Video-impressie sfeervolle kerstshow Intratuin Halsteren

0

Buiten is het koud en guur.. maar bij Intratuin Halsteren kun je de kerst beleven als nooit tevoren. In de grootste overdekte kerstshow van Nederland! Hier vind je het grootste aanbod en de nieuwste kersttrends. Ben je nog op zoek naar inspiratie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk het filmpje hierboven maar!

Alles voor een mooie Kerst

Alles wat je nodig hebt om jouw kerst tot een succes te maken vind je hier! Van de basis tot de kleinste details. Het assortiment is eindeloos. De echte kerstbomen en de kunstkerstbomen staan ruim uitgestald, de verschillende verlichting is overzichtelijk gepresenteerd en de 5 verschillende kerstthema’s zijn duidelijk te onderscheiden. Voor ieder wat wils.

Nostalgische carroussel

Intratuin Halsteren is een compleet dagje uit voor het hele gezin! Voor groot en klein is er genoeg te zien en beleven. De kinderen kunnen gratis meedraaien in de nostalgische carrousel en ook het rijdende treintje is een geliefde attractie.

intratuin halsteren kerst 2015Groot restaurant met verse gerechten

Met een tussenstop in het ruim opgezette restaurant kun je je bij Intratuin Halsteren makkelijk een hele dag vermaken. Tussendoor even rustig zitten en genieten van een heerlijk kopje koffie met gebak of een uitgebreide lunch. Ook voor een diner kan je hier terecht. Kortom.. de mogelijkheden zijn eindeloos! De heerlijke gerechten worden bereid met verse ingrediënten uit de omgeving en veranderen mee met de seizoenen.

Bekijk de video!

Bekijk de video om een impressie te krijgen van de kerstshow bij Intratuin Halsteren. Wil je de echte kerstbeleving ervaren? Kom de show dan zeker in het echt bekijken!

Intratuin Halsteren is te vinden op het adres Halsterseweg 65a te Halsteren. Bij de winkel is een grote parkeerplaats waar je gratis kan parkeren. Elke zondag is de winkel geopend van 11.00 – 17.00 uur (m.u.v. 2e kerstdag). Elke donderdag en vrijdag is het koopavond tot 21.00 uur. Van 5 t/m 9 december zijn er extra koopavonden tot 21.00 uur. Volg Intratuin Halsteren op Facebook om nog meer kerstinspiratie op te doen! Kijk voor meer informatie op www.intratuinhalsteren.nl.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!