heb je een kerstkaart en een cadeautje in één!

Hoe maak je kans op deze prijs van My Village?

Dan rest natuurlijk de vraag: hoe maak je kans om zo’n superleuk pakket van My Village te winnen? Je mag zoals altijd hieronder, uiterlijk 16 november 2016, een reactie achterlaten. Vertel me wat jij zo leuk vindt aan kersthuisjes en miniatuurdorpjes en waar je deze spulletjes voor zou gebruiken!

visual-christmaholic-2016De winnaars van deze winactie ontvangen na 16 november 2016 via e-mail bericht. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je 16 jaar of ouder moet zijn en in Nederland of België moet wonen om mee te doen. Heel veel succes!!

De winnaars van dit pakket zijn geworden: J. den Hertog, Lisette Kleiweg en Angeline Kievits.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

148 reacties

 1. Wauw..ik heb er al een plaatsje voor, ik krijg elk jaar minder kerstkaarten,dus die paar kan ik mooi opplakken aan de deur, en in de plaats daarvan is er een mooie plek vrij op het buffet voor een gezellig landschap met huisjes.

 2. De prachtige kerst dorpjes en huisjes kun je heerlijk lang van genieten,!!De sfeer die ze brengen,met al die mooie lichtjes,en prachtige toebehoren bv een ijsbaan.Nostalgie!!Ik heb ook altijd zo.n mooi dorpje op de kast staan.Dan ben ik appetrots,als alles staat.Alleen ik doe het op dozen,(om hoogte verschil te cre eren )met daarop een sneeuwkleed, over heen gedrapeerd,bolmosjes,plaatmos,om een prachtig geheel te cre eren.
  Het zou prachtig zijn,om zo,n prachtig Village basis pakket te winnen,dan wordt mijn winters/kerst dorp nog mooier,

 3. We krijgen 1 december de sleutel van ons nieuwe huisje,en zou graag daar een plekje willen creëren voor een mooi kerstdorp,een nieuw huis,kan niet zonder een sfeervol kerst dorp!!!

 4. Het is zo leuk om mijn kleine neefjes voor de kast te zien staan met pretoogjes om te kijken wat er allemaal te zien is in het dorp. Mijn kerstdorpje is nog niet zo spectaculair met drie huisjes en een stel boompjes (èn een postbode, want als postbode je beroep is, moet zo’n poppetje er wel bij!), maar elk jaar wordt ie mooier. Deze prijs zou de boel in 1 keer zoveel mooier maken!

 5. ik win heel graag, mijn dochter vind het altijd zo mooi als we de kasten opmaken met huisjes en lampjes voor de Kerst, zodra de Sint weg is starten we…… zij helpt mee, maar moet natuurlijk nog vroeg naar bed, ze is 8 jaar….. dan bouw ik verder en de volgende ochtend zegt ze: oh…. moooi!!! ieder jaar weer genieten 🙂 het lijkt mij leuk om het uit te breiden met wat nieuwe spullen…. zodat ze nu eens zo verrast met iets nieuws!
  Iedereen alvast hele fijne feestdagen.

 6. Petra Deryckere op

  Zou een mooi begin zijn van mijn toekomstig kerstdorp voor op de kast. Ik kijk er al jaren na tijdens de vele kerstshows die ik bezoek en misschien geeft dit me een zetje .

 7. dat zou ontzettend leuk zijn. Er zijn nog wel een aantal dingen die ik zou willen aanschaffen: een mooie ijsbaan of een pleintje met winkeltjes b.v. Wij hebben al enkele jaren een kerstdorp, dat gedeeltelijk in de ruimte van de open haard staat: dat geeft meteen een grot-idee omdat er zwart doek boven en achter hangt met lampjes erachter. Zo suggereren we het nacht idee.

 8. Onze kerstkaarten ben ik al aan het maken maar verder zit ik te popelen tot Sinterklaas weg is, dan kan ik de kerstspullen weer te voorschijn en mijn kersthuisjes en kerstdorpjes uitstallen. Liefste wens is een mooie nieuwe schaatsbaan, had er een maar die heeft het vorig jaar opgegeven van ouderdom. Mijn kleindochter helpt me elk jaar om alles weer mooi neer te zetten, wat zou ze verrast zijn als we iets zouden winnen. De 3D-Puzzel kerstkaart zou ik dan bijtijds op de post doen richting Spanje want daar brengt mijn kleindochter de kerstdagen door, heeft ze gelijk een leuke kerstversiering voor volgend jaar.

 9. Lian Vergouwen op

  Elk jaar maakt mijn man een mooi kerstdorp onder het prieel met verlichting elk jaar komt er iets nieuws bij en de kleinkinderen vinden het fantastisch maar er kan nog meer uitgebreid worden dus het zou mooi zijn om een keer te winnen zodat de kleinkinderen nog meer kunnen genieten van al dat moois

 10. Ooh, voor mijn kleinzoon van 3!
  Hij vindt die huisjes en alles erom heen zo mooi, staat er ademloos naar te kijken!
  Dit zou een fantastisch begin zijn!

 11. Geweldig echt super leuk, zo wordt het nog mooier om het dorpje op te zetten. Het maakt het zo helemaal af met deze leuke accessoires erbij. Het wordt nog meer genieten van deze gezellige kerstsfeer!!

 12. Wij bouwen elk jaar een winter dorp. Na 5 dec komen daar de kerstboom en kerstman in. Wij zijn allebei gek op kerst en op de winter. Het kerstdorp geeft ons het ultieme winter gevoel. Kan er zelf uren naar kijken en bij weg dromen. Dit jaar blijft het echter ingepakt mer begin volgend jaar een verhuizing en de geboorte van ons eerste kindje in de planning is het winter dorp helaas een jaartje uitgesteld. Met dit pakket kunnen we het volgend jaar nog wat mooier en sprookjes achtig maken. In ons nieuwe huis tijdens de eerste kerst van onze
  Kleine. Kijk er nu al naar uit!

 13. Heerlijk weg dromen met de kleine huisjes en kerstsfeer
  Even helemaal uit de realiteit maar in een betoverende wereld
  De kerstsfeer in huis met deze fantastische attributen die je helemaal blij maken
  En het ultieme kerst\winter gevoel krijgen

 14. Heel tof! Omdat wij niet gelovig zijn en toch kerst voor de gezelligheid vieren, is het bij ons vaak nogal kaal onder de boom (zonder kerststal.) Ik heb al een huisje van My Village en ik zou het heel leuk vinden om het uit te breiden, dus ik doe graag mee.

 15. Hallo,

  Ik ben vorig jaar begonnen met mijn eerste kersthuisjes, heb er ‘al’ twee , het zou super leuk zijn als er een mooie achtergrond bij komt.
  Als het buiten niet meer sneeuwt, dan maar een beetje binnen!
  Mijn eigen kleine sprookjesachtige winter wonderland , heel knus en gezellig.

 16. Ik werk in een klein verzorgingshuis met kleinschalige zorg. Er gaat veel langs deze bewoners heen maar niet kerstmis! Lichtjes, geluiden, alles wat met kerst te maken heeft, geeft herkenning en soms ook prachtige verhalen van vroeger.

  Helaas is er geen geld om dit soort spullen aan te schaffen (bezuinigingen in de zorg) dus het zou geweldig zijn als we het decoratiemateriaal zouden winnen (ikzelf heb op zolder nog een aantal huisjes staan). Dat we in de gezamenlijke woonkamer een prachtig kerstdorp kunnen zetten waar we onze bewoners dolgelukkig mee maken en dat ongetwijfeld voor verhalen en dus contact zal zorgen. Hun wereld is al zo klein, deze kerstwereld zou dat weer een stukje groter maken….

 17. Ik ben echt een grote fan als het gaat om kerst. Ik heb ieder jaar een zelfbedachte kerststraat.
  Nou ik groten ben gaan wonen kan er nog wel wat kerstspulletjes erbij. Een tweede Kerkstraat zou wel leuk zijn.
  Wat een gave actie, ik hoop zo dat ik ga winnen!

 18. zou mooi staan op mijn vensterbank zo dat de buurtkinderen er ook wat aan heeft , net als ik met alle andere Nederlandse feestdagen ook mijn vensterbank versier met spullen diebij dit feest passen.

 19. Wat ik zo leuk vind aan kersthuisjes en miniatuurdorpjes is de sfeer die het in huis brengt.
  Een echt kerstgevoel, warm en gezellig.

  Ik zou deze spulletjes gebruiken om e.e.a. op een mooi plekje in onze huiskamer uit te stallen.
  Zodat we daar de dagen voor Kerst, tijdens Kerst en de de dagen na Kerst optimaal van kunnen genieten.

 20. Van deze prijs krijg ik echt een kerstgevoel, u begrijpt vast wat ik bedoel. De kids zullen hier erg van genieten,daarom laat ik deze kans niet schieten. Kerst staat voor gezelligheid, zonder haat en nijd. Daarom hoop ik deze gezelllige prijs te winnen, dan kan het kerstgevoel pas echt goed beginnen…

 21. Ik doe mee voor mijn schoonzusje. Die is gek van Kerst en daar zijn we meestal 2e kerstdag met de
  hele familie te vinden. Zo heb ik een leuk Kerstcadeau en kunnen wij er ook van meegenieten

 22. Na maandag bouwen van 09.00 tot 23.00 uur. Dinsdag bouwen van 09.00 tot 23.00 uur.
  Woensdag bouwen van 09.00 tot 02.00 uur is mijn dorp eindelijk klaar. Ik hoef niet perse iets te winnen. Het staat vol genoeg. Het zou leuk zijn als ik een video of foto’s mag plaatsen om te horen wat de mensen hiervan vinden

 23. Ieder jaar zet ik mijn Kerstdorp neer en meestal krijg ik rond 5 december nieuwe items erbij. Soms hele mooie zelfgemaakte. Helaas dit jaar doen wij niet aan surprises. Dus dit pakket zal een leuk cadeau zijn daarvoor in de plaats! Ik raak door het kerstdorp helemaal in de stemming van een witte Kerst (bij gebrek aan een witte kerst buiten). Het wordt een beetje vol. Ik denk dat ik het pakket goed kan gebruiken,. Met wat meer reliëf erin ijkt het vast wat minder vol en wordt het een nog mooier geheel!

 24. Altijd kersthuisjes gespaard.Een groot kerstdorp sierde al ver voor sinterklaas in onze woonkamer.
  Tot 2 jaar gelden de situatie anders liep en je keuzes moet maken.Met pijn afscheid genomen van ons kerstdorp.
  Nu het ons weer beter gaat langzaam alles weer aan het sparen omdat wij maar ook onze kinderen de gezelligheid de lichtjes en het muziek toch wel erg missen tijdens deze maanden.
  (op de foto een klein deel van ons oude dorp)