De kersttafel dekken met HEMA

0

Samenwerking – Laatst vertelde ik je alles over de superleuke, fijngeprijsde cadeautjes van HEMA voor Kerst. Maar de winkel heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Onder andere voor het feestelijk dekken van de kersttafel! In deze blog lees je alles over HEMA’s tafellakens, kaarsen, servetten en ander moois om er een stralend kerstdiner van te maken!

Kleurthema’s voor op de kersttafel

Zoals je in deze blog kunt lezen, krijg je de meeste sfeer als je kiest voor een bepaald kleurschema en alle spulletjes op tafel daar bij aan laat sluiten. Bij HEMA kun je producten voor een feestelijk gedekte tafel vinden in meerdere kleurthema’s. Denk aan rood & wit (traditioneel), blauw & zilver (frozen) en zwart & goud (modern en chique).

Tafellakens en servetten voor Kerst

Textiel geeft structuur en ook diepgang aan je kersttafel! Ik zou dus altijd een leuk tafellaken op tafel leggen. De tafelkleden van HEMA (vanaf €3) zijn er in stof, plastic en papieren varianten. Ook servetten mogen niet ontbreken. Natuurlijk vind je in de webshop diverse kerstservetten met prints van sterretjes, kerstbomen, sneeuwvlokken of herten. De meeste kosten of €1,25 of €1,50 per 20 stuks. Niet duur dus!

Mooi servies

Ook mooi servies mag niet ontbreken op de kersttafel. Komen er veel mensen eten? Dan is het wel zo fijn als je genoeg (van dezelfde) borden hebt, anders wordt het al gauw een rommeltje op tafel. Borden zijn bij HEMA gelukkig niet zo duur, je hebt al een groot dinerbord voor €4. Al het servies van HEMA vind je hier. Heb je geen zin in de afwas? Dan kun je natuurlijk ook voor papieren servies gaan! Voor Kerst heeft HEMA speciale papieren kerstbordjes.

Kerstlicht van prachtige kaarsen

Zonder lichtjes, geen Kerst! Het licht van kaarsen op tafel geeft die feeërieke sfeer waar we allemaal zo van houden. Bij HEMA vind je werkelijk alle soorten kaarsen. Van goedkope waxinelichtjes tot waxinelichthouders (de transparante op de foto hieronder kost €2). En van prachtige gouden, koperkleurige en zilveren rustieke kaarsen tot kandelaars, rode dinerkaarsen en zelfs kaarsen in speciale kerstvormen (€5).

Lekkere wijn en kersttaart

Oh en wist je dat HEMA echt een topplek is om de wijn voor je kerstdiner te scoren? Denk aan fijne omfietswijnen en heerlijke bubbels in een leuke verpakking. Verder verkopen ze ook het lekkerste kerstgebak in hun bakkerij.

De kerstfabriek van HEMA

Kende je trouwens de kerstkadofabriek van HEMA al? Je krijgt daar niet alleen handige inspiratie voor kerstcadeautjes, maar ook voor de kersttafel. Beantwoord een paar vragen en je krijgt direct passende suggesties te zien. Alvast hele fijne kerstdagen allemaal!

Dit artikel is in samenwerking met HEMA tot stand gekomen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!