Riverdale najaarscollectie: stoer, luxe én sexy

7

Nog maar heel even, en de R zit weer in de maand! En dat betekent dat het bijna tijd is om je interieur een najaarsmake-over te geven en de herfstsfeer in huis te halen. Nederlandse woonmerken komen ieder najaar met een collectie vol nieuwe meubels en herfstachtige woondecoratie. Zo ook Riverdale! In deze blog lees je alles over de Riverdale najaarscollectie 2017.

Herfst- en wintercollectie Riverdale 2017 / 2018

De warme herfst- en wintercollectie van Riverdale voor het seizoen 2017/2018 is lekker luxueus. Er zijn drie kleurenthema’s, en ze komen alledrie in deze blog aan bod! Riverdale brengt dit jaar warme kleuren als burgundy en poederroze, maar ook blauw en emerald als krachtige, koele tegenhanger.

Helemaal in dit jaar is het gebruik van stoere natuurlijke materialen zoals steen, staal, leer en dierenhuiden. Stoere meubels, zachte kussens en warme plaids maken er een – zoals Riverdale het zelf noemt – ‘Look met lef’ van.

Warme roodtinten in ‘The Beauty of Burgundy’

Het eerste kleurenthema heet ‘The Beauty of Burgundy’. Dit thema verleidt met warme kleuren als poederroze, diverse roodtinten en chocoladebruin om de kleurenmix af te maken.

De spulletjes in deze herfstcollectie zorgen voor een overvloed aan warme luxe in je interieur. Het geheel geeft een spannend boudoirsfeertje. En natuurlijk passen daar ook zachte kussens met een velvet touch bij. En wie houdt er niet van fluweel!?

Een stoer en ruig najaar met ‘Luxury Lodge’

Het tweede thema is heel anders en juist lekker stoer. Bestand tegen iedere najaarsstorm! Met Luxury Lodge haal je precies die look met lef in huis, waar we het net over hadden.

Riverdale herfst 2017Ruige materialen zoals staal, hout en dierenhuiden passen perfect in dit stijltje. Natuurlijk mag een groot houtvuur niet ontbreken in je stoere, industriële najaarsinterieur. Is het iets voor jou?

Royal Blue: prachtig blauw, emerald (en goud!)

Last but not least; Royal Blue. Is blauw helemaal jouw kleur? Dan zou ik zeker even bij Riverdale gaan rondneuzen. Blauw geeft de nodige power aan je herfstinterieur.

Riverdale herfst 2017 Riverdale herfst 2017De combinatie met emeraldgroen geeft dit kleurenthema iets tropisch en exotisch. En dat in het najaar! Combineer je deze twee tinten met goud, dan heb je echte pure chiqueheid en luxe te pakken. En het toffe is: die kleurencombinatie gaan we dit najaar ook terugzien in de kerstshows!

Een nieuwe Riverdale-geurlijn

Wist je trouwens dat Riverdale ook een verzorgingslijn heeft? SPA.collection heet deze lijn en dit jaar is ‘ie uitgebreid met een nieuwe geur: ‘Nature’.

De belangrijkste ingrediënten in de nieuwe geurlijn zijn bamboo, bergamot en vanille. Er zijn een verfrissende shower foam, hand wash, hand lotion, shower gel en een body lotion. Leuk is dat het echt een unisex-geur is. Dus leuk om cadeau te doen aan een vriend of vriendin met Sinterklaas of Kerst!

Najaarscollectie Riverdale 2017: wat vind jij ervan?

En, heb je iets gespot wat je wel zou willen hebben? Ik ben benieuwd! De najaarscollectie van Riverdale ligt vanaf begin september in de winkels. Hier vind je een overzicht van de verkooppunten. Natuurlijk kun je de spulletjes ook via de webshop bestellen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de oprichtster van Christmaholic. Ze is gek op Kerst, december, de feestdagen en alles wat ermee te maken heeft. Volg Saskia op Twitter of bekijk haar blog Writeaholic.nl.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

7 reacties

  1. Wat een super leuke collectie. Ik ben helemaal gek op deze kleur rood. Maar sowieso die warme kleurtjes vind ik helemaa te gek Hopelijk gauw weer Mn huisje herfst/winter klaar maken. Met als kers op de taart natuurlijk de

      • Hey Lisanne, ik heb hem verwijderd! Kan zijn dat je hem nog ziet (cache van je browser) maar dan is ie strakjes echt weg. Mocht je trouwens een profielfoto willen, dan kun je het beste een Gravatar aanmaken op het e-mailadres waarmee je hier reageert. Dan verschijnt hier – en op de meeste andere WordPress blogs – je foto naast je reactie! 🙂

  2. Hihi Lisanne, je staat er half kersterig op hoor met je rode lipstick en zwart/rode montuur! Oeh, dat burgundy red! Da’s m’n favoriet, maar dit keer vind ik bijna alles van Riverdale mooi. Behalve de geurlijn, hoeft voor niet. Heerlijk warme kleuren, hou ik van!

  3. Oooowwww hier gaat mijn hartje sneller van tikken, blauw met emerald green ook voor kerst! Ik was igg van plan om mijn blauw even te veranderen naar rood/wit voor kerst.Maar euhhh ik wacht de kerstcollectie van Riverdale af, met een combi van skandinavische servies items zie ik het al bijna voor me