Kerst bij Intratuin: een sneak preview!

6

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik kan niet wachten tot de kerstshows weer open zullen gaan! Wat gaan we er beleven? En welke kleuren kerstversiering zullen er te koop zijn? Vandaag mag ik alvast een tipje van de sluier lichten over de kerstplannen van Intratuin! Hoe gaat de Kerst er in 2017 bij Intratuin uit zien?

Kerst Intratuin 2017

Eind deze maand openen de eerste kerstafdelingen hun deuren, maar de meeste pas in oktober (hier vind je een fijn overzichtje van de startdata van diverse tuincentra & winkels). Op dit moment zijn ze overal al al druk bezig met het opbouwen van de shows.

De kersthuisjes worden neergezet in prachtige kerstdorpen. De muren van de diverse ruimtes in de kerstafdeling worden opgetrokken. Straks volgen de grotere meubels en daarna natuurlijk de prachtig versierde kerstbomen en alle losse kerstdecoraties. Sommige Intratuin-vestigingen (zoals Duiven) laten via hun Instagram story alvast wat beelden van achter de schermen zien. Echt leuk om te bekijken!

Kersttrends Intratuin 2017

Intratuin heeft ieder jaar weer haar eigen kersttrends. En dat maakt het ook zo leuk om een vestiging van dit tuincentrum te bezoeken met Kerst, vind ik. Het is namelijk altijd weer heel anders dan in andere winkels. Wat die kersttrends precies worden, dat mag ik pas begin oktober verklappen. Maar de foto’s in deze blog horen bij de trends en geven dus stiekem al een beetje weg. Zie jij iets wat je mooi vindt?

Feestelijke kerstinspiratie-avond bij Intratuin

De medewerkers bij Intratuin kunnen in ieder geval – net als ik – niet wachten tot de feestpret weer los barst. In oktober kun je al in de meeste winkels kerstinspiratie opsnuiven. En natuurlijk zullen er ook diverse leuke winterse- en kerstactiviteiten zijn in iedere vestiging. De kerstinspiratie-avond zou ik sowieso alvast in je agenda zetten.

Die vindt dit jaar plaats op 22 november van 18:00 uur tot 21:00 uur in alle winkels. Met de twinkelendste lichtjes, de mooiste decoraties en de allernieuwste kersttrends kom je dan zeker in de kerststemming, belooft Intratuin. Er zijn diverse demonstraties en creatieve workshops, die je ongetwijfeld op feestelijke ideeën zullen brengen.

Nog veel meer Kerst Intratuin 2017!

En oh, er komt nog zoveel leuks aan (waar ik helaas nu nog niets over mag vertellen, spannend!). Hou de blog zeker in de gaten als geen Intratuin kerstnieuws wil missen. Begin oktober deel ik in een uitgebreide blog de Intratuin kersttrends 2017 met je. En er volgen – net als voorgaande jaren – ook leuke winacties in samenwerking met het tuincentrum! Natuurlijk ga ik zelf ook bij een paar vestigingen langs om de kerstsfeer te proeven. Daarover zal hier zeker een blogje verschijnen. Ik heb er al zin in. Jij?

Fotocredits: ©Intratuin/Louis Lemaire/Rob van der Vet

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

6 reacties

  1. Na dit blog begin ik te stuiteren, kan niet wachten: wat een mooie kleur blauw (verliefd)
    En datum wordt genoteerd: 22-11 hoppaaa, jingle all the way

  2. Het industriële vind ik helemaal niks… Misschien ben ik ouderwets maar ik mis echt het zilver en rood wat kerst voor mij magisch maakt… De laatste boom in het filmpje overladen met “sneeuw” vind ik prachtig maar te onpractisch bij een kunstboom….

  3. Dat warme blauw is mooi! Heb ik zelf ook een aantal ballen van/in die kleur. Ben benieuwd en het ongeduld begint al te komen, hihi.