Christmaholic zoekt creatieve bloggers & hobbyfotografen

0

Kun jij niet wachten tot de dagen korter & kouder worden? Vind je de aanloop naar Kerst de allerleukste periode van het jaar en is December je lievelingsmaand? En ben je óók nog eens lekker creatief en/of een beetje handig met fotografie? Dan ben ik op zoek naar jou!

Christmaholic zoekt creatievelingen & (hobby)fotografen

Zoals ieder jaar doe ik een oproepje voor nieuw talent. Dit jaar zijn we niet zozeer op zoek naar schrijvers – hoewel schrijftalent altijd welkom is – maar vooral naar mensen die creatief zijn en/of goede foto’s kunnen maken. Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zou ik het super duper puper leuk vinden als je je aanmeldt!

 • Je bent natuurlijk net als wij gék op Kerst, dat lijkt me wiedes.
 • Je hebt in de periode van oktober t/m december tijd om af en toe een bijdrage te leveren aan een blog. Minimaal één bijdrage per jaar en er is natuurlijk geen maximum :).
 • Je borrelt van de inspiratie en bent lekker creatief! We zijn vooral op zoek naar mensen die willen bijdragen aan blogartikelen op het gebied van kerstknutselen, kerstkaarten maken, kerstversiering maken, recepten bedenken, free printables ontwerpen, cadeautjes inpakken, kerststukjes maken en ga zo maar door! Ook als je een mooi kerstverhaal wil schrijven, hoor ik graag van je.
 • Het is de bedoeling dat jouw eigen creaties centraal staan in je blogs. Helaas zit er op andermans creaties – zoals al die mooie foto’s op Pinterest – copyright. Dat mogen we niet zomaar publiceren, want er kunnen hoge boetes tegenover staan (ik heb het helaas al eens meegemaakt).
 • Ben jij zelf niet zo’n knutseltype maar juist creatief met fotografie en vind je het leuk om verslag te doen van kerstevenementen of kerstshows of om andermans kerstknutsels op de foto te zetten? Ook dan is er een match!

Blogduo’s zijn van harte welkom

Blogduo’s en blogtrio’s zijn van harte welkom! Stel: jij bent super creatief in de keuken of met het maken van versieringen, en je vriendin of echtgenoot is een fantastische fotograaf. Dan zijn jullie samen precies hét koppel dat we zoeken! En heb je ook nog een vriend die heel goed kan schrijven, dan vormen jullie al helemaal een dream team.

Vrijwillig & vrijblijvend

Bloggen voor Christmaholic is vrijwillig en vrijblijvend, je krijgt dus geen vergoeding en je zit ook nergens aan vast. Maar het is echt superleuk om te doen! Bovendien maak je deel uit van een supergezellig team van kerstliefhebbers. We organiseren regelmatig leuke activiteiten (zoals een kick-off borrel eind augustus) en je kunt ook nog eens gratis naar kerstevents.

Meld je nu aan!

Geïnteresseerd? Vul dan – uiterlijk 1 september 2017 – onderstaand formulier in. Vergeet niet om bij je aanmelding wat voorbeelden van je werk te stoppen. Juist daardoor krijg ik een goed beeld van je!

 • Vertel ons waar jouw creativiteit precies in zit en wat je zo leuk vindt aan Kerst! En natuurlijk: waarover je het liefste zou willen bloggen.
 • Kies één of meerdere onderwerpen die je interesseren.
 • Upload hieronder jouw conceptartikel - met eventueel jouw eigen foto's - voor Christmaholic. Zo kunnen we nagaan of jouw schrijf- en fotografiestijl bij Christmaholic past! (maximaal 20 mb).
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, gif, png, jpg, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
 • Wil je nog wat meer informatie delen of heb je nog meer linkjes die je wil delen? Laat het me hieronder weten!

Wat doen we met je aanmelding?

Natuurlijk lees ik alle aanmeldingen met veel aandacht. Denk ik dat er een match is? Dan vraag ik je om een proefartikel te maken! De vorige keer dat ik een oproep zoals deze plaatste, kreeg ik echt hónderden reacties. Dat had ik totaaaaal niet verwacht, oeps. Het lukte me tot mijn grote spijt toen niet om op alle aanvragen persoonlijk te reageren *snik*. Ik ga dit jaar opnieuw mijn best doen. Maar mocht je toch onverhoopt niets terughoren op je aanmelding, dan vind ik je wel ontzettend lief hoor, maar dan is er helaas geen match. Hopelijk blijf je dan genieten van deze site!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!