WIN! 5x kerstkaarten & kerststickers van Oktoberdots

76

Als je Christmaholic al wat langer volgt, dan ken je Oktoberdots vast al! Deze Nederlandse ontwerpster maakt de afgelopen jaren prachtige kaartjes, posters, stickers. En vooral haar kerstcollectie is ongelofelijk populair. Voor dit jaar heeft ze een compleet nieuwe serie gemaakt, die je via haar webshop kunt bestellen, maar ook hier op Christmaholic kunt winnen!

Tartanprintjes: veel liefde voor de Schotse ruit

Oktoberdots heeft voor Kerst 2016 vier geweldige kerstkaarten ontworpen met Schotse ruitpatronen, gecombineerd met bekende kerstquotes. Er is een tartan-kaart met “All I want for Chrismtas is you” en één met “It’s gonna be a cold cold Christmas without you”. De andere twee unieke kerstkaartjes hebben de volgende teksten: “I’m dreaming of a white Christmas” en “May your days be Merry & Bright”.

kerstkaarten-oktoberdots-tartan-2016De kerstkaarten kun je allemaal los bestellen in de shop van Oktoberdots voor €1,25 per stuk. Ze zijn een cadeautje op de deurmat van de ontvanger, maar natuurlijk ook erg leuk om zelf in een lijstje te plaatsen!

oktoberdots-schotse-kerstkaarten-quotestartan-kerstkaarten-oktoberdotsBij deze serie heeft Babet van Oktoberdots verder ook een hele leuke kerststicker ontworpen. Perfect om een enveloppe mee dicht te plakken als je iets per post verstuurt deze weken. Maar natuurlijk ook om je kerstcadeautjes mee te versieren!

kerststickers-oktoberdots-1Klassieke kerstkleuren & mooie kerst-illustraties

Hou je van de klassieke kerstkleuren als rood, groen en wit? Dan heeft Oktoberdots nog een serie kerstkaarten waar je vast blij van wordt! Deze vier kaarten hebben vrolijke kerstillustraties van onder meer een kerstsok, kerstballen en kerstcadeautjes.

kerstkaarten-oktoberdots-illustraties-4 Wat kun je precies winnen?

Babet van Oktoberdots heeft speciaal voor jullie vijf superleuke pakketjes samengesteld. Daarin vind je onder andere:

 • 4 kerstkaarten uit de Schotse tartan-serie met kerstquotes erop
 • 4 kerstkaarten met vrolijke kerstillustraties
 • kerststickers met Schots tartan-printje en ‘Have a very Merry Christmas’ erop
 • een aantal andere kerststickers om je cadeautjes mee te versieren

Hoe maak je kans op deze prijs?

Hoe je kans maakt op één van de vijf setjes van Oktoberdots? Door hieronder een reactie achter te laten natuurlijk! Vertel me welke kerstwens jij zou schrijven op de achterkant van deze kaarten als je ze naar je geliefden zou sturen. Doe dat uiterlijk 23 november 2016, daarna telt je reactie helaas niet meer mee.

kerstkaarten-oktoberdots-tartan-schotsOp deze winactie zijn wederom de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat onder andere dat je 16 jaar of ouder moet zijn om mee te doen aan deze winactie. En dat je in Nederland of Belgieë moet wonen om kans te maken. De winnaars ontvangen via e-mail bericht. Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie kerstwensen!

De winnaars van deze winactie zijn geworden: Lin Vinken, Joy Storm, Marijke Veldhuizen, Jacqueline (achternaam onbekend) en Rita de Leeuw.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

76 reacties

 1. Voor mijn zusje:

  Een Kerst om nooit te vergeten, dat wens ik jou.
  Ook wil ik je laten weten dat ik veel van je hou.
  Goede gezondheid voor een heel jaar lang.
  Alle geluk die je kunt wensen, nooit meer bang.
  Een warme groep vrienden en vriendinnen.
  Om leuke dingen mee te doen, te verzinnen.
  Blij zijn met ieder moment dat komt op je weg.
  Goeie cijfers en plezier in leren, nooit meer pech.
  Ik wens je alle goeds van de wereld lieve zus!
  Dat was het wel zo’n beetje, een hele dikke kus 😀

 2. Ik wil een kerstwens sturen naar mijn vriendin Annemiek in Puerto Rico. Zij is in behandeling voor borstkanker. Wordt 16 december geopereerd. Ik hoop heel erg dat 2017 haar jaar wordt . Dat ze hier gezond uit mag komen.