Kerstboomverkiezing 2016: dit zijn de winnaars!

2

Kerst is weer voorbij!! We moeten nog meer dan 360 dagen wachten voor het opnieuw zover is. Snik, dikke, harde snik! Maar de winnaars van de grote Kerstboomverkiezing 2016 krijgen van ons een prijzenpakket met superleuke kadootjes, waarmee ze het kerstgevoel hopelijk nog net wat langer vast kunnen houden. Hieronder lees je wie er allemaal genomineerd waren en wat de jury vond van de twee winnende bomen!

Meer dan 300 kerstbomen zijn ingezonden

Meer dan 300 bomen hebben er meegestreden om de titel ‘Mooiste Kerstboom 2016’. Je kon meedoen in twee categorieën: echte kerstboom en kunstkerstboom. Binnen de categorie ‘kunstkerstboom’ vallen ook alle alternatieve bomen, zoals houten kerstbomen, 2D-bomen en alle andere bijzondere niet-traditionele kerstbomen.

Echte en kunstkerstbomen

En wat hebben we een hoop práchtige kerstbomen en mooie foto’s mogen bekijken. Met heel veel moeite zijn in beide categorieën zijn 10 kerstbomen genomineerd. En ik kan je vertellen: het is zó moeilijk om 10 bomen te kiezen uit zoveel prachtige, unieke exemplaren. Eigenlijk niet te doen hoor. Maar we hebben een selectie kunnen maken. Hieronder vind je de 10 genomineerde kunstkerstbomen, in willekeurige volgorde.

Hieronder vind je de 10 genomineerde echte kerstbomen, natuurlijk ook weer in willekeurige volgorde. En ja, misschien zit jouw boom of favoriet er helemaal niet bij, terwijl je die toch echt het mooiste vindt. Dat kan. Het blijft toch een kwestie van smaak!

Dit zijn de winnende kerstbomen

Nadat de 20 genomineerde bomen bekend ware, hebben onze 7 juryleden ieder hun vijf favoriete kerstbomen in de twee categorieën gekozen. Aan deze keuze hebben we punten verbonden en al die punten zijn bij elkaar opgeteld. De bomen met de hoogste overall totaalscore hebben gewonnen. And the winners are…

De mooiste echte kerstboom van 2016

De winnende echte kerstboom is van Evelien. Haar echte kerstboom kreeg van maar liefst 5 van de 7 juryleden de nummer 1 stem in de categorie ‘echte kerstbomen’!

Een paar opmerkingen van de jury over deze boom:

“Deze boom is gewoon helemaal af, het lijkt wel een showroom!”
“Een absolute topper, waarbij het thema niet alleen in de boom, maar in de hele woonkamer terug te zien is.”
“Mooie volle boom, erg leuk afgemaakt met het houten kistje.”
“Ik heb zelfs nog even via Google gecheckt of dit geen stockfoto was, zo mooi!”
“Ook al hangt ie niet heel vol, hij straalt heel veel sfeer uit.”
“Een complete kersthoek, ben benieuwd hoe de rest van het huis eruit ziet.”

Gefeliciteerd met deze overwinning en het mooie prijzenpakket Evelien!

De mooiste kunstkerstboom van 2016

Dan de mooiste kunstkerstboom van 2016. Deze race was zeeeeer spannend! Met één punt verschil (op de boom van Bianca Meulendijks-Bierends) is de winnaar geworden: de bijzondere boekenkerstboom van Daniëlle Lakeman!

De jury zei over deze originele kerstboom:

“Ik ben dol op lezen! Ik vraag me af hoe deze boom intact blijft, erg origineel en knap gemaakt!”
“Kunst, maar dan op een hele andere manier. Geweldig hoe de boeken gestapeld zijn!”
“De kerstboom-groene slinger om de boeken heen maakt het helemaal af.”
“Ik kende het idee al van Pinterest, maar de uitvoering van Daniëlle is supermooi!”
“Super origineel, deze boekenboom!”
“Erg origineel en ook Pinterestig!”

Gefeliciteerd met je overwinning Daniëlle Lakeman! De prijs komt zo snel mogelijk naar je toe.

Wat hebben de winnaars eigenlijk gewonnen?

De winnaars van de Grote Kerstboomverkiezing 2016 hebben een prachtig prijzenpakket gewonnen. Daarin zitten o.a. twee kaartjes voor de Winter Efteling, een kerstkleurboek en een heerlijke chocoladekerstboom van Chocstar. Verder zitten er ook nog een paar leuke verrassingskadootjes van mij in! Heel veel plezier ermee Evelien en Daniëlle.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

2 reacties