WIN! 4x €25 tegoed voor kerstkaarten van Kaartje2go

127

Heb jij je kerstkaartjes al gekocht en verstuurd? Zo niet: dan zou ik zeker even meedoen met deze winactie! Ik mag namelijk 4 x €25 shoptegoed weggeven van Kaartje2go. Op deze website kun je niet alleen supermooie kerstkaarten vinden, maar ook bijvoorbeeld kerstmenukaarten en kerstverhuiskaarten bestellen. Lees gauw verder!

Kerstkaarten met je eigen foto’s

Natuurlijk kun je bij Kaartje2go mooie gewone kerstkaarten kopen. Maar persoonlijk vind ik de kerstkaarten met eigen foto’s nog veel leuker! Er zijn super veel verschillende soorten fotokerstkaarten beschikbaar, waar je alleen nog maar je eigen foto(‘s) in hoeft te zetten.

kerstkaart-met-fotoBen je lekker creatief aangelegd? Dan kun je ook je eigen fotokerstkaart from scratch maken en samenstellen. Hieronder vind je een paar voorbeeldjes van (foto)kerstkaarten die je zou kunnen maken met je shoptegoed! Tof hè?

Kerstmenukaartjes online bestellen

Heb je je kerstkaarten al in huis? Ook dan zou ik zeker meedoen met deze winactie! Want je kunt ook hele andere leuke dingen bestellen van het tegoed. Zoals kerstmenukaarten! Ik wist tot voor kort helemaal niet dat je online menukaarten kunt bestellen. Maar ik vind het echt super origineel. En het staat heel feestelijk op de kersttafel, kijk maar naar de foto’s hieronder.

Je kunt uit een aantal kerstmenukaarten kiezen en beslissen of je de menukaart als enkele kaart wil (met een voor- en achterzijde) of als dubbele kaart, zodat je ín de kaart het menu kunt schrijven. Je kunt ervoor kiezen om de kaart thuis te beschrijven, maar met de digitale kaartenmaker van Kaartje2go kun je natuurlijk ook de tekst in de menukaart laten drukken. De keus is aan jou!

Hoe maak je kans op deze prijs?

Ik mag dus €25 shoptegoed weggeven aan vier gelukkige winnaars. Zoals altijd maak je kans op deze prijs als je hieronder een reactie achterlaat. Doe dat uiterlijk 14 december, anders ding je helaas niet meer mee voor de prijs.

Vertel me in de reactie wat voor kaarten jij zou bestellen als je het tegoed wint. Worden het fotokerstkaarten? Gewone kerstkaarten? Of toch misschien kerstverhuiskaarten of kerstmenukaarten? Ook nieuwjaarskaartjes behoren uiteraard tot de mogelijkheden! Je kunt het tegoed tot slot ook bewaren tot volgend jaar, om er dan bijvoorbeeld leuke verjaardagskaartjes voor je vrienden mee te bestellen. Het is maar net wat jij wil!

Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je in België of Nederland moet wonen om kans te maken op de prijs en dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn. De winnaars van deze winactie krijgen via e-mail bericht.

WINNAARS

De winnaars van deze winactie zijn geworden: Ilsiee Prins, Maria Maas, Danielle Lakeman en Esther Golstein. De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

127 reacties

 1. Het maken van een eigen kerstkaart stond al op de planding. Mijn vriend en ik zijn eind april verhuisd, maar hebben nooit een verhuiskaart gestuurd, dus dit leek ons alsnog een goede kans om iedereen fijne dagen te wensen en eindelijk officeel ons nieuwe adres met vrienden en familie delen. 4 jaar terug hebben we dat toen ook gedaan, en dat is zo’n leuke kaart gworden, dat we die ieder jaar gewoon weer ophangen. Hopelijk kunnen we met het tegoed weer net zo’n leuke kaart maken, die iedereen dan ook daadwerkelijk bewaard 🙂

 2. Kerstkaarten heb ik nog niet in huis. Sommigen in mijn omgeving sturen ze ook niet meer. Maar ik blijf het doen.
  Leuke prijs die wordt verloot.
  Groetjes

 3. Als ik zou winnen zou ik een extra leuke en mooie kerstkaart uitkiezen voor de mensen die juist dat beetje extra in mijn hart hebben.

 4. Een leuke gezellige kerstkaart op de mat geeft toch net wat extra’s dus ik ga voor de kerstkaarten om naar wat vrienden en familie te sturen waar we de kerstdagen niet mee doorbrengen,

 5. paula voorwinden op

  Voor ons kerst diner de kerstmenu’s! Heel orgineel en zoo gaaf! En.. nog tegoed over na deze menu’s? dan nog een paar leuke kerstkaarten met een foto van onze pup & oudere hond! Gaaf!

 6. Mijn echtgenoot wordt binnenkort 50. Ik zou graag een kerstkaart inclusief uitnodiging voor het feest van mijn man willen maken!

 7. Kerstkaarten maar dan met een tekst voor familie en vrienden die een bewogen jaar achter de rug hebben , als bemoediging om zo te laten weten dat we aan ze denken

 8. Oh ja, die menukaarten zijn leuk! Nooit over gedacht om die ergens te bestellen, maar voor die ene keer per jaar dat we echt een menukaartje op tafel zetten, is zo’n mooie wel een extra feestje!

 9. Wat een mooie winactie. Standaard kerstkaarten sturen doe ik sinds enige jaren niet meer. Maar iets speciaals verzenden, bij uitzondering, is dan wel weer leuk. Maar ik ben er nog niet over uit. Misschien ga ik dit tegoed wel op een andere manier verzilveren. Eerst maar eens winnen.

 10. Pamela Meerlo op

  Niet erg origineel, maar ik zou heel graag fotokerstkaarten versturen. De kat van mijn moeder met een kerstmuts op, lijkt me een superplaatje!

 11. Ja, graag! Ik stuur nog steeds graag echte kerstkaarten. Veel warmer en persoonlijker dan alleen een ecard of berichtje op social media.
  Met dit tegoed zou ik nog meer mensen met een kaartje kunnen verblijden, dus afwachten maar!

 12. Heel leuk, ik zou fotokerstkaarten en menukaarten voor het kerstdiner bestellen. Moet ik wel snel nog even het menu vaststellen!

 13. Ik stuur het hele jaar door veel kaarten want ik vindt het zelf erg leuk om een echte kaart in de brievenbus te hebben. Dit tegoed kan ik dus heel goed gebruiken.

 14. Wat zou ik dit graag winnen! Ik zou gaan voor kerstbedankkaartjes. Kerst lijkt me een goede gelegenheid om vrienden/familie te laten weten dat je dankbaar bent dat ze in je leven zijn. Het zouden dus erg persoonlijke kaarten worden.
  Liefs

 15. Ik doe heel graag mee, ik ben nog van de oude stempel en stuur voor iedere gelegenheid en ook “zomaar” kaartjes aan vrienden, familie, buren en collega’s.
  Ik vind dit persoonlijker dan kaartjes via Facebook en mail.

 16. Monique Lagerwaard op

  Ik zou foto kerstkaarten versturen, het wordt de 1e kerst van mij en mijn vriend samen ……Dus het zou superleuk zijn om te winnen.

 17. Leuk!! zou het tegoed gebruiken om uitnodigingen te maken. Voor het kleine feestje dat we in de zomer gaan vieren omdat we vandaag 12,5 jaar getrouwd zijn. Haha we vieren het graag in de tuin dus vieren het pas als we 13 jaar getrouwd zijn.