WIN! 4x €25 tegoed voor kerstkaarten van Kaartje2go

127

Heb jij je kerstkaartjes al gekocht en verstuurd? Zo niet: dan zou ik zeker even meedoen met deze winactie! Ik mag namelijk 4 x €25 shoptegoed weggeven van Kaartje2go. Op deze website kun je niet alleen supermooie kerstkaarten vinden, maar ook bijvoorbeeld kerstmenukaarten en kerstverhuiskaarten bestellen. Lees gauw verder!

Kerstkaarten met je eigen foto’s

Natuurlijk kun je bij Kaartje2go mooie gewone kerstkaarten kopen. Maar persoonlijk vind ik de kerstkaarten met eigen foto’s nog veel leuker! Er zijn super veel verschillende soorten fotokerstkaarten beschikbaar, waar je alleen nog maar je eigen foto(‘s) in hoeft te zetten.

kerstkaart-met-fotoBen je lekker creatief aangelegd? Dan kun je ook je eigen fotokerstkaart from scratch maken en samenstellen. Hieronder vind je een paar voorbeeldjes van (foto)kerstkaarten die je zou kunnen maken met je shoptegoed! Tof hè?

Kerstmenukaartjes online bestellen

Heb je je kerstkaarten al in huis? Ook dan zou ik zeker meedoen met deze winactie! Want je kunt ook hele andere leuke dingen bestellen van het tegoed. Zoals kerstmenukaarten! Ik wist tot voor kort helemaal niet dat je online menukaarten kunt bestellen. Maar ik vind het echt super origineel. En het staat heel feestelijk op de kersttafel, kijk maar naar de foto’s hieronder.

Je kunt uit een aantal kerstmenukaarten kiezen en beslissen of je de menukaart als enkele kaart wil (met een voor- en achterzijde) of als dubbele kaart, zodat je ín de kaart het menu kunt schrijven. Je kunt ervoor kiezen om de kaart thuis te beschrijven, maar met de digitale kaartenmaker van Kaartje2go kun je natuurlijk ook de tekst in de menukaart laten drukken. De keus is aan jou!

Hoe maak je kans op deze prijs?

Ik mag dus €25 shoptegoed weggeven aan vier gelukkige winnaars. Zoals altijd maak je kans op deze prijs als je hieronder een reactie achterlaat. Doe dat uiterlijk 14 december, anders ding je helaas niet meer mee voor de prijs.

Vertel me in de reactie wat voor kaarten jij zou bestellen als je het tegoed wint. Worden het fotokerstkaarten? Gewone kerstkaarten? Of toch misschien kerstverhuiskaarten of kerstmenukaarten? Ook nieuwjaarskaartjes behoren uiteraard tot de mogelijkheden! Je kunt het tegoed tot slot ook bewaren tot volgend jaar, om er dan bijvoorbeeld leuke verjaardagskaartjes voor je vrienden mee te bestellen. Het is maar net wat jij wil!

Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je in België of Nederland moet wonen om kans te maken op de prijs en dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn. De winnaars van deze winactie krijgen via e-mail bericht.

WINNAARS

De winnaars van deze winactie zijn geworden: Ilsiee Prins, Maria Maas, Danielle Lakeman en Esther Golstein. De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

127 reacties

 1. Goedemorgen,
  wat geweldig leuk!
  Stuur altijd regelmatig gewoon ”zomaar” een fotokaart naar mijn familie/vrienden als herinnering van een leuk moment wat we samen beleeft hebben of als opkikkertje.
  Zou dan ook goed van pas komen en kan ik hiermee mensen vaker verrassen 😀

  Groetjes,

  Anita

 2. Leuk om je foto op kerstkaarten te laten drukken! de menukaarten zijn ook zeker mooi.
  We moeten nog kerstkaarten op de post doen…. inkopen ook…. mooie winactie!

 3. Ik stuur wekelijks kaartjes naar mensen die alleen of ziek zijn, zodat ze leuke post krijgen. Via deze kaartjes van Kaartje2go kan ik natuurlijk hele leuke persoonlijke en bijzondere kaartjes maken en naar deze mensen sturen, hoe leuk zou dat zijn! Post is namelijk heel belangrijk voor mensen die niet de deur uit kunnen vanwege ziekte, ouderdom of weinig tot geen sociaal contact. En niet alleen met Kerst… groetjes Anita O.

 4. als ik het zou winnen dan zou ik het gebruiken voor foto kerstkaart er voor kopen of bestellen of voor dit jaar nog waar mijn zwanger vrouw met haar zwangerschapsbuik en ik en natuurlijk de 2 honden en de kat op komen te staan en die versturen of ik zal het vanaf volgende jaar dit gebruiken om een foto kerstkaart te bestellen dan is die kleine meid er ook bij sta dus het word dan als ik die win dit jaar nog of volgende jaar

 5. Wat een leuke actie!
  Ik zou het tegoed gebruiken voor menu kaartjes te laten drukken.
  Dit jaar is het grote familie Kerstdiner voor de eerste keer bij ons thuis en ik heb al vanalles in huis gehaald om de tafel mooi te versieren.. (op de foto is al een test opstelling van de tafel te zien, er komen wel nog wat meer kerst accessoires bij hihi) de menu kaartjes zouden de finishing touch geven!

 6. Jeannette de Jongh op

  Ik las van de actie om eenzame mensen een kerstkaart te sturen en wil deze bon gebruiken om er mooie kerstkaarten mee te bestellen, waarmee ik in ieder geval een aantal eenzame mensen iets kan opvrolijken.

 7. Wat een geweldige actie! Lastig wat ik ermee zou doen, zo leuk! Zelf menukaarten maken vind ik echt een super leuk idee maar ik stuur ook regelmatig vriendinnen een kaartje.

 8. Ik zou van dit bedrag een paar mensen een bij hun passende kerstkaart sturen. Even een hart onder de riem geven aan bepaalde mensen.
  Even wat persoonlijker maken, als de gewone kerstkaart van 10 uit een doosje.

 9. Hallooo, wat leuk zeg!!

  Wij kiezen dan voor mooie fotokaarten van onze 2 kindjes!! Eerste kerst als broer & zus..
  Waag een kansje, wie weet!! 🙂

 10. Ik wil heel graag winnen om kaarten te kunnen sturen naar de familie die ik heb in het buitenland. Contact heb ik nauwelijks, maar toch zou ik graag met kerst van me willen laten horen.

 11. Ik zou de menukaartjes bestellen, omdat het een hele leuke herinnering is elk jaar om de verschillende menu’s door de jaren heen nog eens te bekijken.
  En als er nog budget over is de fotokerstkaart; nu iedereen thuis nog zo gek krijgen om mee te poseren 🙂

 12. Ik zou nieuwjaarskaarten bestellen. Ik ben altijd te laat met de kerstkaarten, dus bij mij zijn het meestal al nieuwjaarskaarten ;). Het zou dan ook heel leuk zijn als de kaarten daar bij aansluiten, ipv bij kerst!

 13. Mijn vriendin en ik vieren kerst graag in ons nieuwe, warme huisje. Ik zeg warm, omdat wij dit klushuis begin 2016 kochten en na 4 maanden non-stop verbouwen, het nu eindelijk heerlijk goed geïsoleerd is. En wat is er dan leuker om onze kerstkaart van 2016 direct te kunnen gebruiken als verhuiskaartje naar al onze vrienden en familie. Uiteraard gaat daar een foto van onszelf, inclusief ons mooie huis op!