Win 4 x 2 kaartjes voor het Nederlands Ijsbeelden Festival (2016)

138

Dikke winterjas aan, sjaal om, handschoenen aan en muts op, want brrr.. wat is het koud! Of dat buiten het geval is, moeten we nog maar even afwachten. Maar bij het indoor Nederlands Ijsbeelden Festival 2016 is het gegarandeerd ijs- en ijskoud. En net als vorig jaar, mag ik 4 x 2 kaartjes weggeven voor dit bijzondere winterevenement. Lees je mee?

Prachtige ijssculpturen en sneeuwbeelden

Het Nederlands IJsbeelden Festival is een must see in de wintermaanden. Het festival pakt dit jaar extra groots uit: ruim 3.000 m² wintervertier voor de hele familie. Na het succes van het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle van de afgelopen 5 jaar, slaat het evenement dit jaar zijn vleugels uit naar de Arena Boulevard in Amsterdam.

collage ijsbeelden festival 2015De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar Amsterdam. In een 1.500 m2 grote vrieshal (waar het continu -10 graden is) gaan ze aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Er worden meer dan 100 prachtige sneeuw- en ijssculpturen gemaakt die tot wel 6 meter hoog zijn. Licht, muziek en special effects maken de ijskoude beleving helemaal af.

Muziek inspireert

Het thema van dit jaar is ‘music inspires’. Of je nu houdt van klassiek of modern, musical of punk, Hollandse hits of wereldmuziek, Michael Jackson of Justin Bieber… het komt allemaal langs tijdens de grootste editie ooit van het Nederlands IJsbeelden Festival.

ijsbeelden-festival-2016Muziek Museum & gezellige horeca

Nieuw dit jaar is het Muziek Museum in de enorme toegangshal van het festival. Daar worden bezoekers uitgenodigd een indrukwekkende ontdekkingsreis te maken langs muziekstijlen, muziekculturen en de geschiedenis van muziek. Natuurlijk is er ook een grote horecagelegenheid. waar je kunt genieten van een warm drankje (glühwein, koffie, thee, warme choco) en een heerlijke lunch of een lekker gebakje (apfelstrudel!).

ijsbeelden festival 2015 draaimolenBelangrijke informatie en 20% korting op tickets!

Het Nederlands IJsbeelden Festival vindt plaats van 10 december 2016 tot en met 5 februari 2017 op de Arena Boulevard in Amsterdam-Zuidoost. Het evenement is alle dagen geopend van 10:00 tot 19:00 uur.

Heb je geen kaartjes gewonnen, maar wil je toch naar dit speciale evenement? Via Christmaholic krijg je 20% korting als je code CHRI2016 invult bij het bestellen van je tickets. Kaartjes voor volwassenen kosten dan geen dan geen €16,50 maar €13,20 per stuk. Tickets bestellen doe je op de website bij ‘Tickets’ (Let op: kies ‘ik heb een code’).

Win 4 x 2 tickets – hoe maak je kans op deze prijs?

Zoals gezegd mag ik van het festival 4 x 2 kaartjes weggeven! Wil jij samen met iemand anders naar dit bijzondere festival? Laat dan hieronder uiterlijk 30 november een reactie achter en vertel me wat jij zo mooi en bijzonder vindt aan ijssculpturen.

ijsbeeldenklaas-jelmersixma0032De winnaars ontvangen na 30 november via e-mail bericht en krijgen de kaartjes ook digitaal toegestuurd. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat onder andere dat je 16 jaar of ouder moet zijn om mee te kunnen doen en dat je in Nederland of België moet wonen.

De winnaars van deze winactie zijn geworden: Pauline Witte, Ria (achternaam onbekend), Dirk Hols en Vera Limpens.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

138 reacties

 1. Ik doe graag mee aan de prijsvraag, aangezien ik hier graag met mijn zusje heen wil omdat ik er erg houd van de winter en de kerst en vind dat een ijssculpturenevenement hier echt bij hoort. Ik heb deze sculpturen nog nooit in het echt gezien, dus ben heel benieuwd!

 2. Saskia de Reus op

  Ik zou graag met mijn vriend naar het ijsbeelden festival gaan. Ik heb helaas geen goede reden waarom ik perse die kaarten zou moeten winnen. Ik vind het gewoon super mooi en knap om te zien en zal het festival graag een keer meemaken.

 3. Ik zou wel met mijn dochter heen willen. Al jaren ging ze naar Zwolle toe met een vriendin maar dat vondt ik best wel een lange reis vanuit Anna Paulowna (Kop van Noord Holland). Dus nu zou ik haar willen verassen met kaartjes voor Amsterdam en dat ik dan mee ga. dat zal ze zeker heel leuk en gezellig vinden. Groetjes

 4. Lijkt me heel bijzonder en sfeervol om dit te mogen beleven
  en ook aan mijn vriendin te mogen geven.
  Ik heb er veel over mogen horen…
  Dus maar hopen dat wel de kaartjes mogen scoren!!!

 5. Hallo Christmaholic, Aangezien wij onze verjaardagen op een speciale manier willen vieren -zo bij al die andere feestdagen (sint/kerst/oud-nieuw)- zou ik graag 4 kaartjes willen winnen voor ons gezinnetje. (Onze dochter Merlijn wordt 22 dec. 13 jaar en ik word 28 dec. 42 jaar- en oma wordt 29 dec. 66 jaar).

 6. Het echt bijna niet te geloven dat dit echt van ijs gemaakt is. Zo ontzettend knap en zo mooi. Wij zouden er heel grasv, lekker warm aangekleed een kijkje willen nemen.

 7. Ik vind het zo fascinerend omdat het gewoon kunst is. Net als figuren maken uit bomen of zand. En het allermooiste er aan vind ik dat het maar zo tijdelijk is en dat het gemaakt is uit een product uit de natuur. Ik heb het jammer genoeg nog nooit in het echt mogen bewonderen, maar hoop dat dit de eerste keer wordt.

 8. Pure kunst! Geweldig als je zoiets kunt maken. Mooi om te zien, leuk om er de verhalen bij te bedenken (en in gedachten te zien), maar wat ik echt bijzonder vind, is de lichtinval. Net zoiets als prima’s, de kleuren in het licht, het lijkt wel glas, echt prachtig.

 9. Het lijkt me ontzettend mooi om het zelf te zien en niet via plaatjes e.d. , kunst / vak apart en nu voor ons een stukje dichterbij dat is ook fijn en een apart sfeertje denk ik als je buiten misschien al in een voorjaarstemp. loopt en daar binnen in de vrieskou. Dit hele gebeuren zou ik graag mee willen maken.

 10. dat ziet er supermooi uit! Ik zou mijn dochter en schoonzoon (die tijd eindelijk weer in ons kikkerlandje!) meenemen,
  mooie foto’s van hun en de ijssculpturen maken en samen met mijn man genieten van hun blijde toeten!

 11. zou heel graag met mijn man dochter en schoonzoon gaan heb nog nooit ijssculpturen gezien zou het geweldig vinden
  en genieten ervan

 12. Vindt zandsculpturen ook altijd prachtig en super knap hoe die gemaakt zijn dus zou nu ook graag de sneeuw- en ijssculpturen gaan bekijken. Of dat net zo fascinerend is moeten we bekijken.

 13. Het lijkt mij fantastisch om hier heen te gaan, een soort sprookjes gevoel roept het op in prachtige kleuren met een glans dat oogverblindend mooi moet zijn. Het lijkt mij ware schoonheid om te zien.
  Heel graag ga ik hier samen met mijn vriend naar toe.

 14. Ik zou er graag samen met mijn man en zoon naar toe gaan. Echt fantastisch Hoe de mensen zo’n ijssculptuur kunnen maken en voor ons mooi om te bekijken. En onze zoon wil graag een keer naar Amsterdam, omdat hij daar nog nooit geweest is, dus 2 vliegen in 1 klap. Ben ook wel benieuwd hoe daar de kerstversieringen en of kerstmarkten zijn.

 15. Ik zou graag met mijn zusje gaan. Ik vind het festival mooi omdat het zo bijzonder is wat ze van ijs kunnen maken.het is prachtig en ook weer apart.

 16. Het ziet er zo al prachtig uit, maar in het echt moet het een unieke sfeer uitstralen. Wij logeren daar in de buurt in januari en het zou dan ook de juiste gelegenheid zijn om al dat moois te komen bekijken. Ik hoop dat we geluk hebben deze keer, want normaal winnen wij nooit iets.

 17. Ik doe dolgraag mee aan deze actie om samen met mijn partner, buurman en buurvrouw naar toe te gaan. Wij zijn lid van een fotoclub en zouden heel graag mooie foto’s maken van deze prachtige sculpturen.

 18. Dat geglinster van het ijs en dan ook nog zo mooi gemaakt. Weet zeker dat onze 4 kinderen en wij natuurlijk het geweldig vinden

 19. Ik doe heel graag mee! Een paar jaar geleden zijn wij naar Fins Lapland geweest, daar staan ijssculpturen gewoon voor ene winkel of bij een gebouw. Als ik ze in Nederland kan bekijken krijg ik weer even dat heerlijke gevoel terug wat ik daar had!

 20. Ik ben al een aantal keer naar (zand- ijssculpturen wezen kijken en ik blijf gefascineerd hoe men zo iets prachtigs kan creëren.

 21. Marjo Groeneveld op

  Het lijkt mij schitterend om te zien. Ik heb zoiets nog nooit gezien. Zou daar heel graag met een vriendin naar toe gaan. Hoort ook echt bij de winter en Kerst. Echt een dag uit!!!

 22. Wij zijn al verschillende keren naar Zwolle geweest, maar ik heb graag de reis naar het voor ons zo verre westen er voor over om deze keer opnieuw van de ijsbeelden te genieten. Vooralhet thema muziek spreekt ons heel erg aan met allerlei amateurmuzikanten in de familie.

 23. Wat een feest als je naar de scurpturen bent geweest! Ptachtige fantasieen worden waar en het leven staat weer open voor de wonderen.