Gold baby! Kersttafel versieren met gouden decoraties

2

Het is niet al goud wat blinkt, maar in deze blog wel! Waar koper en roségoude de afgelopen jaren als trendy metallic kleuren de kerstbomen domineerden, is geelgoud weer bezig met een opmars. Hou jij van goud in je kerstboom en interieur? Dan mag deze chique kleur ook op je kersttafel niet ontbreken. De kerst tafel dekken met goud: in deze blog vind je allerlei foto’s en tips ter inspiratie!

Goud & wit op je kersttafel

Goud & wit is een prachtige, feestelijke en chique combinatie. Je kunt er eigenlijk niet mee de mist in gaan. Dat zie je wel op de foto’s van Zara Home hieronder! Je kunt er ook voor kiezen om wat zwart in de mix te gooien, voor een wat stoerder resultaat.

kerst tafel dekken3

Goudkleurig tafellinnen voor het kerstdiner

Zelf zou ik niet zo snel voor een gouden tafellaken gaan, maar eerder voor wit. Of een tafelkleed waar goud én wit in verwerkt zijn. Je kunt ook kiezen voor een wit tafellaken en een goudkleurige loper eroverheen. Op de foto’s hieronder zie je een paar prachtige voorbeelden. Ga met je muis boven de foto hangen om te zien waar de producten op de foto vandaan komen. En klik er op voor een grotere weergave!

Goudkleurig kerstservies

Glazen en servies met een gouden randje of met gouden decoraties als sterretjes erop. Het staat werkelijk prachtig! Sereen, feestelijk en zeer glam!

Bron: Mia Fleur

Bron: Mia Fleur

Goudkleurig bestek

Als je basis wit is, dan is het natuurlijk mega chique om feestelijk gouden bestek te gebruiken voor je kersttafel! Op Bol.com vind je bijvoorbeeld een vierentwintigdelige gouden bestekset voor zes personen (€40). Het bestek op de foto hieronder is van Mia Fleur.

miafleur_1558590_goldcutleryset24pc-jpgGouden servetten en andere tafeldecoratie

Maar er is meer goud voor op tafel! Wat dacht je van tafelconfetti, papieren kerstservies, kerstservetten in wit & goud, of leuke kerstige naamkaarthoudertjes met gouden glitter erin? Kijk onder andere eens rond bij Partydeco of What a Wonderful Christmas voor deze prachtige producten.

Kerstdecoratie op tafel met goud in de hoofdrol

Natuurlijk horen er ook kaarsen, kerstballen, kerstgroen en ander moois op je feestelijk gedekte gouden kersttafel. Met de foto’s hieronder doe je hopelijk nog wat extra inspiratie op!

Kerst tafel dekken met goud: iets voor jou?

En, inspiratie opgedaan? Ga jij voor goud deze Kerst? Ik ben benieuwd! Ik hoor ook heel graag welke van deze plaatjes jij nou het allermooiste vond. En heb jij nog foto’s van jouw eigen gouden kersttafel? Upload ze dan bij je reactie hieronder! We zijn nieuwsgierig :).

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

2 reacties

  1. Wit, Goud en glitters! Dat is voor mij kerst! In voorgaande jaren altijd heel rustig met wit als basiskleur en gouden accenten, dit jaar ga ik voor spetterend goud (op dringend verzoek van mijn kleindochter van 5 die verzot is op alles wat glittert en glimt). Heb een paar maanden geleden 4 meter stof met gouden pailletten besteld (voor heel weinig geld) dus onze lange tafel met 16 personen wordt helemaal over-the-top. I love it!
    Witte accessoires en servies erop, glaswerk met glitters, en die gouden tak met blaadjes op jouw foto hierboven, ga ik ook gebruiken. Gebruik dan alleen witte glitterspray. Of misschien toch die groene takken met gouden kaarsjes e.d. er op, zoals hierboven. Ik heb nog even om dat te beslissen 🙂
    Waarschijnlijk alleen dit jaar, want ik hou toch het meest van een gedekte tafel zoals op de 2e foto van boven.