WIN! 5x kerstkaarten & kerststickers van Oktoberdots

76

Als je Christmaholic al wat langer volgt, dan ken je Oktoberdots vast al! Deze Nederlandse ontwerpster maakt de afgelopen jaren prachtige kaartjes, posters, stickers. En vooral haar kerstcollectie is ongelofelijk populair. Voor dit jaar heeft ze een compleet nieuwe serie gemaakt, die je via haar webshop kunt bestellen, maar ook hier op Christmaholic kunt winnen!

Tartanprintjes: veel liefde voor de Schotse ruit

Oktoberdots heeft voor Kerst 2016 vier geweldige kerstkaarten ontworpen met Schotse ruitpatronen, gecombineerd met bekende kerstquotes. Er is een tartan-kaart met “All I want for Chrismtas is you” en één met “It’s gonna be a cold cold Christmas without you”. De andere twee unieke kerstkaartjes hebben de volgende teksten: “I’m dreaming of a white Christmas” en “May your days be Merry & Bright”.

kerstkaarten-oktoberdots-tartan-2016De kerstkaarten kun je allemaal los bestellen in de shop van Oktoberdots voor €1,25 per stuk. Ze zijn een cadeautje op de deurmat van de ontvanger, maar natuurlijk ook erg leuk om zelf in een lijstje te plaatsen!

oktoberdots-schotse-kerstkaarten-quotestartan-kerstkaarten-oktoberdotsBij deze serie heeft Babet van Oktoberdots verder ook een hele leuke kerststicker ontworpen. Perfect om een enveloppe mee dicht te plakken als je iets per post verstuurt deze weken. Maar natuurlijk ook om je kerstcadeautjes mee te versieren!

kerststickers-oktoberdots-1Klassieke kerstkleuren & mooie kerst-illustraties

Hou je van de klassieke kerstkleuren als rood, groen en wit? Dan heeft Oktoberdots nog een serie kerstkaarten waar je vast blij van wordt! Deze vier kaarten hebben vrolijke kerstillustraties van onder meer een kerstsok, kerstballen en kerstcadeautjes.

kerstkaarten-oktoberdots-illustraties-4 Wat kun je precies winnen?

Babet van Oktoberdots heeft speciaal voor jullie vijf superleuke pakketjes samengesteld. Daarin vind je onder andere:

 • 4 kerstkaarten uit de Schotse tartan-serie met kerstquotes erop
 • 4 kerstkaarten met vrolijke kerstillustraties
 • kerststickers met Schots tartan-printje en ‘Have a very Merry Christmas’ erop
 • een aantal andere kerststickers om je cadeautjes mee te versieren

Hoe maak je kans op deze prijs?

Hoe je kans maakt op één van de vijf setjes van Oktoberdots? Door hieronder een reactie achter te laten natuurlijk! Vertel me welke kerstwens jij zou schrijven op de achterkant van deze kaarten als je ze naar je geliefden zou sturen. Doe dat uiterlijk 23 november 2016, daarna telt je reactie helaas niet meer mee.

kerstkaarten-oktoberdots-tartan-schotsOp deze winactie zijn wederom de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat onder andere dat je 16 jaar of ouder moet zijn om mee te doen aan deze winactie. En dat je in Nederland of Belgieë moet wonen om kans te maken. De winnaars ontvangen via e-mail bericht. Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie kerstwensen!

De winnaars van deze winactie zijn geworden: Lin Vinken, Joy Storm, Marijke Veldhuizen, Jacqueline (achternaam onbekend) en Rita de Leeuw.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

76 reacties

 1. Net verhuisd zou ik er eentje aan mijn lief willen geven met de tekst: Dat we nog maar vele Kerstdagen mogen vieren met elkaar en de kids in ons nieuwe huis! X

 2. Al jaren een grote fan van Oktoberdots. Al heel veel series gekocht. Deze set is nog niet in het bezit. De kerstwens die ik erop zou zetten is:

  Laten we elkaar in 2017 accepteren zoals we zijn, ook al is diegene een beetje anders!

 3. Ik weet nog niet wat ik aan wie zal schrijven, dat is altijd een verrassing! Maar…mijn plan om niet een hele kaart vol te schrijven lukt op de een of andere manier nooit, dus staat het wel altijd helemaal volgeschreven met een persoonlijke boodschap op de desbetreffende persoon incl. situatie afgestemd. Wordt schijnbaar toch gewaardeerd door de ander, vooral wanneer ik dan doodleuk voor ‘rotmeid’ wordt uitgemaakt en dan weet ik dat ik het juiste heb geschreven.

 4. Als groot fan van De Reiziger/Outlander sluiten deze kaarten hier perfect op aan. Ik stuur deze kaart naar een goede vriendin en zet erop: I wish you a Jamie in 2017 🙂

 5. ik stuur graag elk jaar een leuke nieuwe kaart naar vrienden en familie (ze zullen geen 2 dezelfde kaarten krijgen het jaar erop 😛 )
  ik ben wel klein met mn tekst…moet er teveel schrijven dus houdt het bij groetjes maar hoop dat dat genoeg is om deze mooie kaarten eens te mogen versturen 😀

 6. Ik wens je liefde in overvloed en een geweldig gezond nieuwjaar. Tijd voor ontspanning en bezinning, vredig leven met elkaar! Respect voor dieren, natuur en de mens. Tevreden en dolgelukkig zijn, dat is voor jou mijn wens 🙂

 7. Voor mijn vriendinnen: Lieverd ik wil je met dit kaartje nogmaals bedanken voor de steun in de moeilijke periode welke wij achter de rug hebben na het herseninfarct van mijn andere helft, bovendien wil ik je graag een goed en gezond 2017 wensen en dat wij nog heel lang bevriend mogen blijven.

 8. Jacqueline de Ridder op

  Op mijn kerstkaarten schrijf meestal iets persoonlijks, dus op elke kaart iets anders. Maar ik wens iedereen voorspoed, gezondheid en liefde voor het nieuwe jaar!

  • carla martijnse op

   Iedereen die ik een kerstkaart stuur krijgt een persoonlijke wens toegestuurd, daar denk ik over na en ik ga er echt voor zitten ! Ik wens alle lezeressen/lezers van christmaholic in ieder geval een gezond en voorspoedig 2017 toe!!!

 9. een aan mijn man: lieve…….we hebben een heftig jaar gehad, maar je weet dat ik mijn best doe om eroverheen te komen, steun mij en 2017 wordt weer als vanouds!

  een aan mijn dochter en schoonzoon; lieve…….jullie hebben een grote stap genomen om aan een enorm probleem te werken! ik weet zeker dat het jullie 9uiteraard met onze steun en hulp) zeker gaat lukken! hou van jullie, mama

  een aan mijn zoon: lieve…….jij bent altijd al mijn lachebekkie geweest, ben blij dat je nu weer terug bent van een grote reis, kun je mij weer blij maken! hou van je, moeders

  een aan mijn schoondochter: lieve……., wat ben je toch een mooi kind, zowel van buiten als van binnen! vertrouw daar op! het gaat helemaal goed komen met jou! liefs, je schone mama

 10. Bianka Melchels op

  Dat de kerstdagen vol liefde zitten, ook met degene die er niet bijzijn en dat 2017 een super jaar mag worden in alles.

 11. Ik wens je/jullie voor het komende jaar veel geluk, warmte en liefde. Goede gezondheid en een flinke dosis verwondering voortkomend uit onvergetelijke momenten die deel zullen worden van jullie mooiste herinneringen. Een prachtig Kerstfeest en een gezellige oud&nieuw!! Hoop je/jullie snel weer te zien, liefs….

 12. Jacqueline Pallett op

  Ik zou een kaart sturen naar mijn (sinds kort op zichzelf wonende) zoon met de tekst: Have a very messy Christmas. Ik denk dat de strekking wel duidelijk is: hij laat altijd een spoor van rotzooi achter zich.

 13. Ik zou erop zetten. Ik wens jullie een heerlijke kerst toe en een knallend uiteinde toe.

  En ik hoop dat we in 2017 elkaar nog heel veel zien voor super veel mooie momenten

  Liefs
  Eduard en Lisanne en heel veel kinderen

 14. Wat leuk! Wij gaan in januari 2017 verhuizen, nieuwe baan voor mijn man. Nieuwe school vd kids. Dus ik zou iig het nieuwe adres erop zetten. Daarna met de wens dat ons nieuwe jaar vol met nieuwe uitdagingen begint. Dat ik hun ook een uitdagend mooi 2017 wens!

 15. Erika van Koert op

  Wat een leuke serie.
  Deze ken ik helemaal nog niet.

  Ik zou er op zetten :

  Wij wensen jullie een goed, gelukkig maar vooral een gezond 2017 .

 16. Nou… Ik durf het bijna niet te vertellen…

  Maar;
  Mijn ami woont in Bethlehem… En we hebben elkaar op kerstavond ontmoet.
  Dus kerst staat voor mij best wel symbool voor iets… Op de kaart komt: ‘It’s gonna be a cold and lonely christmas.. See you in March, habibii! -x- ‘

 17. Femke Willemse op

  Iedereen krijgt van mij een kaartje, maar de mensen die het dichtst bij me staan krijgen altijd een bijzondere (meestal zelfgemaakte) kaart. Daar schrijf ik iets persoonlijke in en natuurlijk dat ik hoop dat 2017 een beter jaar zal worden, vol gezondheid, liefde en geluk!

 18. O ja deze kaarten zijn leuk. Ik zou ze sturen naar mijn vriendinnen en iedereen krijgt van mij een eigen persoonlijke tekst met een kerstwens van mij voor hun.

 19. Ik wens jullie alle goeds en geluk,
  dan kan hopelijk het jaar 2017 niet meer stuk!
  Vol liefde, avontuur en lol…
  Maar ga vooral eerst genieten van de kerststol!

 20. De kaarten zijn ontzettend leuk!

  Ik heb 5 jaar geleden zelf kaarten gemaakt met oude foto’s van mijn zussen en mijzelf in de sneeuw, zwart wit nog, ze waren echt mooi geworden.
  Aan de binnenkant heb ik de tekst van Charles Dickens uit A Christmas Carol in sierlijke ouderwetse letters laten drukken.

  ” I will Honor Christmas in my Heart, and try to Keep it all the Year. ”

  Ik vind deze tekst zo mooi, het zegt veel over wie ik ben.
  Natuurlijk kan ik niet ieder jaar dure kaarten laten drukken, dus dit jaar misschien met de hand.
  Het blijft mooi!