VLOG: Fijne kerstdagen en tot in 2017!

5

Lieve, lieve Christmaholics… het zit er weer bijna op! Wat een geweldig seizoen hebben we samen weer mogen beleven. Ik hoop dat ik jullie, samen met de gastbloggers, weer heb kunnen inspireren en blij heb kunnen maken met al die blogs, foto’s, plaatjes, video’s, gratis downloads en nog veel meer.

Persoonlijke hoogtepunten van 2016

2016 was voor mij persoonlijk een jaar vol hoogtepunten. Zo werd ik in maart ten huwelijk gevraagd door mijn lieve, lieve Robert. En morgen, op 23 december – de laatste werkdag voor Kerst – gaan we samen in ondertrouw. Geen kerstbruiloft, maar dus toch een beetje trouwen met Kerst. Ook onze save the date-kaart is in kerststijl. Ik blijf toch een Christmaholic hè :).

Verder kreeg ik de sleutels van mijn eigen kantoortje, super fijn. Al heb ik ongeveer het hele Christmaholic-seizoen van huis uit gewerkt, omdat ik zoveel foto’s moest maken en afspraken had! Maar toch was mijn eerste eigen kantoor absoluut een persoonlijk en zakelijk hoogtepunt.

Hoogtepunten voor Christmaholic

Ook voor Christmaholic waren er de nodige hoogtepunten. Zo ging ik samen met Robert op mijn eerste persreis. Volledig verzorgd en betaald met DFDS naar Newcastle. Hoe ontzettend gaaf was dat! Het is heel iets anders dan een relaxt weekendje weg (ik heb er hard moeten werken, ook na thuiskomst nog). Maar dit smaakte zeker naar meer! Volgend jaar naar Santa Village in Lapland? 😀

En verder waren al jullie geweldige reacties, berichtjes, mailtjes, appjes en likes natuurlijk allemaal kleine hoogtepuntjes. Wat maken jullie me daar toch steeds blij mee! En in oktober en november waren er trouwens bijna 25% meer bezoekers op de blog dan vorig jaar, iets waar ik erg trots op ben.

Duizendmaal dank

Ik wil dit moment daarnaast graag gebruiken om een aantal mensen en bedrijven te bedanken. Ten eerste Arvid Bux, de technische man die Christmaholic draaiende houdt, hoe moeilijk dat ook is als er honderden bezoekers tegelijk reacties achterlaten! You’re the best, brother from another mother.

En daarnaast alle bloggers die dit jaar een bijdrage hebben geleverd aan de site. Waaronder de twee Anouks, Jessica, Suzanne, Josien, Karen, Lindy en Esther. Jullie zijn toppers! En natuurlijk niet te vergeten: Robert de Boer, mijn aanstaande, mijn alles. Die me overal naartoe heeft gebracht, foto’s heeft gemaakt en er altijd voor me is. Met jou kan ik de wereld aan.

Zonder jullie was het niet gelukt

En dan zijn er ook nog een paar bedrijven die het – dankzij de advertenties die ze plaatsen – mogelijk maken voor mij om van deze site mijn werk te kunnen maken. En daar ben ik ze heel, heel erg dankbaar voor! Want honestly, ik doe niets liever!

Ik heb het onder andere over Tuincentrum Coppelmans (Patrick, je bent een kanjer!), Intratuin Nederland, Intratuin Halsteren, Intratuin Duiven, Kerstwereld Hendriks en Tuincentrum de Boet: bedankt voor de geweldige samenwerking. En hopelijk tot volgend jaar!

Ook wil ik Digitransfer bedanken voor de fantastische Christmaholic kersttruien, ik heb er eentje aan terwijl ik dit type. En Mooi PR voor de prachtige beautyproducten die ik heb mogen ontvangen en laten zien. Van de Clinique adventskalender heb ik nog steeds elke dag veel plezier. En ik ben ongetwijfeld een paar bedrijven vergeten, ook voor jullie: duizendmaal dank!

Tot volgend jaar!

Dat was ‘m dan, het zit er alweer bijna op. Het is nu echt bijna Kerst! In de video hierboven nemen een paar gastbloggers en ik afscheid van jou en wensen we je hele fijne Kerstdagen en een gelukkig, gezond, liefdevol en succesvol 2017. En natuurlijk hopen we allemaal dat we jullie volgend jaar weer terug mogen zien op Christmaholic! Dikke kerstknuffel allemaal… En hou het vast die kerstspirit hè. Christmas is not just one day!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

5 reacties

  1. Heel hartelijk bedankt voor alle mooie blogs, tips, foto’s en fimpjes dit jaar! Ik heb er zoals altijd enorm van genoten en gelachen, zeker ook van het reageren op Facebook waar ik Christmaholic uiteraard als eerste Vind-ik-leuk had geliked. Kerst moet morgen nog beginnen, maar nu heb ik al zoiets van: “Jee, wat lijkt september 2017 nog ver weg?!” Maar de tijd vliegt en voordat we het weten, is het weer Chistmaholic-time! Al moet ik bekennen, dat ik eigenlijk het gehele jaar door op Christmaholic.nl rond neus hoor, grinnik. Ook alle mede-bloggers en Arvid (Christmas World??? Een hint voor iets wat volgend seizoen aan bod komt?!) en natuurlijk ook Robert. Jullie wens ik een hele prachtige bruiloft toe (en gefeliciteerd nog met jullie ondertrouw gisteren! Eigenlijk zijn jullie nu al half getrouwd, haha) en voor iemand die zichzelf niet als een Christmaholic ziet en er niet zoveel als jij mee hebt…gaat hij er toch maar heel fantastisch en enthousiast in mee en vooral werkt mee! Mijn complimenten daarvoor. Machtig je eerste echte, eigen kantoor. Een teken dat je het helemaal goed doet en er hard voor werkt. Van harte gefeliciteerd ermee en ik kijk uit naar alles wat nog komen gaat van jou. Vanuit Amstelveen hele fijne fijne, mooie, gezellige en liefdevolle kerstdagen toegewenst met een spetterend uiteinde en een machtig goed en vooral gezond 2017!

  2. Bedankt voor de leuke tips ga zo door zie je volgend jaar weer verder wens ik jou ook mooie dagen en geniet van het kerst gebeuren